sobota 16. dubna 2016

NEW IN ~ W7 & ASTOR

Ahoj, zdravím všechny milé čtenáře,

koukám, že jsem docela dlouho nic nepřidala, ale měla jsem k tomu své důvody, nicméně teď se to snad zase vrátí do normálu a články tu budou častěji, než jednou za 14 dní. Dnes bych vám ráda představila zase nějaké ty nové produkty, které jsem si pořídila. Dva z nich jsou z obchůdku Make up from London, o kterém jsem se vám zmiňovala už v jednom z minulých článků. Pokud jste to nezaznamenali, tak mrkněte SEM.

Abych se vám přiznala, jsem opravdu ráda, že kamenný obchůdek Makeup from London se nachází v Hradci Králové, a né v Pardubicích, protože přísahám, že bych byla věčně bez peněz. V tomto krámku totiž naleznete produkty značek W7, Bourjois, Revlon, Manhattan, L´Oréal, a tak dále, a tak dále. A výběr je opravdu zajímavý a pestrý. Mě osobně vždy v obchůdku nadchnou produkty značky W7, protože (ač se může jednat o dupe) jsou za přijatelné peníze a vypadají prostě úžasně. Při poslední návštěvě jsem se opět rozplývala, protože jsem narazila zas na samé úžasné produkty, a zároveň jsem si popovídala s velice příjemnou slečnou, která tam ten den obsluhovala, takže pokud si tohle přečte, tak jí tímto zdravím. A samozřejmě jsem zase nemohla odejít s prázdnou.
Prvním z produktů, který jsem si pořídila, je W7 bronzer Honolulu. Bronzer používám opravdu každý den, a jelikož mi došel, tak to byl pro mě takový opravdu akutní kup, protože bez něj nedám teď ani ránu. Musím říct, že v Makeup from London mají opravdu zajímavý výběr, takže jsem se chvíli rozhodovala, ale nakonec jsem ráda, že jsem si vybrala právě tento. Honolulu bronzer je balený v opravdu pěkné, designové růžové krabičce s kvítky. Čeho si hodně vážím je také to, že se jedná o matný bronzer bez žádného třpytivého shimmeru. Balení obsahuje mimo samotného bronzeru také štěteček. Zatím jsem ho ještě netestovala, takže vám nemohu potvrdit, zda je k něčemu, ale na první pohled vypadá hezky, stejně tak na hmat. Je opravdu jemňoulinkatý. Bronzer mě vyšel na 130,- 
Druhým produktem, který jsem si vzala spíše na zkoušku, je W7 Contour Stick. Jedná se o konturovací tyčinku v odstínu Medium. Na fotce pod se můžete podívat, jak to vypadá. 
Musím se přiznat, že jsem opravdu velice zvědavá na výsledky konturování s touto tyčinkou. Jinak mě vyšla asi na 80,- 
Posledním produktem je make-up od značky Astor. Konkrétně se jedná o matující make-up Mattitude Anti Shine 16h. Narazila jsem na něj čirou náhodou v akci v drogérii DM, takže mě vyšel na 99,- Zatím mohu říct, že jsem s ním velmi spokojená. Krásně sjednotí pleť, zakryje nedostatky pleti (ty vyloženě rudé pupeny zas úplně ne, ale tak to si stačí pomoct korektorem). Opravdu pleť pěkně zmatní, a pokud si vyloženě neustále neotíráte (ne schválně) rukama obličej, tak i opravdu drží několik hodin krásně a pleť se neleskne. Musím říct, že zatím za mě velká spokojenost.

A copak jste si pořídili vy?

6 komentářů:

  1. Ten bronzer mi prijde strasne tmavy, ale co tak koukam tak maji perfektni baleni! :-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tomu rozumím, ale víš jak, já jsem takový tmavší typ :-) Pak poreferuji, jak se mi to zdá.

      Vymazat
  2. Pěkné věci sis koupila. Nejvíce mě zaujala konturovací tyčinka. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Super věci :) od W7 chci taky něco vyzkoušet, lákají mě paletky :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mohu doporučit. Mám tu In the Buff a je perfektní :-)

      Vymazat
  4. To je fakt skvělý obchod, když jsem se koukala na eshop, má celkem slušný sortiment a ceny skvělé. Já si obličej nekonturuji protože mi to po ránu když se líčím přijde zdlouhavé ale proč to nezkusit občas. W7 má spoustu dobrých produktů.

    OdpovědětVymazat