sobota 23. dubna 2016

RECENZE ~ KARIN HERZOG PROFESSIONAL CLEANSING GEL

Ahoj kočky,

před nějakou dobou mi došel na testování čistící a odličovací gel od švýcarské značky Karin Herzog, a jelikož už ho mám téměř vypotřebovaný, tak si myslím, že vám s čistým svědomím mohu napsat recenzi, jak se mi produkt osvědčil. Zároveň upozorňuji, že i když jsem produkt dostala, nejsem taková, abych nenapsala věci podle sebe a vychvalovala něco, co by mi nesedělo. Tak se pojďte podívat, co si o tomto produktu této luxusní kosmetické značky myslím.
BALENÍ
Balení dominuje černá se zlatým písmem, dle mého názoru to působí velice pěkně a luxusně. Na vyzkoušení mi přišlo cestovní balení s 25 ml, ale i plný produkt je přesně v téže klasické tubě. Balení hodnotím kladně, i když už tam mám produktu úplně na dně, stejně jde z tuby dobře vymáčknout.

KONZISTENCE
Jak můžete vidět na fotce, gel má takovou mléčnou barvičku. Na gel má spíše takovou tužší konzistenci, ale velmi dobře se na pleti roztírá.
APLIKACE
Podle doporučeného dávkování by se mělo na navlhčenou pleť nanést množství gelu o velikosti lískového oříšku. Já jsem si dávala gelu míň a bohatě to stačilo. Poté by se gel měl vmasírovat do pleti a následně setřít. Já osobně jsem nestírala žádným vatovým tamponem a ani houbičkou, takže nemohu posoudit. Já si gel vždy aplikovala ve sprše, a pak jsem tedy obličej opláchla vodou. V tomto směru jsem byla spokojená, gel se hezky smyl.

PARFEMACE
Mě osobně tento gel absolutně nádherně voní, má takovou příjemnou nasládlou vůni.

MOJE HODNOCENÍ
Jak jsem se již zmínila, na testování mi přišlo cestovní balení o 25 ml. Gel mi dorazil na konci února a od té doby jsem ho začala používat. Používám ho cca 3-4x týdně. Takže si myslím, že plné balení vám opravdu nějakou dobu vydrží.

Gel používám většinou ráno či dopoledne při sprchování, nanesu na vlhkou pleť a masíruji. Co se týče toho, že by tento produkt měl odličovat i make-up, tak to opět nemohu posoudit, jelikož jsem ho jako odličovač make-upu nepoužívala, a popravdě si ani nejsem jistá, zda by si s mou vrstvou make-upu tento produkt poradil. 

Z čeho jsem ale nadšená je, jak je po použití tohoto produktu pleť nádherně jemná na dotek. Gel po aplikaci na pleti vytvoří takovou velice příjemnou vrstvičku, kterou cítím pak ještě nějakou dobu po aplikaci. 

Další věcí, ze které jsem nadšená je, že se mi během používání rapidně zlepšila pleť. Já bohužel nemám úplně čistou pleť, tu a tam se mi vytvoří nějaký ten pupínek, dělají se mi i černé tečky, ale přijde mi, že teď, co používám Karin Herzog, je to viditelně lepší. Taky mi přijde, že pleť je více vyrovnaná, nedělají se mi vyloženě mastná a suchá místa.

CENA A DOSTUPNOST
Co se týče ceny a dostupnosti, tak nepotěším asi žádnou z vás. Kosmetickou značku Karin Herzog asi jen tak v obchodě nezakoupíte, nebo teda alespoň já jsem na ni nikde nenarazila a ani jsem ji nenašla na českých e-shopech s kosmetikou. Jediná volba tedy je objednat si vybraný produkt přímo z oficiálních stránek - www.karinherzog.com
Co se týče ceny, tak se pohybuje opravdu ve vyšších částkách. Cena tohoto produktu v plném balení je 69€ (což je nějakých 1650,-). Je fakt, že já jsem s ním byla tedy opravdu spokojená, možná bych byla ochotná i takovou částku za takovou kosmetiku třeba v budoucnu investovat, nicméně ta dostupnost je opravdu špatná.

CELKOVÉ HODNOCENÍ
+ pěkné balení
+ příjemný pocit na pleti
+ zlepšení pleti
+ vůně
+ balení vydrží celkem dlouho

- produkt podle mého názoru neodlíčí make-up
- vyšší cena
- špatná dostupnost, zakoupíte pouze na oficiálních stránkách

Musím říct, že z celkového hodnocení vychází tento produkt tak nějak mezi. Ale přeci jen musím hodnotit hlavně to, jak jsem s produktem byla spokojená, což jsem byla... a proto mu dávám 4 kočky z 5.

10 komentářů:

  1. Mně vůbec nevyhovoval. Použila jsem ho jednou a už ho víc zkoušet nechci. Nešel mi absolutně smýt (ani tuhým mýdlem) a zanechal mi na pleti hnusný silikonový film. Četla jsem u vícero blogerek, že se jim tohle stalo.
    Jediné, co jsem hodnotila pozitivně, byla krásná vůně a pěkné balení, ale to je za ty peníze hoodně málo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě to na pleti taky dělalo takový pocit, ale mě je to třeba šíleně příjemný. A smýt mi to jde ve sprše úplně jednoduše vodou. Zkoušela jsi to smýt pod silnějším proudem? Já v tomto směru teda neměla jediný problém.

      Vymazat
    2. Jasně :-) Jak jsem psala, nešlo to dolů ani tuhým mýdlem. Nakonec jsem musela použít pleťovou vodu s velkým množstvím alkoholu a tou to teprve šlo.

      Vymazat
    3. Aha, tak sto lidí, sto chutí. Mrzí mě, že ti to nesedělo, no. Já jsem fakt hodně spokojená :-)

      Vymazat
  2. Taky jsem měla možnost ho vyzkoušet a jediné, co mi na něm vadilo byla tužší konzistence. Mě všechen make up skvěle odlíčil a poradil si i s barvou na rty od Dermacolu, která nejde jen tak odlíčit s obyčejnými odličovači. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to ráda slyším - já měla trochu problém s řasenkou, kterou jsem si třeba špatně odlíčila večer, jenže já jsem tento gel nenanášela na oči no, takže to odlíčit nemohl :)

      Vymazat
  3. S produktem zkusenost nemam, ale ikdyz vypada jako dobry produkt, tak me odrazuje cena ta je vazne silena.:-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ta cena je skutečně vyšší, ale vzhledem k tomu, jak kvalitní tyto produkty jsou (či měli by být), tak se to dá chápat. Spíš pro zájemce je horší ta dostupnost, kdyby třeba alespoň existoval český e-shop na tuto kosmetiku. Takhle si to musíš nechat poslat až ze Švýcarska či Francie, nebo kde mají to hlavní sídlo. Je to škoda.

      Vymazat
  4. Taky jej doma mám a jsem s ním celkem spokojená. Ta vůně je na tom produktu asi nejlepší :D. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pravda, že ten produkt voní fakt úžasně :-)

      Vymazat