pondělí 29. dubna 2013

POSLEDNÍ ZVONĚNÍ

Ano, už je to tak, zítra si jdu pro svoje poslední vysvědčení na střední škole. Je to takové docela smutné, když si člověk uvědomí, že 4 roky uplynuly jako voda. Zároveň s tímto posledním dnem se se školou rozloučíme v plné parádě, v podobě posledního zvonění! Mají se na co těšit! :D Masku mám připravenou, už dlouho jsem plánovala, že půjdu za kočičku. Nakonec mám masku úplně obyčejnou. Půjdu podle počasí buď v černých šatech, a nebo v černých legínách a tričku - k tomu budu mít uši, mašličku na krku a (taková ta vtipná věc) ocas. Ocas mi trochu vrtá hlavou, protože jako úchytku má takovou gumičku, se kterou bych si možná neobmotala ani culík - takže nechápu, jak je to vymyšlené, aby vám držel na zadku. Nejspíš to budu muset dnes nějako pokoumat, a nějako ho tam prostě přidělat.

Samozřejmě masku bych chtěla doplnit líčením, docela hezké líčení jsem si našla na youtube, akorát nevím, jak si to sama aplikuji, protože za prvé nejsem moc šikovná, co se týče kosmetických kreací na obličeji,a za druhé - slečna použila všelijaké stíny,a takovou barvu já stoprocentně nemám, protože kdo mě zná, tak ví, že já si aplikuji max tak hnědé nebo fialkové stíny. No uvidíme, snad to dopadne dobře :-)

6 komentářů:

  1. Poslední zvonění je pecka! :) Určitě si to užiješ jako kočička :D Akorát s tím počasím je to blbý, ale zatím sem neslyšela o někom komu by na poslední zvonění vyšlo :)

    My šli za bohy a všichni jsme mrzli v těch sandálkách :D

    Tak ať se povede líčení, budu ráda, když navštívíš můj blog :)

    http://shoemaniacr.blogspot.cz

    R.:)

    OdpovědětVymazat
  2. Pak přidej fotku celkově :-) Určitě to bude vypadat super :-)

    OdpovědětVymazat
  3. určitě budeš úžasná a nádherná kočička! těším se na fotku! tady jsem viděla kočičí líčení u Anne.. je absolutně boží! :)

    http://annerichman.blogspot.cz/2013/03/halloween-makeup-cat.html

    OdpovědětVymazat
  4. To líčení vypadá hodně dobře :)

    OdpovědětVymazat
  5. inak pozývam ťa na moju GA kde možes vyhrat hozmetiku balea i essence
    http://mimslady.blogspot.sk/2013/04/prva-giveaway-na-uvitanou.html

    OdpovědětVymazat
  6. Miluji poslední zvonění! :D Už se těším na to svoje, jak bylo u nás, tak jsme se s kámoškou domluvili, že půjdeme za sexy policajtky. :D a na fotky se moc těším. :)

    OdpovědětVymazat