neděle 6. prosince 2015

NEW IN ~ BRUNO BANANI, KATY PERRY, FA, RIMMEL, ESSENCE

Krásnou neděli, mí nejdražší :-)
Jak už jsem se zmiňovala na FB stránce tohoto blogu, ráda bych vám představila opět pár nových kosmetických produktů, které jsem si sama koupila nebo dostala k svátku. Tak se pojďte podívat.
Bruno Banani Dangerous Woman
V Tetě minulý týden probíhala akce - 50% sleva na parfémy. Takže jsem se tam vydala a pořídila si opět svou oblíbenou vůni od Bruna Bananiho, která mi neskutečně moc voní :-) Bohužel měli jen tuto 20ml velikost, jinak bych si byla koupila větší.

Katy Perry Killer Queen
V Tescu jsem na konci října objevila tuto vůni od Katy Perry v 50% akci, a jelikož mi moc voní, tak jsem se rozhodla, že si jí musím vzít :-) Je fakt super, nádherně voní. 
Fa Romantic Moments
K svátku jsem od maminky mimo jiného dostala tohle velké balení sprchového gelu od Fa. Musím říct, že opravdu nádherně voní :-) 
Rimmel Scandaleyes
Tuhle řasenku prostě miluju! Je to už moje několikátá a stále se k ní vracím. A protože mi došla, tak mi ji mamka koupila k svátečku.
Essence rtěnka 01 Let´s the berry-tales begin
Musím říct, že Essence trendová edice Merry Berry mě opravdu hodně zaujala. Především tedy rtěnky. Šíleně dlouho jsem se rozmýšlela, jakou z nich si mám koupit a nakonec jsem se rozhodla pro fialkovou v odstínu 01. Rtěnku v takovém odstínu ještě nemám, ale musím říct, že je stejně pro mě šíleně nezvyklá, je hodně tmavá, takže se v tom cítím strašně zvláštně. Nicméně přemýšlím, že bych si koupila ještě jednu - ale rozmýšlím se, kterou z nich :-)

7 komentářů:

  1. Fa sprchace jsou vyborne. A ta rtenka z limitky je vazne suprova, hodne se mi ta limitka libi, jenze nemam kde koupit v Uk jeste neni.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  2. Rimmel Scandal eyes schvaluji :-) též ji miluji ale v drogerce je tolik řasenek které chci vyzkoušet, takže si ji znovu kupovat nebudu ale je super a doporučuji ji.

    OdpovědětVymazat
  3. Ta rtěnka má úžasný odstín! :) jak je to s výdrží? :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  4. Rtěnka je krásná, taky přemýšlím o koupi :)

    OdpovědětVymazat
  5. Odstín rtěnky je skvělý, na mě by byla asi taky moc tmavá, ale na druhých se mi takové rtěnky moc líbí. Sprchový gel musí krásně vonět. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  6. Katy Perry musím konečně už očuchat :D Jinak využila jsem taky slevy v Tetě, já zas pořídila svýho oblíbenýho Playboye :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat