čtvrtek 21. ledna 2016

SPOTŘEBOVÁNO ~ LISTOPAD & PROSINEC 2015

Ahojky děvčata,

dnes jsem si pro vás připravila spotřebované produkty za měsíc listopad a prosinec. Výjimečně jsem produkty shrnula za dva měsíce do jednoho článku, jelikož za listopad jsem spotřebovala asi jen jeden produkt, takže by bylo zbytečné se o jednom produktu zmiňovat. Za prosinec toho také nebylo mnoho, takže pojďme na to :-)
1. GARNIER 48H ANTIPERSPIRANT
Tento produkt tu určitě nevidíte poprvé, a ani naposledy. Po Dove a Rexoně, je tento deodorant mým dalším oblíbeným, ačkoliv nemá tak efektivní ochranu proti pocení jako dva zmíněný výše, nicméně také si stojí dost dobře a navíc nedělá bílé fleky v podpaží, čehož si cením.

2. DOVE OXYGEN MOISTURE SHAMPOO
Produkty od Dove mám ve velké oblibě, takže jsem byla moc ráda, když se ke mě dostal tento šampon. Musím říct, že byl velmi příjemný, hezky pěnil i voněl, ale nějaké zázraky jsem na svých vlasech nespatřila. Ano, určitě bych ho ráda zase někdy použila, nicméně vím, že se neřadí zrovna k těm nejlevnějším, takže sama si ho asi jen tak nepořídím.

3. BALEA BEAUTIFUL FEELING SPRCHOVÁ EMULZE
Tak tahle sprchová emulze voněla naprosto parádně. Taky pěkně pěnila, no.. celkově jsem byla spokojená :-) 
4. EBELIN ČISTÍCÍ UBROUSKY
K příteli si kupuji zásadně odličovací a čistící ubrousky, protože mi to přijde praktičtější. S těmito od Ebelin jsem byla celkem spokojená, koupila bych si je zase :-)

5. AVON KONTUROVACÍ TYČINKA
Tuto konturovací tyčinku jsem vlastnila snad celou věčnost a určitě je to jedna z věcí, kterou by měla vlastnit každá z nás. Nemám jí co vytknout, akorát bych potřebovala malinko tmavší odstín, pro příště.

6. CALYPSO ODLIČOVACÍ HOUBIČKA
Kdysi jsem (asi v Ladyboxu ještě?) našla balení se dvěma kusy těchto odličovacích houbiček, a teprve po šílené době jsem je konečně vytáhla a začala používat. Toto je tedy teprve první ze dvou houbiček, nicméně není to na pár použití - houbičku člověk může vyprat, takže lze používat po delší čas. Zvláštní na ní je, že když se nepoužívá, tak úplně ztvrdne, ale hned po namočení se zase vrátí do původního - měkkého - stavu. Já musím říct, že jsem byla hodně spokojená.

7. YVES ROCHER REVITALIZAČNÍ ODLIČOVACÍ VODA
Nevím, jak je to možné, ale odličovací vody od YR nejsou úplně moje favoritky. Jako nemohu říct, že by nějak vadily nebo že by mi způsobovaly nějaké problémy, to vůbec ne.. nicméně více jsem spokojená například se svou favoritkou od Dermacol.

A co vy? Kolik produktů za měsíc cca spotřebujete? :)

7 komentářů:

  1. s antiperspirantom od Garnier mám tiež len dobré skúsenosti. Ja osobne mám radšej ten fialový. O konturovacej tyčinke som veľa dobrého počula a rozmýšľam že by som sa tiež po nejakej pozrela :)

    SASHA´S LIFE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aha, děkuji za tip.. ten fialový jsem ještě neměla. Většinou sahám po tomto růžovém - mám ho ozkoušený a jsem s ním spokojená, ale mohla bych zkusit něco nového. A konturovací tyčinku určitě mohu doporučit.

      Vymazat
  2. Odličovací houbičky mě lákají:) Konturovací tyčinku jsem v Avonu ani asi neviděla, já jí mám ze Sephory, ale chtěla bych zkusit ještě nějakou jinou..:)

    http://kate-trends.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Calypso houbičky taky používám a jsou fajn ale musí se nechat hodně dobře usušit jinak z ní lze hned ucítit plíseň.
    Antiperspirant Garnier je také skvělí a není nic co bych mu vytkla. Musím pochválit nový design :-)
    Moje spotřebováno bude tentokrát zajímavější, nakupilo se mi dost obalů, takže brzy bude článek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Terezko :-)
      Určitě se pak na tvoje spotřebováno mrknu.

      Vymazat
  4. Dove som tiež mala, ako píšeš, žiadny zázrak, no ani žiadne sklamanie. Bol o ríjemný šampon, mala som snim taký pocit nadýchaných vlasov.

    OdpovědětVymazat
  5. Houbicka je fajn, micelarni voda od YR mi sice vyhovovala a i pekne vonelo, ale plne baleni si kupovat nebudu. :-)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat