čtvrtek 26. listopadu 2015

BRANDNOOZ BOX ~ LISTOPAD 2015

Ahoj, všem!
Krásný čtvrtek vám přeji :-) Máme tu téměř konec měsíce listopadu, a co by to bylo za konec měsíce, kdyby se tu neobjevil Brandnooz box? Dnes se bohužel musíme obejít bez úvodní fotky boxu, jelikož se stala nehoda a po rozbalení boxu jsem zjistila, že majonéza v plastovém balení, která byla součástí, se poškodila a rozlila se do boxu. Tudíž jsem box musela hned vyhodit a ani majonéza se tedy v tomto článku neobjeví.
Box jinak přišel tradiční, stejně tak úvodní dopis, takže určitě nejste o nic ochuzení. Zároveň se omlouvám za horší kvalitu fotek, ale fotila jsem teď před chvílí a venku už je šero a fotky díky tomu nejsou tak pěkně ostré jako jindy :-) Tak... nebudeme nic protahovat, pojďte se rovnou podívat na obsah boxu.
1. Kofola Marcipán - cena: 24,90,- (1,5 l), na trhu od listopadu 2015
Abych se přiznala, této Kofoly jsem si už v obchodech všimla a docela mě to zaujalo, nicméně jsem k různým příchutím Kofol, Coca Coly a podobných dost skeptická, protože mi nikdy žádná příchuť nechutnala (a to myslím i ty různé příchutě bez cukru). Jedinou výjimkou je Kofola Citrus, která mi docela chutná. Musela jsem tedy hned ochutnat, a bohužel i tady to není nic pro mě, nechutná mi to, takže radši zůstanu u svých čajů a vody z kohoutku. Věřím ale, že někomu chutnat bude, nicméně pro mě to není.

2. Březňák Světlý ležák - cena: 13,90,- (0,5 l), na trhu od ???
Já osobně pivo nepiju - pokud se tedy nejedná o nějaké ochucené nebo cider, takhle obyčejné pivo si dám max tak jednu skleničku za rok, né-li déle. Každopádně vypije si ho taťka nebo brácha. Takže využití pro něj určitě bude :-)

3. Krušovice Pšeničné - cena: 15,90,- (0,5 l), na trhu od ???
Opět to samé jako u předešlého piva :-) Pro mě to nic není, ale určitě využití pro něj najdu :-) 
4. Rajec Kojenecká voda - cena: 9,90,- (0,33 l), na trhu od ledna 2016
Musím se přiznat, že nejvíce ze všeho mě potěšila ta lahvička. Ano, jsem dětinská, ale je to prostě tak. Nicméně žádné miminko doma nemáme, takže si vodu vypiju sama, tak jsem na ní zvědavá :-)

5. Meggle Smetana do kávy - cena: 36,90,- (500 ml), na trhu od listopadu 2015
Tak tento produkt u nás doma určitě nalezne upotřebení, jelikož piji jedině kávu s mlékem, tak to aspoň trochu někdy pozměním a dám si do něj smetanu. Těším se na to!

6. Krahulík Snack wingy - cena: 29,90,- (100 g), na trhu od podzimu 2015
Popravdě nevím, jestli z tohohle produktu nějak skáču ke stropu, nicméně jsem neskutečně zvědavá jak to bude chutnat. Máte to taky někdy tak?

7. Knorr Bohatý bujón - cena: 33,90,- (4x28g), na trhu od ???
Tento produkt pravděpodobně pošlu mamce, protože sama tolik pokrmů, kde bych upotřebila bujony, nevařím, ale mamka je tu a tam využije a tyhle z Brandnooz boxu si celkem oblíbila :-)
8. Dr. Oetker Crema Tiramisu - cena: 21,90,- (63 g), na trhu od října 2015
Tak na tento produkt jsem opravdu hodně zvědavá. Zaujal mě, takže určitě vyzkouším.

9. Maxi Vita Horký nápoj - cena: 69,90,- (40 g), na trhu od října 2015
Tento produkt jste v boxu mohli objevit v podobě malého vzorkového stříbrného pytlíčku. Jedná se tedy o horký vitamínový nápoj, který by měl prohřát tělo. Proč ne? K tomuhle chladnému období se takové věci hodí. Vyzkouším :-)

10. Marťánci Gummi s Echinacenou - cena: 169,- (50 ks), na trhu od ???
Ale jo, kdo má děti, tak jim určitě může dát koštnout. Mě to ze židle nějak nezvedlo, ale tak proč ne? :)

11. Chupa Chups Lízátko - cena: 7,90,- (12 g), na trhu od ???
Lízátka této značky jsou dobrá, takže mi vůbec nevadí je v boxu najít. 

12. Chocoland Jsem sladká - cena: 7,90,- (50 g), na trhu od října 2015
Hned po rozdělání boxu jsem na tuto tyčinku měla chuť - jedná se tedy o sojový suk, který je plněný náplní. Musím říct, že normálně na tyhle sladkosti moc nejsem, ale tentokrát byla chuť a musím říct, že to vůbec nebylo špatné - jen to bylo tedy enormně sladké - takže kdo není zvyklý, stejně jako já, jíst extra sladké věci, tak vás to možná zaskočí. Ale dobré to bylo, to jo.

13. Pectol Dropsy s vitamínem C - cena: 18,90,- (19,2 g), na trhu od ???
Tak tohle je produkt přesně pro mě. Přes zimu totiž hodně trpím na nemoci - často jsem nastydlá, smrkám, pokašlávám, bolí mě v krku - a tyhle tabletky jsou přesně na tyhle potíže. Takže za mě palec nahoru,  hned si je beru k sobě do kabelky, ať můžu bojovat proti nemocem kdykoliv a kdekoliv :-)

+ SPAK MAJONÉZA
V úvodu jsem se zmínila, že majonéza dorazila poškozená, tudíž v obsahu boxu není vyfocená. 

Shrnutí: Poslední dva boxy pro mě byly absolutní topka, tenhle mě tolik nepotěšil, nehodnotím ho tak vysoce kladně jako ty předešlé, ale opět nemohu nic vytknout, jelikož obsahuje věci, která doma využijeme. Ale z mého hlediska to je slabší, protože spoustu věcí já osobně nepoužijí - takže většinu dám nebo nechám otestovat jiným člena rodiny.

8 komentářů:

  1. Marcipánová kofola by taky nebyla nic pro mě. Jinak mi v boxu nic nevadí a já bych byla spokojená. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Marcipánová kofča .. no nevím.. to musí být hodně sladké.. ale jinak mě nějak tyhle boxíky pořád nelákají.. :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sladké to ani není, ale chutná to jak umělina. Nikomu z rodiny to nechutná, takže za mě opravdu ne! Zlatý originál nebo citrus! :)

      Vymazat
  3. Tak z tohodle boxu bych byla ráda za dropsy, čokoládovou tyčinku , snack wingy a zajímala by mě chuť marcipánové kofoly :)

    OdpovědětVymazat
  4. Nechápu, proč už dávno Brandooz nenapadlo udělat pro každého malý dotazníček s tím, co by v bou rád. Vždycky jsempolovinu boxu nevyužila a musela někomu darovat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ono by to asi bylo hodně náročné - vycházet vstříc každému. Já to jako chápu, člověk nic nenadělá.

      Vymazat
  5. A me prijde, ze v boxu bylo vazne mega hodne veci oproti predeslym. :) ja bych byla s timto spokojena. :)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat