pondělí 8. února 2016

SPOTŘEBOVÁNO ~ LEDEN 2016

Ahoj kočky,

konečně jsem se dokopala vylézt z postele! Po dnešním dni jsem toho měla totiž plné zuby. Jsem opět nemocná, a je mi naprosto šíleně :( K tomu všemu mě o víkendu začala bolet kyčel, a protože se ta bolest zhoršuje, tak mě mamka i přítel přemluvili, abych vyrazila k lékaři. Tam jsem strávila nějakou tu chvilku, a pak jsem musela ještě na rentgen. Přítel mě pak ještě vytáhl na oběd. Domů jsem dorazila úplně zničená, a od té doby jsem jen polehávala, až teď jsem si řekla, že jste o mě opět dlouho neslyšeli, tak je čas to napravit. No, a své slovo tedy dostanou spotřebované produkty za měsíc leden :-)
1. DERMACOL ANTIBAKTERIÁLNÍ EMULZE NA PROBLEMATICKOU POKOŽKU SE SKLONEM K AKNÉ
Tento gel byl celkem příjemný, dobře se roztíral, nevtíravě voněl, pleť celkem pěkně čistil. Po použití nebyla pleť + pokožka suchá ani mastná, takže v tomhle si ho chválím. Nemohu mu nic vytknout. Byl fajn.

2. BALEA ŠAMPON COOL BLOSSOM
Tento šampon velice příjemně voněl. Spokojená s ním jsem byla tak průměrně, takže určitě bych si ho za tu cenu koupila znova :)

3. DOVE ANTIPERSPIRANT OKURKOVÝ
Okurkový Dove je jedním z mých nejoblíbenějších antiperspirantů. Kdo sleduje můj blog, tak už o tom asi ví. Vyhovuje mi nejvíc, jediná chybička je ta, že se po něm tu a tam tvoří bílé fleky v podpaží. 
4. RIMMEL STAY MATTE MAKE-UP
Tento make-up si také kupuji více méně pravidelně, takže jsem s ním spokojená. Dobře kryje, jen to nanášení je trochu těžší, takže bych ho nedoporučila slečnám, které s make-upem začínají. Nicméně já se k němu určitě zas vrátím.

5. ORIFLAME ATHENA
Tuto vůni jsem dostala od mé milované tety a musím říct, že to byla trefa do černého. Nádherná květinová vůně mi totiž naprosto sedla. Úplně mě mrzí, že už jsem jí spotřebovala. 

6. DOVE GOODNESS TĚLOVÝ KRÉM
Jako se všemi krémy od Dove, i tento vzoreček mi byl velmi příjemný a jsem ráda, že jsem ho mohla vyzkoušet.

A kolik jste toho spotřebovali v lednu vy?

10 komentářů:

  1. Zaujal ma ten gél od Dermacolu, asi ho vyskúšam:) a tieto sprcháče od Baley mám veľmi rada, majú veselé obaly a skvelé vône!
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. Make-up je na mě taky tmavý, navíc oranžový :-(
    Brzy se uzdrav :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak každý má samozřejmě jiný odstín pleti, mě zrovna tento 200 Soft beige sedí úplně dokonale k odstínu pleti - a není ani oranžový, ani tmavý :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já měla ve vzorku ještě světlejší, tuším 120 nebo tak něco... Ty jsi pode fotek docela opálená, tak věřím, že 200 ti seděl ;-)

      Vymazat
    2. Přesně tak, já se opaluji velmi dobře. Ale chápu, že na světlejší pleť to nemusí být zrovna to pravé ořechové.

      Vymazat
  4. Asi jsem nezkoušela nic z těchto produktů, možná deodorant Dive kdysi dávno :) Já zrovna také psala své spotřebovance :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem třeba světlá a Stay Matte mi pěkně sedí, ten úúplně nejsvětlejší odstín :) Ať jsi brzo v pořádku!

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  6. Acne clear od Dermacolu jsem měla a za mě fajn produkt. Ten Stay Matte bych chtěla vyzkoušet jinak já spotrebovavam tak průběžně.

    OdpovědětVymazat
  7. Ja tentokrat nespotrebovala nic. Dove je super, dermacol cistici gel jsem take mela, ale me nejak nevyhovoval. Makeup od rimmel jeste mam nejsvetlejsi odstin a sedi mi libi se mi jeho kryti. :-)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat