pátek 3. března 2017

BRANDNOOZ BOX ~ ÚNOR 2017

Vítám vás všechny u dalšího článku,

než jsem se stačila pořádně rozkoukat, tak tu máme první jarní měsíc - březen. Já jsem natěšená, ta zima na mě už je nějaká dlouhá, tak doufám, že už bude teplo. Dneska mám dovolenou, protože k večeru odjíždíme s přítelem do Švýcarska (aaaa, šíleně se těším), tak to rovnou využiji k tomu, abych vám ukázala, co ukrýval únorový brandnooz box.
Tento měsíc kromě různých dobrot ukrýval také první číslo časopisu PANÍ DOMU, což je tedy takový příjemný bonus navíc. Teď už ale k obsahu. 
1. Dr. Oetker Mousse au Chocolat - cena: 20,90,- (50 g), na trhu od února 2017
Nyní díky novince od Dr. Oetkera připravíte tento světoznámý francouzský dezert jedna dvě. Je vyroben z kvalitních surovin bez použití palmového tuku. Obsahuje 20% kakaa a 9% čokoládových kousků.

2. Bohemia Kotlíkové arašídy - cena: 49,90,- (150 g), na trhu od února 2017
S novinkou na trhu přichází také Bohemia a tentokrát potěší především milovníky arašídů. A stejně jako u brambůrků jsou i zde suroviny vybírány obzvlášť pečlivě pro dodržení prémiové kvality.

3. Bohemia Kotlíkové brambůrky - cena: 29,90,- (50 g), na trhu od února 2017
Další novinkou od Bohemia jsou tyto brambůrky připravované přímo v kotlíku. S touto novinkou máte možnost okusit nenapodobitelnou chuť brambor připravovaných ještě se slupkou v kombinaci s vybraným mixem koření. 
4. Rama S KOKOSOVÝM A MANDLOVÝM OLEJEM - cena: 43,90,- (400 g), na trhu od ledna 2017
Novou Ramu díky jemné kokosové chuti oceníte především při přípravě sladkých dobrot. Navíc je bez laktózy a je vhodná i pro vegany.

5. Kand Ketchup bez přidaného cukru - cena: 24,- (300 g), na trhu od března 2017
Nově kečup od značky KAND nahradil umělá sladidla těmi přírodními rostlinného původu. K dochucení tedy byla použita stévie a erythritol - přírodní alternativa cukru, která se vyskytuje v ovoci.

6. Semtex Krvavý pomeranč - cena: 29,90,- (500 ml), na trhu od března 2017
Portfólio Semtexu se nově rozšiřuje o další příchuť, a to konkrétně o Krvavý pomeranč, který navazuje na popularitu loňského GRANÁTU. Krvavý pomeranč pochází z jižní Itálie (a opravdu se tak jmenuje) - jeho charakteristikou je totiž krvavě rudá barva, naopak je o proti klasickému pomeranči jemnější a méně kyselejší. 
7. Aquila Veritea - cena: 23,90,- (0,5 l), na trhu od října 2016
Veritea to je unikátní spojení tradičně louhovaných čajových lístků a pramenité vody Aquila. Důraz je kladen na tradiční zpracování.

8. Toma Nádech citron a máta - cena: 14,90,-, na trhu od ???
Tato voda je ideální pro ty, kteří hledají jemnou chuť bez cukru a umělých sladidel. Základem je pramenitá voda z hloubi Adršpašsko-Teplických skal, do které se přidává pouze přírodní aroma a bublinky. 
9. Pedro KOMPRIMÁTOVÝ MIX - cena: 17,90,- (150 g), na trhu od ???
Pedro opět přináší vzpomínku na bezstarostné dětství, a to v podobě barevných, křupavých bonbonků. V tomto 150 gramovém balení naleznete ideální mix tradičních pochoutek v ovocných příchutích. 

BONUS: 2x HAŠLERKY
- využito věrnostního programu

Shrnutí: S tímto boxem jsem tedy 100% spokojená. Vše v domácnosti využiji, kromě Semtexu, ale ten věnuji. Ostatní si velice chválím a těším se na další box.

A co říkáte na box vy?

3 komentáře:

  1. Taky bych byla s obsahem spokojená, až na ten semtex. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. No mě tohle vydání popravdě moc nenadchlo. Jupíí, tak doufám, že budeš fotit! :) A užijte si to tam! :)
    Soutěž o pečující produkty

    OdpovědětVymazat