čtvrtek 10. listopadu 2016

KOSMETICKÉ NÁKUPY ZA ŘÍJEN ~ GABRIELLA SALVETE, W7 A ORIFLAME

Ahojky,

vítám vás u dalšího článku, ve kterém bych vám ráda ukázala produkty, které jsem si zakoupila během října. Není jich mnoho, ale rozhodně jsou více než zajímavé, tak se pojďte mrknout :-)
Prvním produktem je konturovací paletka Gabriella Salvete. Tuto paletku jsem vám již ukazovala na facebookové stránce tohoto blogu, protože jsem vás upozorňovala na akci v sítích drogérie Teta, kdy jste mohli značku Gabriella Salvete zakoupit s úžasnou slevou 40%. Já jsem této slevy využila a pořídila jsem si právě tuto paletku, protože jsem po ní už dlouho pokukovala. Se slevou mě stála pod 100,- - už si ale nejsem přesně jistá kolik. Co se týče paletky, tak vzhledově se mi moc líbí. Kladně hodnotím bronzer, protože mi tento odstín vyhovuje. Rozjasňovač jsem ještě nepoužila. Tvářenka je také pěkná, ale nelíbí se mi, že obsahuje třpytky. Byla bych mnohem radši za matnou tvářenku. Jinak je ale paletka pěkná, určitě o ní ještě uslyšíte :-)
S konturovacími paletkami se mi tu trochu roztrhl pytel, protože dalším produktem je tato přenádherná paletka od W7 Solar Glow s rozjasňovačem, třpytem a bronzerem. Zakoupila jsem ji v obchůdku Makeup from London v Hradci. Tento obchůdek vám mohu doporučit všema deseti, protože mají nepřeberný výběr různé kosmetiky a navíc neskutečně milou obsluhu. Této paletce jsem neodolala hlavně kvůli jejímu balení, protože se mi neskutečně líbí. 
Co se týče paletky, ještě jsem jí nezkoušela, protože se jí zatím stále kochám (ne, nejsem blázen :D). Jinak cenově vyšla asi na 190,-, což není vůbec špatná cena. Jsem na ní doopravdy zvědavá. 
Posledním produktem za měsíc říjen je gelová maska s aloe vera od Oriflame. Je určena pro smíšenou pleť a musím říct, že opravdu příjemně voní. Pleť je po použití pěkná, jemná. Jsem s ní spokojená. Stála asi 49,-

A co jste si v říjnu koupili vy?


10 komentářů:

  1. A já myslela že to od W7 jsou oční stíny když jsou tak mrňavé :D Já od W7 vlastním jen tvářenku a tu jsem ještě pořádně nezkoušela. :) Masku od Oriflame jsem zkoušela, ale jinačí typ a ta mi také velmi vyhovovala. A to trio od GS noo pěkně to vypadá, ale tvářenka co má třpytky to není nic pro mě. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Ono to děvčata asi skrz té fotky působí, každopádně ta paletka nemá velikost jak nějaké trio stínů.. je to velká paletka a ty odstínky jsou velké asi jako v té paletce od Gabriella Salvete :-) Mrzí mě, že to z té fotky není tak patrné.

    Ale moc děkuji za komentáře :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Na gelovou masku se musím taky mrknout, ta mě hodně zaujala ;)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné nákupy, nejvíce se mi líbí a zároveň bych chtěla tu konturovací paletku W7. Já se snažím toho moc nekupovat ale nákupy snad během zítřka na blogu také zveřejním.

    OdpovědětVymazat
  5. gelova maska je skvela teraz som si z oriflamu kupila GG gulicky bronzer/ tvarenka tak som mega zvedava
    galantosfun

    OdpovědětVymazat
  6. Gelové masky z Oriflamu mám taky moc ráda. Mám ji doma a jsem s ní taky velmi spokojená. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  7. GS mám doma a je úžasná, tá pigmentácia a vôňa sú ohromné. ;)

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  8. Balenie paletky od W7 je vážne podarené! :)

    OdpovědětVymazat