pátek 18. listopadu 2016

SPOTŘEBOVÁNO ~ ŘÍJEN 2016

Ahojky,

vítám vás po pár dnech u dalšího článku. Ráda bych vám touto cestou představila pár produktů, které jsem dopotřebovala během měsíce října. Zároveň opět zmíním, jak mi dané produkty vyhovovaly či nikoliv a vy mi zase na oplátku můžete napsat váš názor na produkty, pokud jste některý z nich už taky testovali :-)

Jinak mám pro vás velkou novinu. Od začátku tohoto týdne už jsem zaměstnaná ve své první práci. Zatím vše vypadá moc dobře, líbí se mi tam, tak mi držte palce, ať je tomu tak i nadále. Já vám určitě pak o tom napíšu něco víc :-)

1. BALEA SPRCHOVÝ GEL ZUCKER SÜß
Tak tento sprchový gel od Baley jsem si přímo zamilovala. To balení je naprosto úchvatné a ta vůně!! Na někoho možná může být až příliš sladká, ale mě byla opravdu velmi příjemná po celou dobu používání. Úplně lituji, že se jednalo pouze o limitovanou edici a že jsem si z ní koupila jen ten gel.

2. YVES ROCHER ŠAMPON PRO VŠECHNY TYPY VLASŮ
Šampon od Yves Rocher jsem dostala darem ze zahraničí a musím říct, že mi tedy absolutně vyhovoval. Vlasy byly po použití nádherné, hebké, pokožka hlavy nebyla vysušená. Opravdu mohu říct, že jsem s ním byla 100% spokojená. Určitě bych si ho pořídila zase.

3. DOVE ANTI-PERSPIRANT OKURKA
Myslím, že není třeba více komentovat, protože tento deodorant se tu objevuje ve spotřebováno každou chvíli. Pro mě absolutně největší top! :-)
4. TODAY OŠETŘUJÍCÍ VLHČENÉ UBROUSKY 3V1
Tyto ubrousky se tu také už párkrát objevily. Musím říct, že jsem s nimi spokojená. Celkem dobře odličují, k pleti jsou šetrné, ještě se mi nestalo, že by mě obličej štípal. Stojí pár kaček, takže se podle mě celkem vyplatí - například na cesty hodnotím jako ideální :-)

5. ČISTÍCÍ TAMPONKY Z ALBERTA
Jedná se o jedny z levnějších čistících tamponů na trhu, ale musím říct, že si nemohu stěžovat, Svůj účel splnily, držely tvar, nepelichaly. Nevadilo by mi koupit si je znova :-)

6. MUA GELOVÉ OČNÍ LINKY
Tyto linky od značky MUA jsem příliš nepoužívala a tak se stalo to, že vyschly. Každopádně co si tak matně vybavuji, tak se s nimi dobře líčilo. Víc k tomu bohužel napsat nemohu, protože by to už asi nebylo úplně objektivní.

A CO JSTE SPOTŘEBOVALI V ŘÍJNU VY?

4 komentáře:

  1. Ten sprcháč od Baley chcem aj ja, ale povedala som si, že najprv musím vyničiť tie, čo mám :D
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
  2. Ach tak mě štve že jsem zrovna ten sprcháč nestihla a byl vyprodaný! :) Šampony YR naprosto miluji a doporučuji je! :) A ty MUA linky ještě kdesi mám, ale nepoužívám je :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já je právě vyštrachala, že je konečně začnu používat po dlouhé době zas :D a už byly vyschlé, tak nic.

      Vymazat
  3. Sprcháš ve verzi cukrová vata je úžasný, miluji jeho vůni. A linky MUA tuším ještě někde mám a byly fajn.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat