středa 6. dubna 2016

SPOTŘEBOVÁNO ~ BŘEZEN 2016

Ahoj kočky,

taky vám přijde, že ten čas tak šíleně letí? Já osobně jsem tedy ráda, že jaro je více méně tady, i když teď zas hlásili ochlazení, nicméně vždy, když píšu spotřebováno, nebo přijde brandnooz box, tak si uvědomím, že další měsíc je zase za námi. No, dost filozofování, pojďte se podívat, jaké produkty jsem spotřebovala za měsíc březen. A co se vyplatí či nevyplatí si třeba pořídit.
1. DOVE SILK GLOW VYŽIVUJÍCÍ SPRCHOVÝ GEL
Asi se tu budu neustále opakovat, ale mě osobně produkty značky Dove vyhovují, nikdy jsem s nimi neměla žádný problém. Tento sprchový gel byl úžasně krémový, nádherně voněl, suprově pěnil... pleť nevysušoval. Byla jsem opravdu velmi spokojená a určitě nějaký podobný u mě ve spotřebováno uvidíte (protože mám doma ještě pistáciový).

2. AVON MIAMI PARTY VŮNĚ
Tahle vůně mi velmi připomínala rozpálené léto. Fakt mi velmi krásně voněla. a myslím, že její název je dost trefný. Dostala jsem jí darem, takže nevím, jestli bych si jí sama koupila, nicméně jsem ráda, že jsem jí mohla vyzkoušet. Takže pokud na ní třeba někdy v katalogu narazíte, tak jí určitě zkuste.

3. DOVE OKURKOVÝ ANTIPERSPIRANT
Pokud tento blog sledujete delší dobu, tak již jistě víte, že tento okurkový sprej do podpaží je můj nejoblíbenější a s občasnými malými změnami se k němu vždycky ráda vracím. Ale pokaždé vytýkám jednu věc, a tou je to, že někdy dělá dost nevhodné bílé fleky v podpaží. Nicméně jeho plusy pro mě vyváží tento jeden mínus, takže i přesto je to stále můj nejoblíbenější antiperspirant. 
4. MAYBELLINE DREAM MATTE MOUSSE MAKE-UP
Tento make-up mi před rokem přivezl přítel z Rakouska. U nás ještě nebyl v té době k sehnání, nicméně v tuto chvíli už jej v drogériích seženete. Jelikož přítel malovátkám příliš nerozumí, chňapl první, co mu padl pod ruku, takže mi koupil make-up v odstínu 016 Vanilla. Na léto byl na mě příliš světlý, nicméně přes zimu mi seděl naprosto perfektně a musím říct, že jsem s tímto make-upem byla velice spokojená. Byl k mé pleti příjemný, kryl, nemastil mi pleť.. fakt bych si jej klidně pořídila hned znovu.

5. RIMMEL STAY MATTE PUDR
Další z mých oblíbenců, ke kterým se neskutečně ráda vracím. Takže opět nemám, co bych vytknula a určitě bych doporučila, abyste jej vyzkoušeli.

6. MATIS PARIS RÉPONSE DÉLICATE PEELING 
S tímto produktem jsem byla poměrně spojená, k mé pleti byl opravdu příjemný. Jako peeling tedy neobsahuje žádné tvrdé částečky, konzistenčně vypadá jako krém. Ale opravdu pleť po něm byla pěkná, jemná.. fakt jsem ráda, že jsem ho mohla vyzkoušet. Sama si ho asi jen tak nekoupím, protože přeci jen stojí kolem 1000,-, a jelikož zatím tedy pořád studuji, tak si raději pořídím nějakou levnější variantu.

A co jste za měsíc březen spotřebovali vy?

6 komentářů:

  1. Dove značku mám ráda, zkoušela jsem jiné druhy, jinak jsem nezkoušela však nic z Tvé kosmetiky.

    OdpovědětVymazat
  2. Dove sprcháče já miluji mám teda pěknou sbírku :D

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkný článek :) z těchto produktů jsem měla jenom Stay matte a taky se k němu ráda vracím a naposledy jsem spotřebovala tuším odlakovač na nehty :)

    OdpovědětVymazat
  4. Skvelý článok ! :) Z týchto produktov som síce doma nemala žiadny (presne rovnaký) ale od Dove mám doma veľa vecí je to jedna z mojich obľúbených značiek :)
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  5. Dove má ráda mamka. Já mám ráda jejich deospreje i tuhé antiperspiranty :)

    S pozdravem, Monnica ♥

    OdpovědětVymazat