pondělí 18. července 2016

TŘETÍ GLANC BOX ~ ČERVENEC 2016

Ahoj, vítám vás u nového článku,

tentokrát se společně mrkneme na další vydání Glanc boxu, tedy boxu s drogérií a kosmetikou, kterou si pro nás opět připravil Brandnooz. Stálo to tentokrát za to?
Po převzetí zásilky mě docela udivilo, že je box opravdu hodně lehoučký. Nicméně to nemění nic na tom, že jsem se už neskutečně těšila, co bude ukrývat. Po otevření se mi zprvu zdálo, že je box i celkem prázdný, nicméně obsahuje zase 6 produktů, jako minule. Tak se na ně pojďte mrknout. 
1. SMAC Ultra odmašťovač - cena: 89,90,- - 99,90,-. na trhu od léta 2016
Tento pomocník rychle odstraňuje odolnou špínu a mastnotu. Tento produkt s citronovou vůni využijeme my ženy především v kuchyni, kde ho můžete použít na varnou desku, digestoř, troubu či pracovní desku. Stačí pouze nastříkat na špinavý povrch a pak setřít vlhkým hadříkem. Já si myslím, že tento produkt je rozhodně fajn a určitě ho využije téměř každý. Já tedy alespoň určitě. Takže za mě super volba do boxu.

2. Dove Advanced hair series - cena: 119,90,-, na trhu od léta 2015
Dalším produktem je tento šampon Dove z pečující řady Regenerate Nourishment, která byla vyvinuta pro ženy, které své vlasy často zatěžují barvením, žehlením či kulmováním a přesto si chtějí uchovat vlasy krásně vyživené a lesklé. Za mě opět super, já si vlasy bohužel téměř denně žehlím a foukám, takže je zatěžují víc než dost. Jsem zvědavá, jaký bude mít tento šampon účinek, a jak budou vlásky vypadat po použití.

3. Dermacol Aroma Ritual vodní meloun - cena: 59,- (250 ml), na trhu od léta 2016
Dermacol přichází s tekutým mýdlem v oblíbených variantách Aroma Ritual. Já tuhle melounovou řadu už zkoušela, voněla báječně, takže se na tohle mýdlo neskutečně těším. Opět věřím, že využije většina českých domácností.
4. Rexona Maximum Protection Stress Control - cena: 159,90,- (45 ml), na trhu od roku 2015
Jedná se o antiperspirační krém, který chrání proti nadměrnému pocení. Měl by být zároveň 2x účinnější. Já osobně tyhle tuhé (či krémové) antiperpiranty nepoužívám, nicméně když už se v boxu objevil, tak ho určitě vyzkouším.

5. K2r Colour Catcher - cena: 89,90,-, na trhu od ledna 2016
Tyto prací ubrousky chrání vaše prádlo před obarvením a umožňují tak prát bez třídění. Fungují jako magnet, zachycují uvolněnou barvu a špínu během praní. Musím říct, že to je docela zajímavé, co myslíte? Já s těmito ubrousky tedy nemám ještě žádnou zkušenost, takže jsem na to fakt zvědavá. Zkušeli jste je už někdo někdy?

6. Scholl Velvet Smooth - cena: 239,- (7,5 ml), na trhu od roku 2016
Jedná se o olejíček na nehty, který by měl hydratovat kůži kolem nehtů a zajistit jim péči, díky níž si nehty udrží dlouho zdravý vzhled a lesk. Obsahuje vitamín E. V boxu jste mohli objevit mini balení o velikosti 3 ml. 

Shrnutí: Já box hodnotím opět celkem pozitivně, je fakt, že minulý box mě potěšil asi o něco více, ale opět jsou zde produkty, které využiji. Takže za mě palec nahoru a těším se na nějaký další box. A co si o tomto Glanc boxu myslíte vy?

5 komentářů:

  1. No já bych byla asi zklamaná, jsou to sice produkty které koupíme v drogerií, ale neprijde mi že by tyto produkty stáli víc jak 600 kč. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Upřímně se mi box tentokrát nelíbí a produkty uvnitř nejsou nic extra. Možná produkty v plné ceně stojí celkem 800,- ale v drogeriích jsou stále pěkné akce, takže i tak se mi ty boxy nezdají moc výhodné. Kdyby k tomu šamponu dali plus kondicioner, třeba jen mini balení.

    OdpovědětVymazat
  3. Z toho mýdla bych měla velkou radost. Tu Rexonu jsem zkoušela minulé léto a byla naprosto úžasná.

    Fingers Up 2016
    Giveaway | Victoria's Secret

    OdpovědětVymazat
  4. Produkty sú veľmi zaujímavé a naozaj aj užitočné :)

    OdpovědětVymazat