pátek 15. srpna 2014

FILM TIP ~ AUGUST 2014


1. CARRIE
Tenhle film mě celkem zaujal podle popisu na internetu a tak jsem se rozhodla, že se na něj podívám. Film byl celkově zajímavý, podle mě i na zajímavé téma, JENŽE.. Konec filmu podle mě naprosto nechápavý, ani to zpracování se mi extra nelíbilo.. Asi jak komu tento film sedne. Já už bych se na něj znovu nepodívala.
Mohu doporučit? ~ SPÍŠE NE


2. DIVERGENT
Ačkoliv mi tento film trochu připomínal Hunger Games, což mě celkem zarazilo.. ale i přesto se mi tenhle film stráááášně líbil (no, asi je to i tím, že Hunger Games taky opravdu můžu!). Trochu jsem měla obavy z Shailene jako hlavní role, ale neskutečně se mi tam nakonec hodila.. a navíc její pohledný herecký kolega tomu dodává ten pravý šmrc. 
Mohu doporučit? ~ URČITĚ ANO!


3. THE VERONICA MARS MOVIE
Pokud jste tento seriál sledovali (jako já) v televizi, tak si určitě nemůžete nechat ujít zpracování detektivky Marsové i ve filmu. Super film, jen konec mě trochu rozladil! :D
Mohu doporučit? ~ POKUD JSTE RÁDI SLEDOVALI VERONICU, TAK ANO


4. VAMPIRE ACADEMY
Filmy o upírech a jiných nadpřirozených bytostech prostě opravdu můžu. Takže je vám jasné, jaký bude můj postoj k tomuto filmu. Mě se prostě líbil a musela jsem se na něj podívat asi už tak 4x znova od té doby, co jsem ho viděla poprvé. Nemusí to být šálek čaje každého, nečetla jsem vždy velmi dobré recenze.. ale pokud nejste nějaký extra filmový fajnšmejkr, tak by se vám to také mohlo líbit :-) (především dívkám). Navíc je mi velmi sympatická hlavní hrdinka Zooey Deutsch :-)
Mohu doporučit? ~ ZA MĚ ANO!


5. THE WOLF OF WALL STREET
Na tento film jsem byla neskutečně zvědavá, protože Lea v hlavní roli můžu na 100%. Je to podle mě velmi sympatický herec a filmy, ve kterých hraje bývají zpravidla dobré.. Teď už opravdu ale nelituji, že jsem na tento film nešla do kina, protože mě tahle tématika absolutně nebavila. Leo samozřejmě odvedl kus dobré práce, ale ani kvůli němu se na tenhle film určitě znova nepodívám.. nic pro mě. Tématika burz, okrádání lidí, braní drog, spaní s lehkými ženami, apod.. není zrovna něco, čím bych se chtěla 3-4 hodiny zabývat..a  že tento film opravdu tak extra dlouhý je.
Mohu doporučit? ~ NE

Upozornění: Tisíc lidí, tisíc chutí. Film, který se líbí mě se samozřejmě nemusí líbit vám. Proto doporučuji si přečíst další recenze a názory na mnou vybrané filmy. 

12 komentářů:

  1. Na Carrie jsem byla v kině a četla i knižní předlohu, já byla spokojená. Vlk z Wall street byl parádní, i když na začátku jsem si řikala, že asi mě bavit nebude, ale nakonec já se bavila a přítel zýval :D
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem moc ráda, že čtu jiné názory. Mě se ta Carrie více méně taky líbila, ale né ty závěrečné scény, kdy chytila ten svůj rapl :D

      Vymazat
  2. Na Carrie se chystám už dlouho, ale z hororů bývám dost po**aná, mnohdy i ječím, kňučím a hlavně potřebuju mít někoho vedle sebe, takže zatím nebyla příležitost to vidět:D
    Na Vlkovi jsem byla v kině. Ze začátku jsem si říkala, že tolik hodin nevydržím sedět a čumět, ale ve finále jsem byla naprosto unešená. Možná ani ne tak tím filmem, jako Leonardovým hereckým výkonem:) Dřív jsem ho měla za slizounka, který těží z toho, že se líbí ženským a natočil Titanik, ale poslední dobou mě neustále přesvědčuje o tom, jak je sakra skvělej herec:))
    Instantní krása

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, já mám u hororů ty stejné stavy, úplně je nesnáším, protože se u nich neskutečně bojím :D ale tohle zas tak strašidelný nebylo. Takže se na to klidně můžeš podívat sama. Špatný to nebylo, jen to nebylo úplně na můj vkus no :)

      Vymazat
  3. No i přesto Carrie nedoporučuješ, ta si ho stejnak stáhnu viděla jsem tu klasickou tak jsem zvědaví na tohle :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě, třeba se to zrovna tobě bude líbit. Pro mě to moc nebylo :-)

      Vymazat
  4. Na Vampire Academy se zrovna chystám podívat :) Carrie jsem sice neviděla, ale
    horory mám ráda a vypadá to děsivě, tak to taky zkusím a uvidím no :D

    OdpovědětVymazat
  5. Na Vlka z Wall Street jsme se dívali s přítelem a film nás taky vůbec nenadchl, pro mě úplně o ničem. Koukám, že ten film Divergent bude fakt super, už to už po několikáté, že si to chválí - musím zkouknout :)
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uff, tak jsem ráda, že někdo má na Vlka stejný názor jako já. My s přítelem to samo, já se u toho neskutečně nudila. Divergent velmi doporučuji! Je to super film.

      Vymazat
  6. Ohledně Carrie s tebou souhlasím, ten konec jsem nepochopila, ovšem hlavní hrdinka se mi líbila, přijde mi, že ji role sedla :). Divergent jsem viděla nedávno a hodně se mi zalíbil, líbí se mi víc než HG :). Na Vlka jsem se chystala podívat, ale jak vidím, tak do toho asi ani nepůjdu :D.

    OdpovědětVymazat
  7. Ty jsi moje spřízněná duše, všechny filmy miluji. Na vlčkovi jsem byla v kině a nemohla jsem pomalu odejít domů jak byl skvělý :)
    Na mém blogu probíhá *GIVEAWAY* o bělící pásky na zuby od CREST, přijď se podívat a zasoutěžit!♥ Budu moc ráda, když se přidáš :) Blog ϐook of ϐeauty

    OdpovědětVymazat
  8. Promiň, ale je vidět, že jsi ten článek asi moc nečetla. Mě osobně vlk nebavil :-)

    OdpovědětVymazat