čtvrtek 26. června 2014

BRANDNOOZ BOX ~ ČERVEN 2014

Po měsíci tu máme opět nový Brandnooz box na měsíc červen. Tento měsíc box obsahuje opět nějaké ty hot new produkty, které se objevily nedávno na trhu. Pojďte se tedy podívat, co všechno bylo v boxu k nalezení :-) 
1. DOLMIO Bazalka - cena: 51,90,- (500 g), na trhu od dubna 2014
Dolmio omáčku jsem měla už tu čest vyzkoušet, mám takový dojem, že byla hned v prvním českém boxu. Omáčka nám osobně velmi chutnala doma a tak jsem neskutečně ráda, že jí opět můžeme přivítat v naší kuchyni. Už se těším, až si zas uvařím nějaké ty těstoviny s touto výbornou omáčkou. Za mě opravdu můžu doporučit! :-) (PS: Fotku těstovin s touto omáčkou už mám v připravené složce a určitě se brzy objeví v rubrice FOOD).

2. Valfrutta Krájená rajčata - cena: 36,90,- (400 g), na trhu od ???
Tak krájená rajčátka v konzervě nemohou podle mě nic zkazit, doma takové věci k vaření využíváme, takže u nás udělala tato konzervička radost :-)

3. DAFO Česneková pasta - cena: 17,90,- (200 g), na trhu od května 2014
A máme tu první novinku, která se objevila na trhu minulý měsíc. Česneková pasta udělala radost hlavně mužské části naší rodiny, jelikož můj taťka i brácha mají rádi česnekové věci, tak už hnedka vymýšleli, k čemu všemu si jí mohou dát.
4. HELLMANN´S Kečup se sladidly z rostliny stévie - cena: 43,90,- (450 g), na trhu od března 2014
Také jedna z dalších novinek - kečup od značky Hellmann´s. Už jsem ho dneska chutnala, jelikož mě zaujalo jeho složení. Kečup obsahuje o 50% méně cukru, a na 100 g bylo použito 169 g rajčat. Tento kečup také splnil podmínky pro udělení loga "VÍM CO JÍM" - což mě osobně přijde úplně super. Kečup je sice více nakyslý, než jsem zvyklá u běžných kečupů.. ale zas s tím, že konečně to nebude jen ochucená rudá hmota, která kečup jen napodobuje. Za mě tedy palec nahoru.

5. KAND Ocet 7-bylinný - cena: 34,90,- (500 ml), na trhu od ???
Tak i tento produkt najde v naší domácnosti určitě využití, nadšená z něj byla hlavně mamka.. takže určitě se u nás neztratí :)

6. Jupík Crazy Aqua - cena: 15,90,- (0,5 l), na trhu od března 2014
I Jupík přináší novinku, a to nesycený nápoj pro děti (i pro Ketrin) z pramenité vody. U tohoto produktu byl možné dostat i jiné varianty, já v boxu našla Jupík Malina. Jsem zvědavá, jak bude chutnat :-) 
7. Bohemia Chips Kečup a majonéza - cena: 24,90,- (77 g), na trhu od května 2014
Opět tu máme novinku - a tou jsou Bohemia Chips. Byl to také první produkt, který jsme si doma opět otevřeli. Kombinace kečupu a majonézy mě osobně velmi chutnala, a určitě to není naposled, co jsem je ochutnala :-) 

8. MEGAFYT PHARMA Studený čaj - cena: 54,- (50 g), na trhu od června 2013
U tohoto produktu bylo opět možné získat jinou variantu, já v boxu mám Brusinky & Citrón.. už jsme dneska odpoledne zkoušeli a musím říct, že čaj je dobrý. Na léto je to opravdu dobře situovaný produkt, a už jen za tu volbu musím velmi pochválit. 

9. KOTÁNYI Steak New York Strip - cena: 19,90,- (28 g), na trhu od 2013
A další produkt, který se u nás v rodině určitě neztratí. Jelikož taťka je mistr grilu a s masem si opravdu vždycky "pohraje" - jeho příprava je snad i jeho koníček, kdy neustále vymýšlí něco extra, vymýšlení variací z koření je jeho velká záliba.. takže už se těším, až vyzkoušíme nějaký steak okořeněný tímto super kořením od Kotányi :-)

10. PECTOL Lékořice s vitamínem C - cena: 17,90,- (19,2 g), na trhu od 2012
Jak jsem se dočetla v úvodním dopise, tyhle dropsy jsou dobré na osvěžení dechu, uvolňují dýchání a zaženou únavu při dlouhé cestě autem - což si myslím, že je celkem fajn. Ačkoliv jsem zvědavá, jak budou chutnat, protože chuť lékořice zas není úplně pro všechny, že? :)

11. PONTI Glassa - 12 ml
Tak tohle glazé je velmi zajímavé v tom, že lze využít na ochucení sladkého, ale i masa :-) Určitě vyzkoušíme.

12. Orbit Bubblemint - cena: 11,90,- (14 g), na trhu od února 2014 
Už jsem měla tu čest tyhle žvýkačky ochutnat, dostala jsem nějaké vzorky od své kamarádky, takže musím říct, že jsou opravdu dobré.

BONUS: MENTOS
Opět jsem využila věrnostního programu a za nasbírané bodíky jsem si "zakoupila" Mentosky jako produkt navíc :-)

Shrnutí: Ach jo, už ani nevím, co na boxy psát, abych se každý měsíc neopakovala. Opět jsem velmi spokojená, hlavně bych chtěla pochválit mnoho nových produktů, a také to, že se při tvoření boxu přemýšlí hlavou a jsou v něm produkty, které se hodí na léto - viz. ledový čaj, či dropsy proti únavě při dlouhé cestě v autě, a podobně :-) Pokud byste si chtěli všechny tyto produkty zakoupit a nezastihli byste žádnnou akci či slevu, zaplatili byste 330,-

2 komentáře:

  1. Wau, tento měsíc toho bylo v brandnooz boxu hodně!
    Super recenze...
    http://nela-prochazkova.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem s boxem také velice spokojená, já měla zase limetku studený čaj, takže jsem zvědavá :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat