středa 10. srpna 2016

SPOTŘEBOVÁNO ~ ČERVENEC 2016

Čauky mňauky,

venku máme dneska počasí jak při začínající zimě a mě se to vůbec nelíbí, protože jsem si ještě pořádně neužila horkého dne, neboť věčně sedím u počítače a píšu svou nejpříšernější noční můru - bakalářskou práci. No, našla jsem si však chvilku času, tak se s vámi opět jdu podělit o názory na vypotřebovanou kosmetiku. Tak se pojďte mrknout :-)
1. DOVE INVISIBLE DRY ANTI-PERSPIRANT
Dove je taková moje stálice. S anti-perspiranty od této značky jsem opravdu velmi spokojená a kupuju si je pravidelně. Budu se opakovat, ale vyhovuje mi nejvíc. Řekla bych, že nejvíce zabraňuje pocení, příjemně voní, a i když dělá bílé fleky v podpaží občas, tak ty plusy převáží tento mínus.

2. SCHWARZKOPF SCHAUMA REPAIR & CARE ŠAMPON
S tímto šamponem jsem také velmi spokojená, už jsem ho měla několikrát a pokaždé mi vyhovoval, takže když jsem na něj narazila v Tetě v akci, tak jsem si ho hned vzala. Tento šampon velmi příjemně voní a vlasy jsou po něm pěkné. Nezaznamenala jsem jediné mínus, které by mě od dalšího nákupu odradilo.

3. BALEA TĚLOVÉ MLÉKO WHITE PASSION
Produkty Balea mi ve větší míře vyhovují, takže ani na toto tělové mléko nemohu napsat nic negativního. Chytla jsem ho v akci za příjemnou cenu a musím říct, že naprosto nádherně vonělo. Sice hydratace není úplně na 100%, ale zase to není nic hrozného. Pěkně se roztírá i vsakuje, takže za mě fajn.
4. RIMMEL STAY MATTE PRIMER
Tuto bázi od značky Rimmel jsem chytla v nějaké akci, takže jsem si ji vzala na zkoušku. Musím říct, že nebyla úplně špatná, řekla bych, že make-up celkem pěkně držel, ale taky ne po celý den. Vadí mi jen ta krémová textura - měla jsem ji i rychle vypotřebovanou a přijde mi, že na té gelové textuře drží ten make-up prostě lépe. Znovu bych do koupi asi nešla, ale nehodnotím nějak negativně.

5. ALVERDE EYE CATCHER ŘASENKA
Tato řasenka od značky Alverde se objevila v jednom z DM boxů. Nebyla úplně špatná, řasy ale příliš nezahušťovala, takže pokud máte rádi řasy jak mrkací panenky, tak tohle asi není ta pravá koupě pro vás. Úplně 100% mi nevyhovoval ani ten aplikátor, ale když to vezmu tak celkově, měla jsem opravdu horší řasenky. Tuto hodnotím průměrně, ale do opětovné koupě bych nešla. Jsem zvyklá a spokojená s řasenkami od Rimmel.

6. MAYBELLINE LESK NA RTY
Dříve jsem měla v šílené oblibě lesky na rty, nicméně ty už dneska téměř nepoužívám (už nedám dopustit na rtěnky). Tento jsem získala od Vendy, se kterou jsem kdysi podnikla výměnu balíčků - tzv. SWAP, a musím říct, že jsem tento lesk měla ve velké oblibě. Má opravdu takovou hutnou konzistenci, takže na rtech drží jak přibitý. Nosila jsem si ho do práce, abych se mohla občas přetřít, když jsem měla pocit suchých rtů. Bohužel se mi ale utrhl ten aplikátorek, kterým se lesk nanáší, takže už ho nemám jak úplně dovypotřebovat. Ale hodnotím ho opravdu kladně. Znovu bych si ho teď nekoupila jen kvůli tomu, že upřednostňuji rtěnky, ale pokud máte rádi lesky, tak tenhle opravdu mohu velmi doporučit. 
7. TODAY OŠETŘUJÍCÍ VLHČENÉ UBROUSKY
Tyto ubrousky se tu už jednou objevily, jsou zakoupené v Penny a musím říct, že jsem s nimi opravdu spokojená. Přijde mi, že opravdu pěkně odličují, nevysušují pleť a jsou příjemně parfemované, takže třeba i na nějaké cestování jsou opravdu ideální. Určitě bych si je zakoupila zase.

A co jste spotřebovali v červenci vy?

6 komentářů:

  1. Jak ty to děláš, že máš ty prázdné obaly v tak pěkném stavu? Já vždycky fotím zmačkané, prázdné, zničené cosi... :))

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, já abych se přiznala, snažím se ty produkty na focení vždycky trochu dát do kupy, protože mi vadí, když je to pak na těch fotkách hnusné a hlavně opatlané - ale u některých produktů už to stejně moc nejde no :) Ale jsem ráda, že ti přijde, že je mám v pěkném stavu, tak to aspoň nedělám zbytečně :D

      Vymazat
  2. Šampony od Schaumy jsou jak které dobré, tahle varianta mi také vyhovovala. :) Jo já také už lesky nepoužívám přešla jsem na rtěnky, které jsou božské! :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám to právě stejně, Miško, ale zas když už ty lesky mám doma, je mi líto je jen tak vyhodit, tak jsem si tento brala do práce na přetření, páč byl takový jemný, ne tolik výrazný, a aspon jsem ho téměř dopotřebovala. Škoda jen, že se mi zlomil ten aplikátorek.

      Vymazat
  3. Zrovna dopotřebovávám spreje od Dove, mám 2 okurkový a docela hodně dusí :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě tohle naštěstí problémy nedělá, ale je fakt, že ten sprej je takový hutnější a někoho to dráždí ke kašli.

      Vymazat