pondělí 26. října 2015

NEW IN ~ READY FOR WINTER

Zdravím, čtenářky :-)
Konečně jsem ukořistila kousky, které jsem na podzim/zimu ještě potřebovala, takže teď už si můžu dát pohov a dokoupit max věci, které mi opravdu padnou do oka. Potřebovala jsem tedy hlavně boty a zimní bundu, což se mi podařilo sehnat, tak jsem spokojená. Pojďte se tedy podívat.
Boty jsem koupila jako tradičně u nás v O.K. Shopu, kde se tedy nenachází boty značně vysoké kvality, ale zase jsou docela za rozumnou cenu. A při srovnání např. s Deichmannem bývám s botami z tohoto obchodu tedy o mnohem více spokojenější. No, a navíc jsem sehnala typ bot, který se mi šíleně líbí - podobné jsem měla i minulou sezonu, a byla jsem s nimi moc spokojená, tak jsem ráda, že jsem sehnala obdobné, akorát s lepší podrážkou, z čehož mám radost ještě větší :-)
V Kiku jsem pro změnu narazila na šedý svetřík, který je tedy neskutečně příjemný a pončo, u kterého jsem už přestala doufat, že mi někdy bude slušet. Zatím ve všech, co jsem si zkoušela, jsem vypadala jako když jsem před porodem - asi je to i tím, že nejsem zrovna vysoká, takže mě to spíš ještě rozšiřovalo. Nicméně tohle pončo mi hned padlo do oka a po vyzkoušení jsem musela uznat, že konečně na mě nějaké nevypadá jako pytel, takže jsem si ho spokojeně mohla odnést k pokladně. Velké plus je také to, že stálo jen 350,-  
Najít vhodnou bundu bylo pro mě asi nejtěžší. Chodila jsem vybírat asi už snad měsíc, zkoušela jich neskutečné množství, ale vůbec se mi nelíbily nebo mi nevyhovoval střih - většinou v ramenou. V Gatu jsem konečně ale narazila na jednu, která se mi opravdu zalíbila jak vzhledově, tak střihem a po vyzkoušení jsem měla jasno, že buď tuhle nebo asi už žádnou. Jsem s ní vážně spokojená, hlavně se mi líbí ta kombinace šedé a černé.  
Nákup rukavic jsem plánovala, nicméně nebyly pro mě prioritní, a nakonec jsem je koupila úplně jako první. Mamka si totiž potřebovala koupit černé kalhoty, které si nakonec vybrala v Orsay a zrovna probíhala akce, že když nakoupíte nad 1000,-, tak vám dají 200 nebo 250,- slevu (nejsem si teď 100% jistá). Takže jsem si ke kalhotům přihodila tyhle rukavičky, a tím pádem jsem je měla zadarmo a mamka měla ještě o stovku levnější kalhoty, což se určitě vyplatilo :-)

18 komentářů:

  1. Moc dobře jsi nakoupila:)
    Mám podobné boty a jsem s nimi velmi spokojená. Těmi rukavicemi jsi mi připomněla že si také jedny musím koupit:D Asi zajdu do Orsay a koupím si je:)
    ADEEL

    OdpovědětVymazat
  2. Me se nikde zimni boty nelibi, asi tenhle rok mam zas smulu :-/ Nebo kdyz libi, tak maji uplne plochou podrazku, takze do snehu na nic.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já zas nemohla prostě tu bundu sehnat! Boty se mi naštěstí líbí - i když třeba v Deichmannu a spol. jsem se byla dívat, a taky jsem si nevybrala - ale v O.K. Shopu naštěstí jo.

      Vymazat
  3. ta bunda je pěkná a chválím i botky :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ty botky a bundicka vypada velice skvele. :))) ponco bych si rada taky chtela vyzkouset a zjistit zda mi bude sluset.

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  5. Super článek, akorát bych uvítala, kdyby jsi u jednotlivých věcí psala ceny:)

    Adel z ADEL'S FASHION LIFE
    Kritéria pro začínající modelky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Adél, normálně ceny píšu, ale zrovna zde jsem vynechala.
      Boty mě stály kolem 450,-
      Svetr i pončo každý 350,-
      Bunda myslím 1300,- nebo 1400,- nejsem si teď stopro jistá
      A set rukavic jsem měla zadarmo, díky mamčině nákupu, jak jsem psala - ale stály nějak přes stovku normálně :-)

      Vymazat
  6. To mi připomnělo že bych potřebovala rukavičky. Tyhle tvoje jsou obzvlášť pěkné, hlavně ty šedé. Myslím si že boty z Ok shopu jsou kvalito někdy možná lepší než z Deichmanu, samá mám zkušenost.

    OdpovědětVymazat
  7. Pěkné kousky :) Já jsem si v OK shopu vyhlídla krásnej šedej kabát s koženýma prvkama

    OdpovědětVymazat
  8. Skvělé nákupy. Podobné rukavice bych taky potřebovala. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  9. Boty vypadají skvěle, ale já mám s O.K. shopem jen samé blbé zkušenosti. Boty se mi odtud během pár týdnu max 3 měsíců zničí, nebo se vyskytne pokaždé nějaká vada. Párkrát jsem je zkoušela i reklamovat, ale to je zbytečné, arogantní prodavačka skoro nic neuzná a když tak stejně nechá měsíc reklamaci pod stolem a pak řekne máte smůlu neuznali vám opravu takže za mě O.K. shop NE! NE! NE!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mě moc mrzí. Neříkám, že odtamtud boty vydrží nějak dlouhodobě, ale zatím jsem ještě žádné nikdy reklamovat nemusela, ale je fakt, že je po sezoně většinou vyhazuji. Každopádně stejně jsem dopadla i s botami z Deichmanna, a tam mě přeci jen vyšly ještě o pár stovek víc.

      Vymazat
  10. Ta bunda je fakt super :) moc hezký blog, sleduji ^^
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  11. Super veci:)..presne nad tou bundou z Gate som uvažovala a je krásná:)..čižmičky sú super!
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  12. Fuj, už se na zimu netěším, ale aspoň mam inspiraci, co stihnout ve slevách za zimní boty, aby byla aspoň trochu snesitelnější :D

    OdpovědětVymazat