pátek 28. listopadu 2014

BRANDNOOZ BOX ~ LISTOPAD 2014

Koncem měsíce tu opět máme naší zelenou krabičku s jídlem - Brandnooz box. A s tím i malou změnu. Od tohoto měsíce změnil Brandnooz dopravce a krabičku teď doručuje Česká Pošta. Opět se díky tomu strhla neskutečná kritika a dohadování, jak je ČP nespolehlivá a kdesi cosi. Já jsem asi teda jedna z mála, která si nestěžuje. U pošty mám jistotu, že když nebudu doma, balíček na mě počká na poště. Takže tuto změnu vůbec nepovažuji za změnu k horšímu. Ale každý asi soudí podle svých vlastních zkušeností, což? No, konec debaty o dopravcích.. pojďte se teď podívat, jaké produkty boxík ukrýval :-) 
1. Chio Exxtra Deep - cena: 24,90,- (65 g), na trhu od dubna 2014
Tak na tyto chipsy jsem celkem zvědavá - hlavně tedy na ty extra vroubky. Opět zde bylo možné dostat jednu ze tří variant, já našla Sweet Chili - tak jsem na ně zvědavá. Pálivá jídla moc nemusím, nejsem ten typ, komu by to chutnalo, ale na druhou stranu Chili chipsy mi většinou chutnají :-)

2. Emco ovesné vločky - cena: 34,90,- (350 g), na trhu od července 2014
Opět produkt, který jste mohli najít v jedné ze dvou variant - já našla ovesné vločky s brusinkami. Jsem spokojená, budu si je dávat s jogurtem k snídani :-)

3. Ahmad tea Citron a zázvor - cena: 59,90,- (40 g), na trhu od roku 2013
Tenhle čajík potěšil teda především mamku a bráchu, protože na rozdíl ode mě mají zázvor rádi. U mě velmi záleží, jak hodně je zázvor výrazný.. takže ráda vyzkouším, ale bohužel nemám tušení, jestli mi bude chutnat.
4. Perfect pasta - Zeleninové těstoviny - cena: 79,- (200 g), na trhu od května 2014
Zde opět byla k dispozici jedna ze dvou variant - já našla tyto zeleninové těstoviny. Velmi mě teda zaujaly, protože jsou v takovém nálevu. Jsem teda opravdu moc zvědavá, jak budou chutnat :-)

5. Jumex Pomeranč - cena: 14,- (200 ml), na trhu od března 2014
Tohle mi udělalo radost, i když je to takové mini baleníčko, jelikož nápoje od Jumexu mi zatím vždycky neskutečně chutnaly. Už se těším, jak bude chutnat tento :-)

6. Meggle Lactose free smetana - cena: 19,90,- (200 ml), na trhu od listopadu 2014
Tady mě trochu zaujalo, že se jedná o novinku, jelikož přesně tuto samou smetanu - akorát v malinko pozměněném designu jsme už v Brandnooz boxu mohli vidět - konkrétně to bylo v březnovém vydání. Každopádně tak či onak smetana se určitě využije :-) Takže super!

7. Mentos Pure Fresh Cherry mint - cena: 59,- (60 g), na trhu od listopadu 2014
Balení žvýkaček od Mentos určitě potěší, jelikož mám tyto žvýky ráda. Navíc v příjemné třešňové příchuti :-) No už se těším, až vyzkouším.

8. Kotányi Citronový cukr - cena: 19,90,- (50 g), na trhu od podzimu 2013
Tento produkt je spíš pro někoho zkušenějšího v kuchyni - v mém případě tedy spíš pro mou maminku. 

9. Chupa Chups Melody Pops - cena: 9,90,- (15 g), na trhu od listopadu 2014
Ačkoliv to je novinka od tohoto roku, já znám pískací lízátka snad od jakživa, protože nám je mamka kupovala, když jsme s bráchou byli malí. Takže je to pro mě takový návrat do minulosti a už se strašně moc těším, až si "zapískám" :D 


BONUS: Hellmann´s majonéza na bagety 
Opět jsem využila věrnostní program a vybrala jsem si tuto majonézu na bagety, která mi chutnala a využili jsme jí. Má takovou jemnější chuť než normální majolka a na bagetky je opravdu super :-)

Shrnutí: Tento měsíc hodnotím malinko slaběji, než jiné měsíce.. ale i tak jsem velmi spokojená a těším se na testování :-)

7 komentářů:

  1. Já na svůj box stále ještě čekám, včera nedorazil. Obsah vypadá moc zajímavě :)
    .. a small miracle CZ

    OdpovědětVymazat
  2. Jéé..ty pískací lízatka si pamatuju z dětství :D hrozně jsem na nic ulítávala a nekupovala si snad nic jinýho :D
    ...//Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat
  3. Nejvíc by mě asi potěšily ovesné vločky :) Jééé pískací lízatka jsou boží, ty jsem si pořád kupovala jako malá :) Ale viděla jsem je i teď běžně v obchodech, tak nevím, proč novinka.

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  4. Musli, čaj, žvýkačky, těstoviny ty by mi udělaly velkou radost, box se jim teď povedl :)

    OdpovědětVymazat
  5. No hodnotim s tebou nejak male produkty na to jak je krabice velka 😀

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To bych ani neřekla, velikostně je to jako normálně :-) Pro mě to je slabší spíš v tom, že tam jsou produkty, které pro mě nejsou taková topka :-)

      Vymazat