pondělí 3. října 2016

BRANDNOOZ BOX ~ ZÁŘÍ 2016

Ahoj, zdravím všechny milé čtenáře,
většině z vás, kdo jste měl Brandnooz box objednaný, dorazil zajisté již v pátek. Já jsem, bohužel, nebyla ten den doma, takže jsem si ho jela vyzvednout dnes ráno na poštu. Hned mě zarazila jeho váha, tentokrát je box opravdu těžký. No, kdo z vás se ještě nepodíval, tak mrkněte dál do článku, co ukrýval :-) 
1. Já ♥ Orion - cena: 13,90,- (44 g), na trhu od srpna 2016
Netuším, zda byl různý výběr, ale já v boxu nalezla Já ♥ Pistácie a jsem z toho absolutně nadšená, protože pistáciovou čokoládu od Orionu miluju. Věřím, že potěšení byli i ostatní milovníci čokolády.

2. Nestlé NESQUIK DELICE - cena: 9,90,- (23 g), na trhu od dubna 2016
Tato Nestlé tyčinka obsahuje hned celou řadu vitamínů, vápník i železo. Je ideální variantou svačiny pro děti během školního roku. Já sice už školou povinná nejsem, ale také jí určitě ochutnám.

3. JOJO Koktejl bar & Kavárna - cena: 2x16,90,- (80 g), na trhu od července 2016
Jojo přichází s novými bonbonky, které vás určitě budou bavit. Je libo koktejl bar s příchutí ananasu, grepu, borůvky nebo citronu? Nebo raději kavárnu s příchutí perníku, kávy, madlí a kokosu? Žádný problém, určitě si každý z vás vybere. 
4. Monnami Ovocné pyré - cena: 2x35-38,- (125 g), na trhu od roku 2016
Jedná se o 100% bio ovocné a ovocno-zeleninové pyré bez přidaného cukru, konzervačních látek, lepku a mléčných složek. Já v boxu tedy objevila jen ovocné varianty - jablko a švestka a jablko a banán. Tu variantu s banánem jsem už ochutnala a musím říct, že jsem mile překvapená. Chuťově to bylo dobré a je to i dost hutné. Určitě doporučuji.

5. Jupík Lucky Fruit - cena: 9,90,- (200 ml), na trhu od srpna 2016
Zde jste mohli objevit jednu ze tří variant, já tedy objevila Ruďáka a příchuť Jahoda-Jablko-Kiwi. Nápoj je bez konzervantů, umělých barviv a sladidel. Věřím, že dětem chutnat bude, protože jsem už zkoušela, tak musím říct, že špatný ten nápoj rozhodně není, ale na mě osobně je to dost sladké. 
6. Vitana Čočková/Bramboračka - cena: 2x29,90,-, na trhu od března 2016
Tyto polévky se v boxu už objevily, já je nestestovala, ale dala jsem je taťkovi, který mi říkal, že mu opravdu chutnaly. Takže si tyto asi nechám a uvidím, jestli to tak je.

7. Malva Hořčice krémžská - cena: 25,- (350 g), na trhu od července 2016
Zde jste mohli opět dostat jednu ze dvou variant - buď jako já krémžskou, nebo plnotučnou. Jedná se tedy o českou hořčici, která má tradici ve výrobě již od roku 1946. Tradičně jí můžete znát v plastovém obalu, nicméně letos přišla tato značka na trh se skleněným obalem.
8. Mattoni Grapefruit - cena: 16,90,- (1,5 l), na trhu od roku 2016
Tato minerálka je součástí nové řady ochucených minerálních vod, které jsou v novém atraktivním balení s vylepšenou recepturou. Tato voda je vyrobena s vyšším obsahem ovocné šťávy. No, uvidíme, jak bude chutnat.

9. Semtex Cactus - cena: 32,90,- (500 ml), na trhu od roku 2015
Jedná se o nejprodávanější variantu této značky, já osobně tedy energeťáky nevyhledávám, psala jsem to tu několikrát. Doma už mám z Brandnooz boxu pěknou zásobu, takže mi nezbývá nic jiného, než začít rozdávat.

+ Tranquini
Tyto nápoje jste mohli vidět již v minulém boxu, já zatím tedy ochutnala jen jeden a nebyl špatný, nicméně tyto věnuji pravděpodobně do soutěže nebo je rozdám po známých.

Shrnutí: Já jsem s boxem opět spokojená, využiji téměř vše, až na pár drobnůstek. Velkou radost mi udělala ta ovocná pyré a pistáciová čokoláda. Co zaujalo nejvíce vás?

4 komentáře:

  1. Opět by mě box potěšil :) Byli v něm dobré produkty :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Taky by se mi box líbil. Využila bych tentokrát snad úplně vše. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Celkom fajn veci v ňom boli. Mattoni mám rada tak dúfam, že aj táto príchuť mi bude chutiť. :)

    https://thefashiontwiins.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat