sobota 2. dubna 2016

NEW IN ~ FREEDOM & ESSENCE

Ahojky,

nějaký ten den jsem se neozvala, ale je jen kvůli tomu, že jsem nemocná. Ještě do včerejška mě zlobily teploty, naštěstí dnes už je mi konečně trošku líp, a proto si pro vás můžu připravit článek s pár novinkami, co jsem si pořídila.
Mezi novinkami, které jsem si pořídila, jsou tyto dvě rtěnky od značky Freedom. Jednu rtěnku už od této značky mám - a to v odstínu Bare 113 Whispers, kterou jste mohli vidět v tomto článku. S tímto odstínem jsem opravdu hodně spokojená, a tak jsem si říkala, že bych mohla risknout nákup ještě dalších odstínů. Několikrát jsem byla v Tetě, ale už jsem si prostě nemohla vybrat. Žádný odstín mě nenadchnul. Nakonec jsem si dvě vybrala v Pepcu.  
Byla to spíš taková zkouška, protože tam nebyl žádný tester, takže jsem vybírala jen podle toho odstínu, co je na konci rtěnky. Vybrala jsem si tedy odstín Pink 105 Tell Your Friends (nahoře) a Now 118 You Had Me At Hello (dole). Musím říct, že jsem se trefila dost dobře, protože takové odstíny ještě nemám, ačkoliv u té horní jsem trošku váhala, páč mi přišlo, že podobný odstín mám, ale nakonec jsem si řekla, že po nanešení bude rtěnka vypadat zase úplně jinak - a to jsem se nepletla. Oba odstíny jsou na mě takové nezvyklé, hlavně tedy ten barbínovský, ale jako nemůžu říct, že by vypadaly špatně. Mám pár kousků oblečení, ke kterým se mi budou hodit, takže se nebojím, že bych měla problém s jejich využitím. 
Další novinkou je tato jumbo tužka na oči, která vlastně slouží k efektu zvětšení. Sehnala jsem jí ve výprodeji v Tetě, takže mě stála 35,- a jedná se o odstín Pearly. Musím říct, že jí používám celkem často. Jako celkový efekt k nalíčeným očím je to fakt super, oči jsou opravdu takové jakoby zvětšené. Textura tužky je příjemná, krémová, neštípe v očích, ale vydrží na svém místě celkem krátce, takže pokud si takový efekt chcete zachovat po celý den, je potřeba tužku mít u sebe a občas dokreslit. Ale jinak jsem spokojená.

A co jste si poslední dobou pořídili vy?

4 komentáře:

  1. Já si tu tužku kupovala taky, ale asi jsem si vybrala špatný kus, protože je nepoužitelná :/

    Rimmel Wonder'Full Volume Colourist

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aha, tak to je škoda. Ale musím říct, že se to občas u těch výprodejových produktů stane. Já jsem si nějak vloni ve výprodeji koupila od Essence takové oční stíny v kelímku, a když jsem je pak doma otevřela, tak byly úplně vyschlé. Člověk nic nedělá, ale je to škoda :/

      Vymazat
  2. Já jsem teď taky nemocná. :-/ Odstíny rtěnek se mi moc líbí, takové mám ráda. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Tuzka ta by se mi hodila a takove odstiny rtenek se mi libi. A vidis, ze sis nakonec neco poridila.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat