čtvrtek 29. ledna 2015

BRANDNOOZ BOX ~ LEDEN 2015

Máme tu nový rok a s tím i nové roční předplatné Brandnooz boxu, takže se celý rok můžete těšit na články o tomto úžasném boxíku s mňamkami, na který se těší celá rodinka. Jak se tedy Brandnooz box představil v prvním měsíci nového roku? To se pojďte podívat :-) 
1. Racio Knäckebrot česnek - cena: 35,90,- (250 g)
Pořád si říkám, že bych mohla začít jíst trochu zdravěji, ale nějak se nemohu dokopat. Tak třeba mě dokope Brandnooz box. Jsem zvědavá, jak tato česneková varinata bude chutnat :-)

2. Jumex Mango - cena: 60,- (1 l), na trhu od května 2014
Tak tenhle produkt mi udělal největší radost z celého boxu. Ano, je tu už sice poněkolikáté, ale tohohle se přeci jen tak nenabažíte, protože báječně chutná a já mohu doporučit všema deseti! 

3. Tuty krekry Tomato a Oliva - cena: 18,- (85 g)
S těmito krekry mám dobrou zkušenost, jelikož jsem je nabízela na jedné ochutnávce v Tescu v Hradci Králové a vím, že jsou naprosto luxusní! Takže jsem ráda, že se ke mě zas dostaly, protože jsou fakt mňamkové! :-)
4. Lipton Lemon Macaroon - cena: 49,90,- (28 g), na trhu od října 2014
Čaj s citrónem a makronkami? Tý jo, tak na to jsem opravdu velmi zvědavá! Velmi zajímavá kombinace.

5. Kikkoman Sojová omáčka - cena: 109,90,- (150 ml)
Sojovou omáčku doma využíváme, takže se velmi hodí :-) Super produkt do boxíku.

6. Alpro Kokosový nápoj - cena: 69,90,- (1 l),  na trhu od srpna 2014
 V boxu se nacházel tedy pouze nápoj v menším balení, ale stejně mě tedy cena celkem zaskočila. No každopádně jsem velmi zvědavá, jak bude chutnat :-)

7. Efko Křen strouhaný - cena: 39,90,- (165 ml), na trhu od roku 2014
Já osobně křen ráda nemám, ale zbytek rodiny ano, takže určitě využijeme - hlavně například k ovarovému kolenu, které taťka miluje :-)
BONUS: Chupa Chups Melody Pops
Lízátko jsem si vybrala navíc díky věrnostnímu programu, bohužel jsem přišla pozdě a další produkty už byly pryč, ale jsem ráda, že to dopadlo aspoň takto, jelikož jsem si díky němu připadala zas jako malé dítě :D Ale pěkně jsem si zapískala, to né že né! :-)

Shrnutí: Řekla bych, že box obsahuje velmi pěkné produkty, akorát mi přijde prázdnější než když dřív! Což je trochu škoda. Každopádně velké plus za litrové balení Jumexu (jupí, jupí!) :-)

4 komentáře:

  1. Take mi prijde takovy prazdny, ale super.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Cesnakový Knäckebrot mám rada. Nechutí mi až tak ako ten v červenom balení, ale aj tak je to fajn. Čo sa týka toho kokosového mlieka alebo nápoja, chcem ho už dlhšie vyskúšať. Nikdy som si ho však nekúpila. Nenabrala som odvahu :D.
    Stronger2gether

    OdpovědětVymazat
  3. lednový box mě, co se obsahu týče, vůbec nezaujal, tedy kromě úžasného kokosového mléka Alpro <3

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem tedy nanejvýš spokojená s Jumexem, protože to je naprosto parádní džus a mohla bych ho pít furt! A dále jsem tedy velmi zvědavá na ten čaj s makronkami! Velmi zajímavá příchuť. A v závěru jsem tedy zvědavá na to kokosové mléko.

    OdpovědětVymazat