čtvrtek 25. září 2014

BRANDNOOZ BOX ~ ZÁŘÍ 2014

Máme tu první podzimní Brandnooz box a s ním i extra zajímavé produkty ke zkoušení. Pojdte se podívat, co Bbox obsahuje tento měsíc :-) 
1. Penam Fit den Žitno slunečnicový chléb - cena: 20,- (250 g), na trhu od července 2014
Už v červenci jsme měli tu možnost tento chléb vyzkoušet díky Brandnooz boxu, ted máme tu čest podruhé. Mě osobně tento chléb velmi chutnal, a proto u nás i rychle zmizel, takže mám radost, že se v boxu objevil znovu. Už se na něj těším :-)

2. Bohemia Preclíčky - cena: 16,90,- (70 g), na trhu od července 2014
Jak tak koukám do úvodního dopisu, odběratelé boxu mohli najít preclíčky v jedné ze dvou variant. Já našla Bylinkové, což mě osobně velmi těší. Už jsem moc zvědavá, jak budou šmakovat :-)

3. RACIO Cornies - cena: 22,90,- (75 g), na trhu od dubna 2014
Tak tyhle kukuřičné chlebíčky s čokoládou opravdu můžu, je to skvělá bašta na svačinku do školy, a jelikož už mi na Uni nový školní rok začal, tak věřím, že si je hned dnes přibalím sebou :-) Jupí!

4. efko Genuss Plus Ovocný snack - cena: 25,- (180 g), na trhu od roku 2010
Tady opět mohl každý odběratel najít jinou variantu, já v boxu našla variantu Jablko+jahoda. Jedná se opět o produkt vhodný na sváču, takže je vidět, že do konce září ve škole hladovět nebudu :) Jsem na tento výrobek opravdu velmi zvědavá.

5. Rio Mare Kousky tuňáka ve vlastní štávě - cena: 64,90,- (160 g), na trhu od července 2014
Tak tohle mi udělalo opravdu neskutečnou radost, protože jsem velký milovník tunáka. Už se nemůžu dočkat, až si z něj připravím nějaký pokrm :-) 

6. MASOSUŠENÉ.CZ Jack Link's Beef Jerky - cena 63,- (25 g), na trhu od listopadu 2012
Zde opět byla možnost z více variant, já dostala variantu Sweet & Hot a musím se přiznat, že sušené maso jsem snad ještě nikdy nejedla, a to že velmi ráda zkouším různé věci (viz, velryba, kterou známý dovezl z Norska :D). Takže jsem opravdu velmi zvědavá a ráda vyzkouším.

7. Kafe.Guru Brazílie - cena: 249,- (250 g), na trhu od srpna 2014
Já osobně "kafe" zbožnuji, ale v tomto případě mluvím spíše o rozpustných kávách nebo jiných obdobných, co si hrají na kafe :D takže chápete, že nejsem žádný odborník nebo znalec a ani si nejsem jistá, že této kávě budu holdovat, ale na druhou stranu, člověk si aspon dopřeje něco kvalitnějšího... takže samozřejmě vyzkouším a jsem na ní opravdu neskutečně zvědavá :-)
8. Habánské sklepy - cena: 79,90,- (0,75 l), na trhu od roku 2014
A další výrobek pro mě. Já i moje maminka si velmi rády dáme sklenku vína, ačkoliv ani jedna z nás není znalec nebo odborník - prostě bud vínko chutná a nebo nechutná. Takže u nás padne za vlast myslím velice rychle. Možná už dnes večer :) Super produkt do boxu, mě osobně tedy opravdu těší. 

Shrnutí: Já mám z boxu opět velkou radost. Našla jsem v něm hromadu produktů, které mi chutnají a sama je vyhledávám (viz. tunák,víno, apod). Navíc se tu vyskytují produkty, se kterými nemám žádné zkušenosti, a taky ty, na které jsem velmi zvědavá (viz. Sušené maso nebo brazilská káva). Nemohu hodnotit jinak, než kladně a budu se opět velmi těšit na další - už říjnový box :-)

8 komentářů:

  1. Box už mám taky doma, mě se zdá oproti ostatním takový ,,chudý". Navíc mi chybí (milovaný) tuňák :D Přesto se už těším na říjnový box! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je fakt, že tam toho je asi mín.. ale i tak si nemohu stěžovat a též se těším na říjnový :)

      Vymazat
  2. No jako opět by mě box potěšil! :))) Super! :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Tak určitě by mě zajímaly ty preclíčky :D A kafe bude určitě taky moc dobrý :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  4. Hodně by mne zajímaly preclíčky :)


    http://kosmetikapodleklarky.blogspot.cz/2014/09/recenze-stetcu-na-nehty-z-ebaycom.html

    OdpovědětVymazat