středa 5. srpna 2015

SPOTŘEBOVÁNO ~ ČERVENEC 2015

Čauky děvčata,
jako tradičně tu s novým měsícem nesmí chybět ani seznam spotřebovaných produktů za předešlý měsíc. Pojďte tedy mrknout, jak hodnotím dopotřebované produkty já - jestli se v názorech scházíme či rozcházíme a nebojte se spustit nějakou diskuzi :)
1. SCHWARZKOPF SCHAUMA OSVĚŽUJÍCÍ ŠAMPON S VÝTAŽKY ZE SEDMI BYLIN
Musím říct, že s Schauma šampony bývám zpravidla spokojená, takže nemám nic, co bych vytkla. Vlasy byly po umytí pěkné, nedělal mi žádné problémy. Určitě si zas nějaký pořídím.

2. DERMACOL AROMA RITUAL SPRCHOVÝ GEL IRSKÁ KÁVA
Musím říct, že ze začátku jsem měla trochu strach, jak mi vůně kávy bude vyhovovat, ale nakonec jsem byla absolutně na vrcholu blaha, jelikož mi neskutečně nádherně voněl. Hodnotím negativně akorát balení, které je super do té doby, než ho téměř dopotřebujete, protože pak se těžko gel z balení vymačkává. Ale jinak super, byla jsem opravdu spokojená.

3. GARNIER 48H ANTIPERSPIRANT
Po Dove a Rexoně je tento deodorant také jedním z mých oblíbených. Příjemně voní, nedělá bílé fleky v podpaží, akorát má trochu slabší ochranu proti pocení než jeho dva již zmínění kolegové, ale i přesto si vůbec nevede špatně.. takže za mě palec nahoru :-) 
4. L´ORÉAL SUNKISS JELLY
Recenzi na tento produkt si můžete přečíst ZDE

5. LIRENE ZKLIDŇUJÍCÍ ODLIČOVAČ OČÍ
Tento produkt nebyl úplně špatný, příjemně a nevtíravě voněl, ale musím říct, že jsem měla tedy už odličovače, které odličovali lépe. Znova bych si ho určitě nekoupila, ale zas jako špatné to nebylo. 
6. RIMMEL STAY MATTE PUDR
Můj nejoblíbenější pudr vůbec! Vracím se k němu stále dokola, občas na střídačku s pudrem od Essence, který mi taky vyhovuje. Určitě mohu doporučit.

7. CATRICE MATT MOUSE MAKE UP
Tak tenhle make-up mi opravdu hodně vyhovoval, jak texturou, tak barvou, která absolutně sedla mé pleti. Nedělal mi žádné problémy na pleti - jako žmolky, ani vyloženě šupinky. Takže se k němu určitě vrátím, jen musím trochu zredukovat svůj současný stav make-upů.

8. RIMMEL STAY MATTE MAKE-UP
Tento make-up jsem tu také už hodnotila a musím říct, že špatný určitě není, ale nevyhovuje mi teda úplně na 100%. Vyhovovala mi spíše ta předchozí verze, protože tento make-up se hůře roztírá a navíc nevydrží na pleti po celý den.

10 komentářů:

  1. Ten Dermacol sprcháč je môj najobľúbenejší :)
    MORE than FASHION

    OdpovědětVymazat
  2. Se divim, ze ti ten makeup od rimmelu nevydrzi cely den, me ano. Jinak z toho sprchace od dermacolu bych take mela strach aby mi vonel, ale jak vidim kazdy si ho vychvaluje. Ja mam ted jahodu s rebarborou a jak jsem to mackala tak je v obalu dira.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Lirene odličovač očí byl fajn, příjemný, ale fakt moc dobře neodlíčil :/

    OdpovědětVymazat
  4. Kávový aroma ritual jsem nezkoušela, ale v červenci jsem dodělala rozpustilý citrón :)

    Beauty Products | Summer 2015

    OdpovědětVymazat
  5. Já používám antiperspiranty jen od Garnier a jsem docela spokojená. Zkusím tedy vyzkoušet Rexonu nebo Dove jestli nebude ještě lepší. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  6. Já ten Catrice pěnovej make-up už budu muset prubnout! :) To je hrozný, mám na to-buy seznamu samej make-up, tohle je už asi 4. :D

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  7. Garnier je pro mě must have.. :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/08/makeup-10x-jinak-paletka-e-style-charm.html

    OdpovědětVymazat
  8. To se divím, že jsi Sunkiss spotřebovala! :D já ho mám už delší dobu a používám ho často a v docela velkých dávkách a pořád jsem snad nad polovinou! :) Jinak jsem s ním moc spokojená.

    Monča / KOSMETICKÉ RECENZE /

    OdpovědětVymazat
  9. Musím říct, že mě zaujak šampon od Shaumy a sprcháč od Dermacolu. Jinak tento make-up od Rimmelu jsem také měla a taky mi příliš neseděl :)

    Spotřebováno: Červenec 2015 + GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  10. Já zrovna o víkendu dopotřebovala třešňový sprchový gel :)

    OdpovědětVymazat