úterý 31. ledna 2017

SPOTŘEBOVÁNO ~ LISTOPAD & PROSINEC 2016

Ahoj, ahoj,

vítám Vás u nového článku při posledním dni tohoto měsíce. Někteří z vás možná měli dnes vysvědčení, takže doufám, že dopadlo podle vašich představ :-) Dnes bych vám chtěla představit ještě pár spotřebovaných produktů, které jsem spotřebovala za měsíc listopad a prosinec. Moc toho není, protože jsem nějakou dobu spotřebovávala jen to základní - které jsem si zakoupila nové - a to starší zůstalo zabalené v krabicích kvůli stěhování, takže tím víc toho bude zase ve spotřebováno za leden či únor. No nic, směle k článku a k závěrečnému hodnocení všech spotřebovaných produktů.

1. DOVE VYŽIVUJÍCÍ SPRCHOVÝ GEL PISTÁCIE&MAGNÓLIE
Tento sprchový gel od Dove jsem si opravdu chválila. Sice tolik nepěnil, ale pokožka byla pak krásně hebká a hydratovaná, skoro jako kdybyste se místo gelu namazali krémem. Hodnotím kladně a určitě by mi nevadilo, kdyby se v mé kosmetické sbírce opět objevil.

2. GARNIER OSVĚŽUJÍCÍ PLEŤOVÁ VODA
S touto pleťovou vodou jsem byla opravdu moc spokojená. Pleť byla po odlíčení pěkná, nevysušená, voda je navíc příjemně parfemovaná. Určitě zase někdy zakoupím.

3. DOVE REGENERAČNÍ ŠAMPON PRO VELMI POŠKOZENÉ VLASY
Tento šampon rozhodně nebyl špatný, ale zase ho nemohu hodnotit úplně špičkově, protože jsem po něm příliš velké zázraky neviděla. Hodnotím průměrně. Znovu bych spíš nekoupila, protože je tento šampon dražší a za podobné peníze si raději koupím Head&Shoulders, se kterým jsem spokojená opravdu na 100% 
4. BRUNO BANANI DANGEROUS WOMAN
Tato vůně je prostě skvělá! Jedná se o moje druhé balení a nemohu si jí vynachválit. Tento typ vůně mi nádherně voní. Věřím, že to není vůně pro každého, protože obsahuje vanilku, ale já ji prostě zbožňuju. Určitě si koupím další :-)

5. PLAYBOY PLAY IT SEXY
Každý rok dostávám od mojí mamky nějakou vůni od Playboye, už to je takový její zvyk. Minulé Vánoce jsem dostala tuto, která mi opravdu příjemně voněla. Rozhodně si nemohu stěžovat, ale sama bych si jí znovu zakoupit nešla. U těchto vůní je nejhorší, že mi opravdu krásně voní, ale brzy mě omrzí.

6. ODLIČOVACÍ TAMPONKY CATERINE
Tyto odličovací tamponky jsem zakoupila v Kauflandu a mohu je opravdu pochválit. Svůj účel splnily na jedničku a jsou za rozumnou cenu, takže paráda. Do Kauflandu sice moc nakupovat, ale pokud se tam dostanu, tak si je zase vezmu :-)

2 komentáře:

  1. Dove je i má klasika :) Playboy vůně mám velice ráda, vždy jsem je dostávala od babičky k narozeninám :D
    Giveaway Saloos

    OdpovědětVymazat
  2. Ja mam od Dove rada jejich zlatou radu ❤ na suche vlasy je skvela. ❤❤

    OdpovědětVymazat