pondělí 8. prosince 2014

08.12.2014 ~ 16 DAYS UNTIL CHRISTMAS

Čas neuvěřitelně rychle letí, za 16 dní tu máme očekávané Vánoce :-) S tím celkově souvisí taková zvláštní atmosféra - nebo tedy alespoň u mě - kdy se člověk kochá pohledem na ozdobená okna či domy, ozdobené vánoční stromečky, a další vánoční ozdůbky. Člověku se taky může líbit vánoční shon, ale jen když se ho nemusí účastnit, že? Dnes jsem si tedy pro vás připravila takový trochu vánočně kecací článeček. 
S příchodem Vánoc je potřeba si doma nastartovat takovou tu správnou atmosféru. Tu samozřejmě získává člověk hlavně díky ozdobám a stromečku - a taky pečenému cukroví. A nebo taky zapálením svíček s vůní Vánoc. Já například letos vyzkouším tenhle fešácký vánoční vosk od Yankee candle, který jsem vyhrála v giveaway u El. Těším se na něj :-) 
Balení vánočních dárků není vůbec činnost pro mě. Úplně mě kvůli tomu rozčiluje hlavně můj přítel, který má dárky zabalené tak vzorně, že mu až nechci věřit, že si je balil sám. Já sama to tak hezky neumím, takže balím dárky, jak se to dá.. hlava nehlava - stejně se u nás papír vždycky roztrhá. Každopádně letos jsem si koupila (zatím) dva nádherné balící papíry, na které se dokonce chodívám koukat, protože se mi neskutečně líbí - hlavně tedy ten se sobíky :D Takže je možné, že si letos o Vánocích dám na balení dárků extra záležet :-)

A jak se těšíte na Vánoce vy? Už máte nakoupené vše potřebné?

11 komentářů:

  1. Já už se nemůžu dočkat Vánoc :). O víkendu jsme byli na stromeček a dárečky mám z poloviny nakoupené :). Teď už jen napéct cukroví

    OdpovědětVymazat
  2. Ja se hrozne tesim na Vanoce..

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Ten samý vosk jsem si objednala a moc se těším, až si ho zapálím :)

    Monča z Like Lady ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Ty balicí papíry jsou nádherné! :) Odkud je máš?
    Jinak na Vánoce se už strašně moc těším. Dárky už jsem začala nakupovat tak v říjnu, a teď už mi chybí jen nějaké poslední maličkosti :). A balit dárky mě strašně baví, klidně bych to dělala od rána do večera. Přítel si ze mě dělá srandu, že za ty papíry a ozdoby na balení jsem musela zaplatit víc, než za ty dárky :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koupila jsem je v Tescu :-)
      Ahaaa, a nechceš jít balit dárky za mě? :D

      Vymazat
  5. Ten vosk jsem pálila včera a teda pěkně mě z něj bolela hlava .. :-/ je to krásná vůně ale bolehlav stejně jako PINKSANDS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Noo, jako i takhle přes obal je ta vůně opravdu dost silná.. takže ho budu pálit asi někde v otevřenější místnosti - v obýváku nebo v kuchyni. Protože pokojíček mám malý, tak tam by to bylo asi moc.

      Vymazat
  6. Já mám brigádu v dárkovém obchodě, kde i balíme dárky, takže letos mám zabalených dárků až nad hlavu :D ale mě to baví..
    Yenkee candles jsou úžasné! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Balicí papíry máš moc pěkné :). Já jdu ještě dneska dokoupit jen maličkosti. Minule jsem si koupila v Tescu velkou svíčku ve skle jen za 25Kč s krásnou vůní, tak teď pálím tu :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  8. Ten vosk od YANKEE CANDLE vypadá krásně! a ještě krásněji musí vonět:)

    OdpovědětVymazat
  9. Doufám, že vosk voní :) jinak máš krásný balicí papíry :) já letos koupila jen jeden v Lidlu (překvapil mě, že byl z pevného papíru, takže se při balení netrhal :)) a dopotřebovala jsem zbytek z loňského roku :)

    OdpovědětVymazat