pátek 30. května 2014

NEW IN ~ KIK

V úterý jsem se vydala do města, jelikož jsem byla s kamarádkou domluvená na posilce, takže jsem si opět v rámci cesty oběhala i nějaké ty obchody. Už při cestě do města jsem si řekla, že bych docela potřebovala nějakou novou kabelku, takže se po nějaké mrknu. To jsem ještě nevěděla, jak moje nákupy dopadnou. 
První obchod, do kterého jsem vešla, byl Kik. Občas do něj zajdu a projedu ty výprodejové stojany, jelikož tam občas chytnu super věc, kterou využívám jak do školy, na ven či na sport a většinou se mi podaří sehnat ji v ceně kolem té 50,- a to je opravdu nádherná cena :-) Také se vždycky pokochám různými tématickými doplňky a krabičkami, které si myslím, že v Kiku mají opravdu pěkné. Nikdy mě ale nenapadlo koukat v Kiku na kabelky, protože se mi tam fakt snad nikdy nelíbily. Ten den jsem ale udělala výjimku, jelikož jsem si všimla dvou kabelek v jednom z košů, které mě obě zaujaly svým vzhledem. Bohužel, ta jedna - černá, která se mi opravdu líbila, byla nakonec z jedné strany poškozená. 
Ale ta druhá vůbec ne. Navíc mě zaujal jemný materiál i barevná kombinace, která se mě osobně opravdu líbí. Kabelka je navíc prostorná.. a když jsem uviděla tu cenu, málem mě vypadly oči z důlku a už jsem utíkala ke kase..

.. a teď otázka na VÁS :-) Kdo si tipne, na kolik teda vyšla? :P

8 komentářů:

  1. Vypadá hezky, ale já bych ji neunosila. Tipuju cca stovku, mají tam hezký a levný věci :)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem po ní koukala, ale nakonec jsem si jí neodnesla :D

    OdpovědětVymazat
  4. Je nádherná, myslím že stála 120,- Kč? Ale vypadá teda na mnohem víc :o)
    Já mám KIK moc ráda.

    OdpovědětVymazat
  5. Tak fajn tak ona stála beztak 50 Kč :D :D Je pěkná, tý jo :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. krásná :) tipuji tak stovku, což je úplně jak zadarmo za takovou kabelku! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak vás děvčata nebudu více napínat :) Koupila jsem jí za přímo směšných 55,- :) Takže naprosto bombastický úlovek!!!

    OdpovědětVymazat
  8. úlovek je to skvělý, když to umíš sladit no :P miluju kik pro jejich skvělé ceny :) poslední rok na střední jsme s kamarádkou chodily min. 3x týdně :D mám toho doma kupu. hlavně ten nákrčník za 13 korun :DDD

    OdpovědětVymazat