pondělí 12. května 2014

RECENZE ~ YVES ROCHER HYDRATAČNÍ MICELÁRNÍ VODA

Pro normální a smíšenou pleť

Když jsem tuto micelárku spatřila v březnovém eko/bio Ladyboxu, hned mě moc potěšila. Moc produktů od Yves Rocher jsem nevyzkoušela, ale ty, co jsem měla, mi zatím opravdu seděly. Tato micelární voda navíc vypadá už od pohledu sympaticky, mě osobně se balení líbí, ke všemu neobsahuje takový ten olej, který některé micelární vody obsahují a taky celkem příjemně voní. Navíc je přesně pro můj typ pleti - pro normální a smíšenou pleť (já mám smíšenou), takže jsem předem počítala, že tato voda mě nemůže absolutně ničím zklamat. Jenže.. 

Nemohu říct, že by mě vyloženě zklamala, ale když vezmu v potaz jiné micelární vody - např. do teď mou používanou vodu od Dermacolu, tato mi prostě tolik nevyhovuje. Odličovat s ní jde, je to ale trochu horší než u micelárek, které jsem doposud měla. Přijde mi, že se rychle vsakuje nebo vysychá, takže máte za chvíli pocit, jako kdybyste se pokoušeli obličej čistit suchým tamponem. Tato micelární voda navíc stojí nějakých 285,-, takže by člověk očekával, že to bude trochu něco jiného. No, každopádně, jak jsem psala, v celku mi vyhovuje, takže akorát za tu obtížnost při odličování a rychlé "vysychání" strhávám dvě kočky :)

+ Pěkné balení
+ Vůně, po které se člověku nedělá špatně
+ Pleť čistí

- Vyšší cena
- Pocit suchosti

6 komentářů:

  1. Škoda té suchosti :)) No teďka jsem si pořídila pleťovou vodu od Mixi a myslím si že ten pocit suchosti je i tam :D

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám zbytek Dermacolu, pak ještě jinou verzi, ale asi se první vrhnu na tuhle, i když pokud nebude tak dobrá, tak teda nevim no. :)
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
  3. škoda, že vysušuje, jelikož mám i tak trochu sušší pokožku :/ jinak vypadá úžasně :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ty jo, tak mně "suchá" nepřijde, ale zase mám čas od času pocit, že musím pleť dočistit, že zkrátka alkohol je alkohol. Jako součást složení kosmetiky, samozřejmě :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za jiný názor :-) Aspoň si čtenářky mohou přečíst, že třeba jim bude vyhovovat. Každopádně, sama to nechápu..Není to vyloženě, že by to bylo úplně suché, to ne :D zas aby si tu někdo nepředstavoval úplně čištění suchým tamponem.. ale je fakt, že mi příjde, že se vsakuje rychleji než ostatní vody, na které jsem byla zvyklá - tím pádem se to hůř odličuje.. :/

      Vymazat