sobota 21. ledna 2017

KOSMETICKÉ NÁKUPY A DÁREČKY ZA LISTOPAD A PROSINEC ~ NYX, DOUGLAS, GUESS A DALŠÍ

Ahoj, ahoj :-)

Vítám vás po delší době u nového článku. Moc jsem to teď nestíhala, protože je moje kolegyně už druhý týden nemocná, takže jsem v práci od rána do večera. Zároveň mám zkouškové na univerzitě, takže to mám pořádně nabité. Nicméně tento víkend mám konečně po dlouhé době volno, takže vám můžu ukázat kosmetické nákupy a především dárečky z listopadu a prosince. 
Prvním produktem je tento úžasný lip cream od NYX v odstínu 02 Stockholm. Úplně jsem se do něj zamilovala, protože ta barvička je absolutně nádherná a opravdu na rtech krásně drží a nevysušuje. Za mě naprostá spokojenost a určitě to není můj poslední produkt od této značky. K nákupu jsem také dostala vzorek parfému Viva La Juicy a to byla panečku vůně!! Přemýšlím o tom, že bych si koupila plné balení, ale až později, protože si takovou vůni představuju spíš k teplejšímu počasí :-) 
Na přelomu konce listopadu a začátku prosince v Tetě probíhala opět akce -50% na vůně a parfémy. Jako tradičně jsem si vyrazila pro svého milovaného Bruna Banani, nicméně ho měli už vyprodaného. Zkoušela jsem teda jiné vůně, které by mi hezky voněly a konečná volba padla na Guess Girl Belle. Vůně je to nádherná. Navíc jí třeba z oblečení cítím i nějaký ten den potom. A taky má moc pěkný flakónek :-) 
Taky jsem si pořídila svůj úplně první kosmetický adventní kalendář. Volba padla na ten od Douglasu. Jak se mi líbil a co vše obsahoval si můžete přečíst v samostatném článku - ZDE
Od přítele jsem mimo jiné dostala k narozeninám i tuto sadu Aroma Ritual od Dermacolu. Dostala jsem variantu irskou kávu, která mi absolutně nádherně voní, takže mi tím udělal velkou radost :-) 
Od mamky k Vánocům jsem příliš kosmetiky tentokrát nedostala, protože se mi snažila kupovat spíše věci do nového bytu. Nicméně základem musí být antiperspirant od Dove. Tento mi opravdu nádherně voní, takže jsem s ním moc spokojená. Druhým produktem je vůně od Playboye. Mamka mi kupuje nějakou vůni od Playboye každý rok. Tato varianta mi voní opravdu příjemně. 
Od přítele jsem k Vánocům dostala tuto sadu od Oriflame. Narazila jsem na ní v katalogu, kde byla možnost "očuchat" si vůni. Ta mi opravdu nádherně zavoněla, takže jsem se příteli zmínila. No, a přítel mi pak celou sadu objednal, takže mi udělal opravdu radost. Sada obsahuje masážní mýdlo, balzám na rty, krém na ruce, masku na vlasy a již zmíněnou vůni, která je teda absolutní špice. Nádherná vůně. 
Sami s přítelem jsme si pak pořídili šampony od Head&Shoulders. Zrovna na této mentolové variantě se mi líbí to, že pokožka hlavy pak úplně chladí. Úplně přesně jak když si dáte žvýčkačku, akorát máte tento pocit ve vlasech. Také jsem narazila na akci na balzám na vlasy od Baley, takže jsem ho tam nemohla nechat. Zatím jsem ještě nezkoušela, tak uvidíme :-). V Rossmannovi jsem pro změnu narazila na peeling od Clean&Clear. Taktéž jsem ještě nezkoušela, ale jsem na něj opravdu zvědavá. 
Od mamky a jejího přítele jsem dostala k Vánocům také tuto sadu vlasové kosmetiky Syoss v nádherné kosmetické taštičce. Upřímně už se moc těším, až vyzkouším.
Velkou radost mi udělal také můj brácha, který mi k Vánocům koupil hned několik produktů francouzské kosmetiky. Mezi nimi tento šampon a balzám na vlasy značky Le Petit Marseillais. Značku vůbec neznám, takže je to pro mě úplná novinka. Oba dva ale nádherně voní :-) 
Dalšími produkty z Francie jsou i tento karamelový sprchový gel a karamelový tělový krém Cottage. Z těchto dvou produktů jsem absolutně nadšená. Voní tak nádherně, že bych je nejraději snědla. Krém už jsem testovala a nádhernou vůni jsem z kůže cítila po několik hodin. Pak jsem od něj dostala ještě odličovací tamponky od Rival de Loop. S vlhčenými odličovacími tamponky mám celkem dobrou zkušenost, akorát tuto značku jsem ještě netestovala, ale moc mě tím potěšil.
Přítel mi udělal velkou radost taky strojkem na úpravu chloupků od Veet. Strojek je vhodný na úpravu například obočí či citlivých míst. Taky jsem dostala klasický holící strojek, který musí být samozřejmostí u každé ženy a dívky :-) 
Mezi poslední produkty se řadí osvěžující čistící pleťová voda od Astrid. S touto značkou jsem zatím neměla žádné zkušenosti, ale teď už musím říct, že voda je velice příjemná. Je slabě parfemovaná, dobře se s ní odličuje a rozhodně nevysušuje. Za mě opravdu spokojenost. 
Přítelkyně bráchy mi k Vánocům dala mimo jiné i tyto dva pytlíčky s černou maskou proti pórům. Bohužel póry mám, takže se mi to opravdu hodí. Doufám, že to aspoň trochu ty ucpané póry vytáhne :-)

A co nového jste si koupili či dostali vy?

4 komentáře:

  1. Ta francouzská kosmetika vypadá hodně dobře :) Lovely Garden, tu si musím šetřit! Protože ona voní tak dobře a i dlouho vydrží. Playboy vůně mám velice ráda, ale teď už jsem si žádnou dlouho nepořídila. Pak řekni jak bude působit ta černá maska, tu bych taky chtěla vyzkoušet. :)
    Giveaway Saloos

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkné novinky. Kávový Dermacol chci také vyzkoušet a zaujala mě značka Cottage.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  3. pěkné věci. Marselias produkty určitě vyzkoušej. Je to poměrně u nás nedostupná kosmetika, mají věci kvalitní a voňavé. Věřím že se ti bude líbit. Douglas kalendář se mi zdá být adekvátní a sešly se v něm povedené produkty.

    OdpovědětVymazat