sobota 30. dubna 2016

BRANDNOOZ BOX ~ DUBEN 2016

Zdravím všechny milé čtenáře,

měsíc duben je u konce, a s tím přichází očekávaná zelená krabička se zajímavými dobrotami českého trhu. Já se jako tradičně už velmi těšila, a doufám že i vy, tak se pojďte podívat, co box za tento měsíc ukrýval. Je toho poměrně dost :-)
Box tentokrát dorazil až v pátek. Na váhu byl poměrně těžký, tak jsem se už těšila, co objevím uvnitř. Po otevření mě čekalo překvapení v podobě přiloženého březnového vydání časopisu Dieta, který si určitě pročtu. Já tyhle bonusy ve formě časopisu můžu, udělá mi radost, když tam nějaký objevím. Tentokrát mě překvapilo, že jsem v boxu neobjevila žádné přiložené letáčky, ale nemůžu říct, že bych si tedy nějak stěžovala. No, a teď už se pojďte podívat na samotné produkty. 
1. NESCAFÉ 3in1 Choco Hazelnut - cena: 54,90,- (160 g), na trhu od března 2016
Kafíčka 3v1 jste v boxu mohli objevit v jedné ze dvou variant - buď oříšek, jako mám já, a nebo kokos. Musím se přiznat, že by mě nevadilo tedy ani jedno, já mohu jak ořechy, tak kokos. Za tento produkt jsem ráda, tyhle "kávičky" mám celkem ráda, občas je i domů kupujeme, takže moc ráda vyzkouším nějakou novou příchuť. No, snad to bude dobré.

2. Pedro OVO pecky - cena: 14,90,- (80 g), na trhu od dubna 2016
Cokoliv Pedro se v boxu objevilo, vždy mi to udělalo radost, protože se jednalo o úžasnou dobrotu. Konkrétně tento mix bonbonků neobsahuje palmový olej, což určitě mnohé z vás potěší. Já osobně jsem tedy velmi zvědavá.

3. Chio Chips Absolutely Barbecue - cena: 23,90,- (65 g), na trhu od března 2016
Doma brambůrky příliš nejíme, ale určitě je využijeme, až přijde nějaká návštěva. Takže tento produkt považuji za užitečný. A na Barbecue příchuť jsem celkem zvědavá.
4. Vitana Staročeské sypání - cena: 8,90,- (35 g), na trhu od března 2016
Musím říct, že tento produkt mě celkem zaujal. Jedná se o směs třtinového cukru se skořicí, citronem a badyánem, což zní celkem zajímavě. Sypání můžete použít na posypání celé řady sladkých jídel - od kaší, lívance či palačinky až po nákypy. 

5. Vitana Jedlá želatina na sladké i slané - cena: 16,90,-, na trhu od března 2016
Co ale nevyužiju, je tento další produkt od Vitany. Já bohužel želatinu nesnáším, ať už je kdekoliv - v aspicích, na dortech - no prostě kdekoliv. Nemám to prostě ráda, takže tento produkt dám na testování mamce, ona ho určitě využije.

6. Dr. Oetker Ovesná kaše brusinka - cena: 14,90,- (56 g), na trhu od jara 2016
Ovesné kaše miluju. Občas si je i sama kupuju a dělám si je k snídani, když mám třeba méně času, protože jsou jednoduché na přípravu, zasytí a jsou opravdu dobré. Tuhle jsem tedy už testovala a je tedy opravdu výborná. Není tak moc sladká, což já osobně si pochvaluji, ale vím, že někomu z vás by třeba mohla přijít bez chuti. Ale jsou v ní kousky brusinek, které jsou zase takové sladší. Určitě doporučuji k vyzkoušení.

7. BeBe Dobré ráno Na Měkko - cena: 10,90,- (50 g), na trhu od ???
Bebe Dobré ráno s celozrnnými cereáliemi už mám otestováno. A musím říct, že je to opravdu výborné. Je to zcela něco jiného, než tradiční Bebe sušenky. Sušenka je opravdu měkkoučká, chuťově lahodná. Jen bych klidně brala malinko větší kousek, přeci jen to není až tak velké. Ale doporučuji k vyzkoušení, pokud nemáte zkušenost.

8. Kotányi Dip - cena: 17,90,-, na trhu od května 2016
U tohoto produktu jste mohli objevit jednu ze tří variant - rajčatový, barbecue nebo česnekový dip. Já tedy objevila rajčatový a jsem na něj tedy nesmírně zvědavá. Tento produkt si hlavně chválím i z toho důvodu, že se opět blíží grilovací sezóna, a tak si myslím, že se tento dip bude skvěle hodit ke grilovanému masu. Jeho příprava je navíc velmi jednoduchá, stačí směs smíchat s jogurtem, kysanou smetanou či majonézou. Záleží jen na vaší chuti.
9. Korunní Vitamin sirup - cena: 49,90,- (0,75 l), na trhu od května 2016
Tady byla opět možnost nalézt jednu ze tří variant - buď malinu a granátové jablko, pomeranč a mango nebo grapefruit. Já tedy objevila pomeranč a mango. Já osobně šťávy příliš nepiju, ale taťka s bráchou ano, takže budou testovat. Tento produkt byste tedy měli nalézt v obchodech až od května. Sirup také obsahuje množství vitamínů a jeho základ tvoří ovocný podíl.

10. Krušovice desítka - cena: 13,90,- (0,4 l), na trhu od dubna 2016
Jedná se tedy o pivo s logem hokejové federace a s letopočtem 2016, protože Krušovice jsou oficiálními sponzory. Mě to přijde pěkné, pivo sice nepiju (ne jakože vůbec, ale hrozně minimálně), takže se ho určitě chopí jeden z mužských členů domácnosti.

11. Alpro Coconut cuisine - cena: 49,90,- (250 ml), na trhu od ???
Já Alpro mlíčka miluju, ale zkušenosti mám tedy jen s těmi sójovými, takže tohle pro mě bude úplná novinka, ale už se na to neskutečně těším!
Zátkovy vaječné těstoviny
Posledním produktem, který jsem v boxu objevila, jsou tyto Zátkovy vaječné těstoviny, které mi v minulém boxíku chyběly, takže mi byly doposlány. Děkuji Brandnooz za kladné vyřízení a férový přístup. Jsem spokojená, určitě je využiji :-)

Shrnutí: Tak tenhle box hodnotím opět hodně suprově, je pěkně nadupaný a se spoustou novinek. Obsahuje i dost produktů, které jsem chtěla nebo chci vyzkoušet, takže jsem na to opravdu natěšená a těším se na další box :-)

3 komentáře:

  1. Celkem povedený až na to pivo :-) . Alprem udělali v boxu dobře protože je celkem drahý takže ne každý si ho kupuje pravidelně. Kávičkami jsi mě celkem navnadila, musím je hned zítra ochutnat až budu v práci.

    OdpovědětVymazat
  2. Já bych byla spokojená a ja zrovna jsem v cesku a zapomněla jsem! A květnové císlo nestihnu skoda.. :)

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělý box, ráda bych ochutnala ty ovo pecky od Pedra. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat