pondělí 5. prosince 2016

BRANDNOOZ BOX ~ LISTOPAD 2016

Ahoj, zdravím všechny milé čtenáře u dalšího článečku. Tentokrát se společně mrkneme do listopadového Brandnooz boxu. Článek je tentokrát trochu se zpožděním, protože jsme o víkendu byli v Salzburgu, takže na to nebyl čas. Určitě ale o nic nepřijdete, tak se pojďte podívat, jaká překvapení box ukrýval. 
1. Vitana Poleva s citronovou příchutí - cena: 19,90,- (140 g), na trhu od ???
Jedná se o směs na přípravu citronové polevy, která je vhodná pro zdobení moučníků, jako je například perník, makovník nebo třeba muffiny. Myslím, že před Vánoci to není vůbec špatná volba do boxu. Určitě můžete využít při Vánočním pečení.

2. Vitana Vanilkový cukr - cena: 2x3,90 (10 g), na trhu od podzimu 2016
Vanilkový cukr je další přísadou, která se teď náramně před Vánocemi hodí. Určitě můžete využít na ochucení cukroví, ale také vanilkový cukr můžete přidat do různých krémů, zmrzlin a sladkých pěn.

3. Vitana Cukr s mandlovou příchutí - cena: 9,- (20 g), na trhu od jara 2016
Tento cukr je vhodný k posypání a ochucení pečených i nepečených moučníků a dalších sladkých předkrmů a tím jim dodáte mandlovou chuť i vůni.

4. Noli Sušené droždí - cena: 5,- (7 g), na trhu od roku 2016
Sušené droždí se ideální jak pro ty, co rádi pečou, tak i pro začátečníky. Je jak stvořené pro domácí pekárny a i pro pečení s dětmi. Navíc je to ideální produkt teď před Vánoci.

5. Vest Pizza Stars - cena: 19,90,- (100 g), na trhu od srpna 2016
Slané hvězdičky s příchutí pizzy si zamilují všichni. Lze je podávat ke každé příležitosti. Tyto křehké hvězdičky jsou upečeny ve Zlíně bez palmového tuku.

6. Havlík Sedlácké tyčinky se sádlem - cena: 10,90,- (150 g), na trhu od podzimu 2016
Oblíbené tyčinky od Havlíka jsou nyní nově doplněné škvařeným vepřovým sádlem. Suroviny, ze kterých se tyčinky vyrábí, pochází z více než 95% z České republiky. 

7. Chupa Chups Cotton Bubble gum - cena: 14,90,-, na trhu od června 2016
U tohoto produktu jste mohli najít jednu ze dvou variant. Jedná se o cukrovou vatu, která se v ústech změní na žvýkačku. Super dobrůtka, která potěší hlavně malé děti.

8. Figaro Hořká čokoláda - cena: 26,90,- (90 g), na trhu od ???
Opět další produkt, který oceníte teď při Vánočním pečení. 

9. Hera Máslová - cena: 24,90,- (250 g), na trhu od roku 2016
Hera máslová je kombinací máslového aroma a kvalitních rostlinných olejů. Díky své máslové chuti a zvýšenému obsahu tuku se skvěle hodí do těsta, ale i do krémů. Dobře se s ní pracuje a navíc přináší vašim moučníkům lahodnou chuť.

10. Penam Pšeničná mouka hladká Cukrárenská - cena: 15,- (1 kg), na trhu od října 2016
Tato cukrárenská mouka je naprosto ideální k přípravě šlehaných hmot, piškotových řezů, rolád, trubiček a dalších dobrot. Moučníky mají díky této mouce lehkou konzistenci. 

11. Penam Žitná mouka chlebová na tmavé pečivo - cena: 15,- (1 kg), na trhu od října 2016
Tato mouka je vhodná pro pečení žitného chleba i pro pečení perníků, které jsou pak vláčnější. Má vysoký obsah vlákniny.

12. Hamé EasySandwich Makrela - cena: 24,90,- (100 g), na trhu od roku 2016
Tuňákovou pomazánku jste už mohli v Brandnooz boxu objevit, a teď Hamé přichází na trh s novinkou v podobě pomazánky s makrelou. Lehká a chutná pomazánka je vhodná například na svačinku.

13. Jemča Bylinný čaj - cena: 24,90,- (40 g), na trhu od podzimu 2016
Pokud sledujete pořád A dost!, tak vás tento čaj potěšil stejně jako mě, protože mezi hodnocenými dopadl naprosto výborně. Jedná se o 100% bylinný čaj.

14. Mr. Brown FRENCH VANILLA - cena: 49,- (330 ml), na trhu od roku 2016
Tato ledová káva zajistí ledové osvěžení v každé situaci. Skvěle chutná a dodá energii. Já osobně jsem na ní moc zvědavá.


+ TUC Sweet Chili
Tento produkt jsem si vybrala v rámci věrnostího programu. TUC jsou opravdu dobré a navíc vhodné, když dorazí nějaká návštěva, takže za mě super.

Shrnutí: Páni, tento měsíc je tedy box absolutně nabušený, hlavně tedy produkty na pečení, což je tématické, vzhledem k tomu, že Vánoce už jsou téměř za dveřmi. Já tedy letos péct nebudu, protože cukroví zase tolik nejím a všichni v rodině kolem mě pečou, takže budu zásobená v případě potřeby, ale rozhodně nemohu říct, že bych tyto produkty nevyužila. Mám z nich radost :-)

1 komentář:

  1. Jako opravdu produkty by mě potěšily a hlavně jsou využitelné v každé domácnosti. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat