středa 11. června 2014

NEW IN ~ DECATHLON

V sobotu jsme si s přítelem udělali pěkný výlet na skútru, který si před nějakou dobou koupil. Je dost velký, takže na něm můžeme v pohodě jezdit oba dva na výlety. V tuto sobotu jsme se teda rozhodli, že se vyrazíme projet. Zajeli jsme si na zmrzlinu, a pak jsme se vydali do Hradce podívat se do Decathlonu - obchodu se sportovním oblečením a potřebami. Já osobně tyto typy obchodů moc nenavštěvuji, protože mě to moc nebere. Přítel je můj pravý opak, tyhle obchody ho samozřejmě zajímají a nakupuje v nich, navíc jsme se chtěli podívat po pálkách na badminton nebo líný tenis, abychom si mohli v létě pinkat :-) Nakonec jsme žádné pálky nepořídili, ale já jsem neodešla s prázdnou. Přítel mi prý chtěl udělat radost, takže mi koupil věci, které mi v Decathlonu padly do oka.
První, co mě zaujalo, byly tyhle žabky s vzorem. Hlavně ten vzor mě samozřejmě zaujal, takže jsem se jimi kochala, a než jsem se nadála, přítel už je držel v ruce, že mi je koupí, když se mi tak líbí :-) Zlatíčko, že? 
Pak jsem si ještě povinně musela vyzkoušet tohle sportovní tílečko, jelikož jsem juchala nad barvou (já prostě růžovou můžu, a ještě jednou můžu :-)). Sama bych si ho asi nekoupila, protože tílek mám dost, ale přítel nekompromisně rozhodl, že když se mi líbí, a navíc ho využiju (v létě hodně jezdím na kole a celkově víc sportuji než normálně přes rok), tak mi ho koupí.

Ještě jsme si v obchodě každý vyzkoušel trampolíny, asi z nás museli mít v tom obchodě radost, ale musím říct, že to byla paráda! Docela lituju, že takovou trampolínu také nemáme doma, protože to byla fakt sranda :-) (a navíc si myslím, že to musí být perfektní na zpevnění postavy).. 

A ještě si dovolím otázku na vás :-) Můj přítel má totiž o víkendu narozeniny, a já absolutně nemám nápad, co mu koupit.. Máte někdo nějaký nápad? Pokud ano, sem s ním - moc je přivítám. 

4 komentáře:

  1. Moc pěkné věci ti přítel pořídil. :) Já sama mám s dárky někdy problém, ale jen ty nejlíp ho znáš a víš, co by mu udělalo radost. Jestli společný výlet s ubytováním, nové sportovní šortky s tričkem nebo například parfém či dárkový koš s oblíbenýma pochutinama. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na víkend s wellness spolu jedem za týden, ale to nemá k narozeninám no.. nějaký nápady už mám, ale čekám, jestli tu náhodou ještě nezazní od někoho něco, co mě nenapadlo a bylo by to to pravé :)

      Vymazat
  2. Teda, pěkné věcičky od přítele :)) joo to mi povídej s dárkama :D já jsem na Vánoce koupila lístky na Kabáty, jelikož je to jeho oblíbená skupina a Adidas mikču.. no a v srpnu má narozeniny a jsem na tom stejně jak ty, vůůbec netuším :(:D je to něco vymýšlet ty dárky...

    OdpovědětVymazat
  3. Hééj tak to tílečko chci taky! :D Super! :) Hele no tak mu kup nějaké sportovní oblečko, nebo jděte na večeři :) A nebo jednoduše se mu ovaž mašličkou :D

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat