pondělí 2. června 2014

SPOTŘEBOVÁNO ~ KVĚTEN 2014

Květnové spotřebováno vezmeme hopem skokem, jelikož jsem prostě příliš produktů nevyplácala. I přesto se pojďte podívat, co mohu, a co zas moc nemohu doporučit.
1. DERMACOL AROMA RITUAL STRESS RELIEF SHOWER GEL
Mě se sprchovými gely od Dermacolu myje celkem příjemně. Ačkoliv musím říct, že mi tato kombinace voněla ve sprchovém gelu o něco lépe než tedy v krému na tělo, který jsem spotřebovala myslím už předminulý měsíc. Každopádně nemám moc co bych vytkla :-) Samozřejmě novou sadičku bych klidně ráda uvítala.
2. ADIDAS ACTION 3 CONTROL DÁMSKÝ DEODORANT
Po dlouhé době jsem udělala ve svých deodorantech změnu - takže tu mám deo od Adidas. Vyhovoval mi také velmi, krásně voněl, nedělal bílé fleky.. fakt super :-)
3. L´OREÁL PROFESSIONNEL MYTHIC OIL SOUFFE D´OR KONDICIONÉR
U těchto produktů od L´Oreálu mi vadí, že se mi po delším používání začínají tvořit lupy :( Takže jsem je (kondicionér i šampon) opravdu moc nepoužívala, a nemyslím si, že si je pořídím někdy znovu. Ačkoliv škoda, jelikož pěkně voní, konzistence je fajn. Navíc kondicioner obsahuje třpytky, které ale nejsou pak ve vlasech vidět, a hlavně super balení. Vlasy byly po kondicionéru opravdu pěkné.
4. FIGS&ROUGE 100% ORGANIC ALOE & MINT
Tenhle produkt mi opravdu vyhovoval, dokonce i ta vůně mi nevadila. Jenže po prázdninách (loňských letních) jsem ho dala stranou s tím, že když ho mám doma nově, tak prvně vypotřebuji ty staré balzámy, a že se k němu vrátím. No, vrátila jsem se k němu před několika dny - a bohužel mě čekalo šílené zklamání. Balzám naprosto změnil konzistenci a navíc začal totálně odporně smrdět. Takže šup s ním do koše, i když je ze tři čtvrtě balení plný. Podle mě fakt šílená škoda!
5. DR. HAUSCHKA SPRCHOVÝ BALZÁM LEVANDULE SANTAL
Tak nevím, co tohle má dělat... možná po delším používání by byl vidět nějaký výsledek, ale tohle mini baleníčko mi vystačilo na dvě sprchování. Vůně (pro mě) naprosto šílená, vůni levandule si představuju teda jinak, než takovýhle smrad.. takže určitě bych si asi plné balení nepořídila. Nic pro mě.

5 komentářů:

  1. Mě Mythic oil vůbec nesednul, vlasy se mastily a pokožka hlavy hrozně svědila. DR. Hauschka mi vůní taky nesedl a Figs&Rouge to samé.
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se právě ani ty vlasy moc nemastily - ale přesně jak říkáš, svědění pokožky a dělaly se mi po něm lupy :(

      Vymazat
  2. Mně voní také více sprchové gely, než tėlová mléka od Dermacolu. Ty jejich vůně miluju!

    OdpovědětVymazat
  3. Mě tentokrát lupy udělal jeden šampon a to od Baley malinový :D myslím, musím ho používat jen někdy :D

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Antiperspiranty Adidas jsou mé nejoblíbenější, jsou vážně skvělé. Doporučuji ti i jiné varianty :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/06/s-essence-na-cestach-limitka-road-trip.html

    OdpovědětVymazat