neděle 24. srpna 2014

SERIAL TIP ~ OUTLANDER


Název: OUTLANDER
Řada: momentálně první řada - vysíláno na tv stanici Starz
What if your future was the past?

Dnes jsem si pro vás připravila tip na nový seriál podle knižní předlohy od spisovatelky Diany Gabaldon, který momentálně vysílá stanice Starz. 

O ČEM SERIÁL JE?
Hlavní hrdinkou je Claire Randall, vdaná zdravotní sestřička. Se svým manželem Frankem si jedou užít po druhé světové válce "druhé líbánky" do Skotska, jelikož byli díky válce na dlouhou dobu odloučeni. Zde je ale Claire záhadně přenesena do 18. století - konkrétně do roku 1743. A zde se už kolotoč rozjíždí na plno a Claire je nucena bojovat o svůj život. To ale není vše. Ani v 18. století na sebe nenechají milostné aférky dlouho čekat a Claire tak musí své srdce rozdělit na dvě půlky.

Stále tě popis nepřesvědčil? Tak se podívej na trailer! :-)

MŮJ NÁZOR
Ach jo, to jsem si zase něco našla! Jsem absolutní blázen do seriálů, ale když jsou ještě ke všemu romantické a historické, tak to už vůbec neznám hranic. Navíc tomu všemu dominuje úžasné skotské prostředí a také dobový jazyk, což si neskutečně pochvaluji. Super je, že se zatím tvůrci seriálu dost drží knižní předlohy (která má už 8. dílů) od spisovatelky Diany Gabaldon (kniha má stejnojmenný název). Další věc, co mě nesmírně těší, je výběr herců. Konečně seriál, kde se třicetiletí herci nesnaží hrát 17leté studenty. Také kostýmy a vybavení prostředí jsou dle dob (20. a 18. století) úžasně zpracovány. Za mě jeden z nejlepších seriálů, které jsem za poslední dobu viděla. A navíc! Seriál už byl obnoven pro další sérii.

Moje hodnocení na serialzone.cz je 100%

Zdroj úvodního posteru: www

6 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Vůbec není zač, doufám, že se ti seriál bude líbit aspoň z poloviny tolik, jako se líbí mě :-)

      Vymazat
  2. Vypadá teda dobře no :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Díky za tip, rozhodně na to mrknu:) Historické filmy a seriály naprosto zbožňuju, navíc pokud to má ještě i romantickou zápletku, tak to je úplně pro mě :D
    Instantní krása

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, také děkuju za tip, už nemám co sledovat. :D A pokud se nebudeš zlobit nominovala jsem tě na Liebster award tag na svém blogu a budu ráda když se zúčastníš. :)
    http://fashion-diy-by-annie.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. určitě mrknu aspon na první díl, vypadá to zajímavě :)

    OdpovědětVymazat