sobota 9. července 2016

SPOTŘEBOVÁNO ~ ČERVEN 2016

Ahoj kočky,

vítám vás na svém blogu a taky u dalšího spotřebována, tentokrát samozřejmě za měsíc červen. Tak pojďte mrknout, co bych mohla ze spotřebovaných produktů doporučit a čemu se raději vyhněte :-)

1. FA SPRCHOVÝ KRÉM ROMANTIC MOMENTS CASHMERE & WHITE ROSE
Tohle obrovské balení sprchového krému od FA jsem dostala od maminky ke svátku a musím říct, že jsem byla opravdu hodně spokojená. Sprchový krém byl opravdu krémový, krásně se roztíral, pěnil a především přenádherně voněl. Až je mi smutno, že už jsem ho vypotřebovala (ale nevadí, dalšího kolegu od FA už mám ve sprše). Takže za mě určitě ano! Znovu bych si ho 100% pořídila ráda.

2. SCHWARZKOPF GLISS KUR HAIR REPAIR OIL NUTRITIVE ŠAMPON
Poslední dobou mám se třepením konečků dost problémy, takže jsem velmi uvítala tento šampon, který jsem dostala k Vánocům. Musím ale říct, že jsem nezaznamenala nějaké zlepšení třepení, takže v tomhle nemůžu soudit. Vlasy byly ale po použití pěkné, šampon jsem si jinak dost chválila. Dobře pěnil a příjemně voněl. Koupila bych si ho znovu.

3. REXONA HAPPY MORNING 48H ANTI-PERSPIRANT
Deodoranty od Rexony mám poměrně ráda, občas se u mě objeví. Tento zrovna opravdu pěkně voněl, ale nepociťuji tak dobrou ochranu jako například s anti-perspiranty od Dove. Ale zase musím říct, že Rexona je u mě hned na druhém místě, společně s Garnier, takže určitě si zas pořídím. Hlavně se mi líbí, že s Rexonou jsem nezažila, že by mi udělal bílé flíčky v podpaží, což si chválím. 
4. BALEA KRÉM NA SUCHOU PLEŤ
Na tento krém mám takové trochu rozporuplné názory. Co se týče krému samotného - na mě byl dost tekutý, až příliš takový vodový, takže když jsem balení otevřela, tak mi z toho pořád vycvrndával ven. Po nanešení jsem chvíli měla takový lesklý obličej, než se krém plně absorboval, ale pak zase můžu říct, že pleť byla na dotek příjemná. Vůni hodnotím kladně, voněl mi. Ke konci se krém opravdu velmi špatně doloval ven (i přesto, že je extrémně tekutý - musela jsem s balením neustále hrkat a pak to opět lítalo všude). Co se týče toho, jestli bych si ho znovu koupila... tak spíš asi ne. Jedině, kdybych na něj narazila třeba v nějaké akci (jako třeba u tohoto, kdy jsem ho koupila cca za 30,-).

5. L´ORÉAL ELSEVE TOTAL REPAIR 5 SICA-KRÉM NA POŠKOZENÉ VLASY
Tento krém jsem si ale opravdu chválila, byl k vlasům příjemný, konečky mi připadaly pak takové jemnější a lepší na dotek. Navíc příjemně voněl. Nevím, jestli zamezuje třeba dalšímu třepení, já to takhle na vlasech nepoznám, ale pořídila bych si ho znovu :-) 
6. VŮNĚ KATY PERRY KILLER QUEEN
Tak takhle vůně mi tedy extrémně vyhovovala, nádherná vůně, určitě bych si jí pořídila znovu. Cítila jsem jí ze sebe dlouhodobě.

7. VŮNĚ ORIFLAME MASQUERADE
S vůněmi od Oriflame mívám dobré zkušenosti, zatím jsem tedy měla dvě a pokaždé jsem byla spokojená. Tato mi velmi krásně voněla.. voněla po fialkách, ale opravdu nebyla hutná a těžká. Navíc se mi opravdu moc líbí flakónek. Znovu bych si jí určitě pořídila, ale teď už se nedostanu ke katalogu od Oriflame tak často, takže pátrat po ní nebudu. Ale kdyby se u mě objevila, určitě bych si nestěžovala.

A CO JSTE SPOTŘEBOVALI ZA MĚSÍC ČERVEN VY?

9 komentářů:

  1. Třepení konečků určitě nevyřeší žádný šampon, žádný olejíček. Chce to nůžky, nic jiného nepomůže :-)
    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je samozřejmé, ale počítám s tím, že by ty šampony a olejíčky tomu mohly trochu zabraňovat, nicméně to člověk nepozná stejně.

      Vymazat
  2. Zkušenosti mám jen s Rexonou, také mi vyhovovala :)
    Moje spotřebováno tady, i když ne za měsíc :) : Kriss

    Kriss

    OdpovědětVymazat
  3. Vůni Katty Perry jsem kdysi měla a voněla nádherně. Pěkná spotřeba!

    KOSMETIKA PŘÍRODNĚ

    OdpovědětVymazat
  4. Rexonu pouzivam dlhodobo a nemozem si ju vynachvalit, moja topka :) ja to mam zas opacne a velmi rada by som spotrebovala uz sampon, ktory mi nevyhovuje :S a ten elseve krem vyzera lakavo :)

    http://beautyshopaholik.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Jo Katty Perry vuně ja miluji z všeho nejvíc :))
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  6. Jééé, ten flakónek od Oriflamu je vážně super, sem tam si tuto kosmetiku objednávám, ale tahle vůně mi nějak unikla. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat