čtvrtek 30. července 2015

BRANDNOOZ BOX ~ ČERVENEC 2015

Krásný čtvrtek všem!
Konec měsíce je vždy ve znamení zelených krabiček a tento měsíc tomu samozřejmě není jinak. Zelený boxík je doma a já vám nyní mohu ukázat jeho obsah. Tak se pojďte podívat :)
Musím se přiznat, že mě boxík opět překvapil svou tíhou, takže jsem se netrpělivě pustila do jeho vybalování. To, jestli jsem z boxu byla nadšená a nebo spíš ne, se dozvíte v článku :-) 
1. Avanti Hugo - cena: 79,90,- (0,7 l), na trhu od června 2015
Musím se přiznat, že jsem tento nápoj ještě neochutnala, takže se těším, až vyzkouším. A o co se vůbec jedná?  O osvěžující kombinaci perlivého vína, sirupu z černého bezu a chuť limetky a máty. Už jen dle popisu to zní zajímavě, že? Tak doufejme, že to i tak bude chutnat :)

2. Strongbow Elderflower - cena: 18,90,- (330 ml), na trhu od května 2015
Já tenhle cider prostě miluju ♥ A v jakékoliv verzi. Takže i tuto si domů občas kupuji a moc mi chutná. Jsem moc ráda, že jsem ho našla v boxíku :) A mohu vřele doporučit.

3. Spak Bylinkový dressing - cena: 27,90,- (140 g). na trhu od června 2015
Tento produkt jste mohli získat v jedné ze dvou variant. Já tedy našla bylinkový, někteří odběratelé mohli pak najít francouzský. Já osobně jsem tedy za bylinkový ráda, protože bych sáhla spíše po něm. Musím říct, že z něj mám radost, protože přes léto se u nás tyto produkty opravdu používají, takže určitě brzy ochutnám. 
4. Bohemia Chips Z raných brambor - cena: 27,90,- (77 g), na trhu od července 2015
Brambůrky zrovna často nejím, a když už je máme doma, stejně je dáváme na stůl pouze, když přijede nějaká návštěva. U těchto možná udělám výjimku a ochutnám, jelikož mě zajímá, jakou budou mít chuť, když jsou nesolené. Jinak i zde jste mohli najít jednu ze dvou variant - buď nesolené, nebo jemně solené.

5. Emco Ovesné sušenky brusinkové polomáčené - cena: 15,90,- (60 g), na trhu od července 2015
Tyhle produkty jsou super na sváču do školy - a ačkoliv jsou teď prázdniny - určitě to neznamená, že se nehodí na normální sváču doma. Určitě ochutnám. Už jsem zvědavá, jak budou chutnat :)

6. Emco Tyčinka Ořechy a brusinky - cena: 13,90,- (35 g), na trhu od června 2015
Za zkoušku to určitě stojí, jsem na ní opravdu zvědavá.

7. Rio Mare Paté Rustico - cena: 94,90,- (115 g), na trhu od roku 2014
Tak z tohoto produktu jsem opravdu nadšená. Já totiž tuňáka i tuňákové pasty miluju, jen si je většinou odpustím, protože jsou opravdu dost drahé. Tak mi to udělalo opravdu šílenou radost. Mňam! Hned si jí dneska dám ke sváče.

8. Chupa Chups XXL 4D - cena: 2x11,90,- (29 g), na trhu od března 2015
Tak lízátka od Chupa Chups nemohou zklamat snad nikoho, kdo má rád sladké a lízátka obecně. Moje maminka nám navíc tyhle Chupa Chupsky kupovala, když jsme s bráchou byli malí, takže jsme se na ně hned po nafocení boxíku vrhli a každý jedno zbaštil. A fakt byly super! :) 
9. Patifu Tofu paštika - vybrané varianty - cena: 26,90,- (100 g), na trhu od ???
Zelený box také ukrýval ohromné množství tofu paštik v různých variantách, a to konkrétně: s hlívou, gourmet, orient, s bylinkami, hokkaido, toskánská, bazalka a česnek, delikates a rajče a olivy.
Já tedy paštiky nejím vůbec, nechutnají mi, takže pro mě osobně jsou tyto produkty nevyužitelné. Ale jelikož žiju stále s rodiči, tak se o ně s radostí postará taťka, který pro změnu paštiky rád opravdu má. Takže abych to shrnula, určitě je využijeme, a hlavně chválím tu širokou škálu variant.
Edit k Tofu paštikám: Teď jsem zjistila, že normální odběratelé v boxu nalezli pouze Toskánskou paštiku. Tuto širokou škálu nalezly ve svých boxech pouze blogerky. Tímto chci moc poděkovat, je to opravdu milá pozornost. :-)

Shrnutí: Tak já jsem s boxem opravdu spokojená - velkou radost mi udělali nápoje - hlavně tedy můj nejmilovanější Strongbow cider, dále jsem absolutně unešená z Rio Mare tuňákové pasty, nad kterou jsem juchala snad nejvíc. Naopak moc nemusím tofu paštiky, ale ty si vezme na starost taťka. Jen tak dál a těším se na další box :-)

12 komentářů:

  1. Nejsem si jistá, zda by mi nesolené brambůrky chutnaly. :-D Rio mare, mňam, taky mám ráda všechno tuňákové. Tento box se jim velmi povedl.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já je tedy musela hned otestovat a musím říct, že na první kousnutí je to tedy docela šok. Člověk je prostě zvyklý, že brambůrky jsou solené. Ale po pár soustech mi to tedy opravdu zachutnalo a musím říct, že se mi to zdá i o dost lepší, když je to nesolené, ale věřím, že ne každý si to zamiluje. Mě to ale fakt chutnalo :)

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Též mě obojí zaujalo. Dressing určitě vyzkouším, a ty paštiky nechám na ostatních členech rodiny, aby zhodnotili :-)

      Vymazat
  3. Ty nesolené brambůrky jsem zkoušela a vůbec mi nechutnaly :D

    Haul | July 2015

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě naopak chutnaly. Sice na první kousnutí takový trochu šok, ale pak to byla přímo paráda. Člověk z toho konečně cítí ty brambory.

      Vymazat
  4. Tunáka já přímo miluji! :))) Ale musím říct, že i ty paštiky by stály za hřích :)))

    http://style-and-smile15.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky ♥ Ty paštiky.. vypadají úplně úžasně. Mě úplně mrzí, že je nejím. Se snad překonám, a aspoň ochutnám, abych mohla sama zhodnotit.

      Vymazat
  5. Dobroty z druhé fotky a ze 3. se mi hodně líbí :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tentokrát mě box velmi zaujal.. Spoustu věcí které se ti běžně hodí. Šťáva, ideál teď na léto, navíc se super příchutí.. Strongbow je ideální na osvěžení v horkých dnech. Emco produkty a Rio mare skvělé na sváču a brambůrky ač nejsou zdravé ti neuškodí pokud se jimi neholduješ každý den. Některé produkty jsem už ochutnala takže super. Uplně se divím že do boxu dali tak drahou věc jako je Rio Mare, Taktéž miluji pomazánky a pasty z ryb..

    OdpovědětVymazat