pátek 5. září 2014

NEW IN ~ RIMMEL, DERMACOL & JORDANA

Někdy během minulého týdne nám do schránky přišel nový leták drogérie Rossmann, kde jsem objevila akci na BB krém od Rimmelu + k tomu jako dárek pudr Stay Matte za příjemnou cenu 169,-. Zároveň chci teda ještě říct, že stejná akce probíhá i v DM, takže pokud ve svém okolí Rossmann nemáte, stačí si zaběhnout do DM, kde najdete úplně stejnou akci i za stejnou cenu (tj. 169,-).
Nevím, jestli jsem to tu někdy zmiňovala, nejspíš ne, ale s BB krémy bohužel nemám vyloženě dobré zkušenosti. Měla jsem doma BB krém od Garnier, a ten mi absolutně nevyhovoval, takže po pár vyzkoušení jsem ho poslala dál. Dalším adeptem byl BB krém od Dermacolu, který jsem vyhrála. Nemohu tvrdit, že by to byl vyložený zázrak, ale určitě mi sedí líp než BB krém od Garnier, akorát má tu nevýhodu, že je hodně tmavý, takže ho mohu používat jen přes léto, když jsem dobře opálená. Poté jsem testovala ještě vzorky Nivea BB krému, ale to bylo pro mě úplně mimo. Nyní jsem se rozhodla dát ještě jednu šanci, takže doufám, že nebudu opět zklamaná. Co se týče pudru, s tím mám naopak velmi dobré zkušenosti, takže jsem aspoň sfoukla dvě mouchy jednou ranou (snad!).
V Rossmannovi jsem si taktéž zakoupila Zklidňující pleťové tonikum od Dermacolu pro suchou a citlivou pleť. Sice mám pleť smíšenou, ale při změnách počasí nebo v zimě, když je velký mráz, tak mě pleť celkem zlobí a tvoří se mi šupinky, takže se mi bude hodit :-) Navíc za úžasnou cenu - 28,90,- - tak to nekupte :-)
Teď už jdeme pryč od drogérkových záležitostí. Ráda bych vám představila novou kořist, kterou jsem získala díky povedené výměně přes stránky Ladyboxu. Vyměnila jsem úžasný lak PAESE (ještě teď kvůli němu pláču, protože byl nádherný, ale jak víte, nehty si nelakuji) za fialkové linky od Jordany - oboje tedy bylo v srpnovém Ladyboxu. Linky jsou úžasné, už jsem je ihned zkoušela na očích. Takže mám z výměny opravdu radost :-)
Ju, a málem jsem zapomněla, že v DM drogérii jsem někde během tohoto týdne objevila vzorečky BB krému od Dermacolu :-) Takže pokud budete mít cestu kolem, stavte se u Dermacol stojanu a můžete otestovat.

7 komentářů:

  1. já jsem to Rimmel BB zkoušela, jak bylo v Elle, tak ho má přítelova mamka. po dovče jsem dost opálená, po zapracování mi sedne, ale první dojem byl "co to je příšernou oranžádu" :D ale jinak je fajn, kryje, drží

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joo, taky jsem se prvně lekla no :D jsem hnedka chytla po MEDIUM, a když jsem to dala na ruku, tak jsem si říkala, že to ani náhodou, ale když se to rozmázne, tak je to v pohodě :-) No uvidím, jak to bude vypadat na mém obličeji :D

      Vymazat
  2. Tonicum za takový prachy, to bych koupila taky :) Ty linky od Jordany musí vypadat na očích hezky
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Vzorek BB krému od Dermacolu jsem také zkoušela a mě teda dost dobře vyhovoval :))) Linky vypadají skvěle! :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to tonikum jsi opravdu dobře koupila. :) A akorát lak Paese bych asi nevyměnila. :P

    OdpovědětVymazat
  5. BB jsem nikdy nezkoušela, jenom vzorky, ale to se mi moc nepozdávalo. Preferuju raději make-up:)
    Stay matte je moje srdcovka:)
    Jinak toho laku je fakt škoda, ptž ten odstín, co ti poslali, byl opravdu dokonalý! I když chápu, že by ti byl k ničemu a linky využiješ lépe:)

    Instantní krása♥

    OdpovědětVymazat