pátek 25. září 2015

BRANDNOOZ BOX ~ ZÁŘÍ 2015

Nádherný pátek, drazí čtenáři,
konec měsíce se pomalu blíží a tím pádem tu nesmí chybět článek o zeleném boxíku. Pojďte se podívat, jaká překvapení tento měsíc ukrýval.
Už teď vám musím prozradit, že já osobně jsem byla s obsahem velmi spokojená. A to proč? To musíte číst dál :-) 
1. Korunní Extra - cena: 2x32,90,- (1 l), na trhu od září 2015
V boxu jsem našla dvě tyto lahve - konkrétně černý rybíz a broskev. Nápoje se tedy určitě v žádné domácnosti neztratí, a navíc rádi vyzkoušíme novinku na trhu :-) Takže za mě plus 

2. Spak Tatarská omáčka - cena: 44,90,- (500 g), na trhu od ???
Až při psaní tohoto článku jsem si všimla, že jsem mezi produkty zapomněla vyfotit velké zelené balení tatarské omáčky od značky Spak - vidět jí však můžete úplně v úvodním obrázku. Já si na tento produkt nemůžu stěžovat, protože hlavně mužská část populace v naší rodině podobné omáčky, dresingy a majonézy miluje, takže u nás určitě najde uplatnění.
3. Alpro Sójový nápoj pro děti - cena: 79,90,- (1 l), na trhu od ???
Pokud čtete moje články pravidelněji, tak víte, že já alpro mléka naprosto miluju. Je fakt, že si tedy kupuji ty ochucená - např. čokoládu nebo vanilku, ale věřím, že tohle obyč mi bude taky vyhovovat. Za mě velké plus :-)

4.  BONUS PRODUKT: Pure Pineapple
Tento produkt jste mohli vidět už v minulém článku o Brandnooz boxu, a jelikož mi tato ananasová šťáva velice chutnala (jedná se o opravdovou vylisovanou šťávu z ananasu), tak jsem se rozhodla vybrat si jí v rámci věrnostního programu.

5. Bear Beer Světlý ležák - cena: 26,- (0,5 l), na trhu od ???
Já osobně pivo nepiju, pokud se nejedná o jablečné (cider), nebo nějaké ochucené. Takže opět otestuje jiný člen rodiny. 
6. Lipton Flirty Lady Lipton - cena: 49,90,- (36 g), na trhu od října 2015
Musím se přiznat, že mě tedy dost zaujal název tohoto čajíku, takže jsem hned včera testovala jeden šálek a musím říct, že mi chutnal - ačkoliv bych si pod tímto pojmem představila možná malinko jinou příchuť.

7. Racio Free style - cena: 11,90,- (25 g), na trhu od března 2015
Tento produkt mě též zaujal - jedná se o rýžová kolečka s příchutí kopr a smetana a velmi mě zajímá, jak tato kombinace tedy bude chutnat :-)

8. Santa maria Fajita - cena: 34,90,- (30 g), na trhu od ???
Zde jste mohli objevit jednu ze dvou variant - buď Taco nebo Fajita. Já našla tedy to druhé. Mělo by se jednat o koření, které se používá na ochucení masa do mexického pokrmu. No, musím říct, že dle obrázku to vypadá lákavě - dala bych si nějakou takovou tortilu, takže určitě vyzkouším.

9. Mentos POPINS - cena: 22,- (50 g), na trhu od července 2015
Mentos Popins jsou nové žvýkací bonbony. Já osobně zas úplně žvýkací bonbony nevyhledávám, ale věřím, že budou dobré, takže určitě ochutnám.

Shrnutí: Musím vám tedy říct, že já jsem s produkty v boxu tento měsíc opravdu velice spokojená a moc se těším na měsíc další :-)

13 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Mě produkty hodně vyhovovaly jak minule, tak i teď. Ale chápu, že každému vyhovuje něco jiného :-) Tak snad příští měsíc budeš spokojenější.

      Vymazat
  2. Já bych byla s boxem taky spokojená. Nejvíce mě zaujala tatarka a čaj bych taky ráda vyzkoušela. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Alpro mléka si kupuju pořád dokola a nějak doufám, že jednou přijde den, kdy mi začnou chutnat - ještě se tak nestalo :D Dokonce to zašlo tak daleko, že jsem přestala pít i klasické mléko :D Vůbec nevím proč, ale úplně jsem na něj ztratila chuť.
    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem opravdu přišla na chuť tomu čokoládovému a vanilkovému. Ostatní jsem ještě nechutnala, takže nevím :D
      Co se týče normálního mléka, můžeš být asi ráda.. nedávno jsem v článku četla, že se mléko vůbec lidem nedoporučuje pít. Nevím, co je na tom samozřejmě pravdy, ale ten článek mi přišel dost zajímavý. Jen si už nemohu vzpomenout, kde jsem to četla :D

      Vymazat
  4. Líbí se mi nápojová část, alpro, ananas a pivko, taková ideální kombinace na víkendovou pohodu... :) :D

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  5. Mňam, vypadá to všechno moc dobře! :) Alpro mléka také kupujeme, mám moc ráda i takové ty sojové dezerty :) A ananasové pyré musí být úžasné :3
    The Colorful Blog

    OdpovědětVymazat
  6. Moc se mi boxík líbí :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/09/prvni-podzimni-liceni.html

    OdpovědětVymazat
  7. určitě bych v něm našla produkty které by se mi hodili.

    OdpovědětVymazat
  8. Me by take potesilo vsechno.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  9. Já jsem s boxem spokojená a těším se na další :-)

    OdpovědětVymazat