středa 1. června 2016

BRANDNOOZ BOX ~ KVĚTEN 2016

Zdravím všechny milé čtenáře,
květen se nám rychle překulil v měsíc červen, a s tím tu tedy mám další info článek o zeleném boxíku, který ukrývá všelijaké dobroty. Pojďte mrknout, co ukrýval pro tentokrát. 
1. Schneekoppe Vollfrucht Hochwert Müsli - cena: 115,- (750 g), na trhu od roku 2015 
Tento produkt mě velmi zaujal. Jedná se o balení müsli s 40% podílem deseti druhů ovoce a ovesných vloček. Líbí se mi hlavně to, že díky vysokému obsahu ovocné složky je přirozeně sladké a neobsahuje tak žádný další přidaný cukr. Podle mě se tedy jedná o docela fajnový produkt, který můžete zařadit do svých jídelníčků. Tento výrobek také obsahuje 5 důležitých vitamínů, které naše tělo potřebuje. V jedné porci o 40 gramech je pokryta 1/3 denní potřeby těchto vitamínů. V případě, že tento box nemáte zakoupený a zajímalo by vás, kde tohle müsli seženete, tak je k dostání v Kauflandu.

2. Bohemia NE Solené - cena: 24,90,- (77 g), na trhu od května 2016
V Brandnooz boxu se jednou už nesolené brambůrky objevily. Z mé zkušenosti tedy mohu říct, že mě osobně chutnaly. Je to samozřejmě něco jiného, a ze začátku to může být i takový nezvyk, ale já jsem si na nich pochutnala (člověk se aspoň víc zaměří na tu chuť brambor). Četla jsem ale i recenze, že někomu nechutnaly, právě kvůli tomu, že člověk si koupí brambůrky, protože má třeba chuť na slané. Takže tady záleží na chuti každého z vás, ale věřím, že i ty nesolené brambůrky budou mít své příznivce.

Tyto brambůrky si navíc můžete vychutnat i za tepla. Stačí vzít nádobí vhodné do mikrovlnné trouby, nasypat na něj brambůrky a ohřát po dobu 30-60 sekund. 
3. Capri-Sonne Safari Fruits - cena: 9,90,- (200 ml), na trhu od roku 2016
Pitíčko Capri-Sonne je pro mě tak trochu návrat do dětských let. Pamatuju doby, kdy i mě mamka tohle pítíčko občas koupila. Na trh teď tedy přichází nová příchuť Safari Fruits. Jedná se o směs citrónů, ananasů, pomerančů, mandarinek a limetky. Tohle pítíčko tedy obsahuje 12,8% ovocné šťávy. Já už samozřejmě nemohla odolat a pitíčko jsem tady u psaní tohohle článku vypila. Chuťově je moc dobré, sladké tak akorát, takže myslím, že by potěšilo ne jen děti, ale i vás.

4. Spak Gourmet Ketchup - cena: 42,90,- (500 g), na trhu od roku 2016
Tento kečup je dostupný v menším balení pro menší rodiny či singles. Obsahuje vyzrálá italská rajčata a směs koření, bez přidání chemických konzervantů. Je také vhodný při lepkové dietě. Podle mě se tento kečup neztratí u nikoho z vás. Navíc je vyrobený v České republice. Já z něj mám tedy radost.

5. Strongbow Red Berries 0,0% alkoholu - cena: 19,90,- (0,33 l), na trhu od května 2016
Já osobně Strongbow miluju, kupuju si ho pravidelně, takže mě tahle nealkoholická varianta celkem potěšila. Takhle si člověk může dopřát vychlazený nápoj, i když ví, že bude třeba brzy řídit. Navíc se jedná o první nealkoholický cider na trhu. Variantu Red Berries navíc mohu doporučit, protože je chuťově opravdu výborná. 
6. Maggi Gril mix - cena: 2x18,90,- (21 g), na trhu od května 2016
Maggi marinády se rozrostly o další členy. V boxu jste tedy mohli objevit Gril mix na krkovičku a na kuře. Gril mix na krkovičku obsahuje tři druhy pepře, a to černý, zelený a bílý. Mix na kuře zase obsahuje vyváženou chuť zázvoru a chilli. Osobně jsem zvědavá na oba dva, jen u toho kuřete mám trochu strach, protože nemám ráda zázvor, ale uvidíme. Zase v kombinaci s chilli by to mohlo být zajímavé, co si myslíte vy?

7. Corny Protein - cena: 24,90,- (35 g), na trhu od května 2016
Značka Corny přichází na trh s jedinečnou řadou proteinových tyčinek, které obsahují 30% proteinu. Dostání je ve třech variantách - čokoláda, karamel a citron. Vhodná je po sportovních aktivitách. Já už jí tedy zkoušela, a věřím, že po cvičení je naprosto ideální. Na nějaké mlsání to ale rozhodně není, především kvůli tomu proteinu, který má prostě takovou tu svou typickou moukovou chuť. Ale nemohu říct, že by byla špatná. Určitě si jí zase zakoupím, až půjdu cvičit.

8. MENTOS SHAKIES - cena: 17,90,- (37,5 g), na trhu od června 2016
Také Mentos přichází s novinkou na trh. Mentos Shakies jsou bonbonky s letní kombinací chutí ovocných shaků. V každém balení se nachází tři příchutě - jahoda, banán a broskev. Vše je dokouzleno úžasným balením, které se mi neskutečně líbí. Co na to říkáte vy?

Shrnutí: Jsem absolutně nadšená z toho, že box obsahuje tolik novinek! To je podle mě paráda! Navíc úžasná volba produktů, tentokrát já osobně vše využiju, takže mám radost. Co na box říkáte vy? Zakoupili jste taky?

5 komentářů:

  1. Box se mi tentokrát líbí protože obsahuje opravdu solidní věci. Mě osobně by určitě potěšilo to první musli, brambůrky sice moc nejím ale určitě bych tuhle variantu ráda ochutnala, kečup se nikdy neztratí. Capri sonne si pamatuji také z dětství a nikdy mi nechutnal kvůli tomu jak byl přeslazený. Strongbow si ráda dám ale je fakt že dám přednost Somersby. Nové kořeníčka už jsem vyzkoušela a za mě fajn a zázvor jsem tam skoro necítila. Jediné co fakt nemusím jsou proteinové tyčinky, nevím co na nich kdo vidí, teď tyhle tyčinky vidím všude.

    OdpovědětVymazat
  2. Obsah boxu je skvělý. Jediné, co mě nezaujalo jsou právě ty nesolené brambůrky. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Dneska jsem si ho byla vyzvednout a jsem nadšená :) jenom to koření asi nevyužiju, jinak super :)
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  4. Nesolené bramburky mohou být zajímavé :) Jinak opět suprový box také bych vše v něm vyuzila :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem tentokrát byla taky spokojená - musli a cider super, kečup se zrovna hodil a zbytek taky užiju. Akorát mentosky asi věnuju - ovocné žvýkací bonbóny nijak moc nemiluju.

    OdpovědětVymazat