středa 16. března 2016

NEW IN ~ NEW YORKER, GATE A F&F

Krásnou středu, 

koukám, že už to je nějaký ten pátek, co se tu objevil nějaký článek s novinkami ohledně mého šatníku. Rozhodla jsem se to teda napravit a nafotit posledních pár nových kousků, co jsem si pořídila :-)
Úplně nejnovějším kouskem jsou tyto šaty z New Yorkeru. Pořídila jsem si je včera. Šla jsem se jen tak podívat, ale rozhodně ne po šatech, spíš po nějakých věcech na jaro - nemám totiž žádnou bundičku nebo něco přes sebe a tak. Jenže ty šatičky mě naprosto okouzlily, hned jak jsem je viděla, tak jsem se zamilovala. Když jsem ale uviděla cenovku, smutně jsem je zas vrátila na věšák.. jenže pak jsem si řekla, že jsou fakt krásný a že si je aspoň vyzkouším, abych viděla, jestli mi takový střih vůbec sluší. Jak jste asi poznali, po vyzkoušení jsem je prostě musela mít na 100%. Padnou mi totiž jak ulité, fakt jsem z nich úplně nadšená, neskutečně se mi líbí. Stály 699,- 
Tenhle svetřík/přehoz mám už delší dobu. Koupila jsem ho taktéž v New Yorkeru v nějakém zimním výprodeji a cenu už si opravdu nepamatuji, ale asi nějak kolem 130,-. Fotka barvu zkresluje, není fialový, nýbrž krásně vínový, jenže ať jsem se snažila, jak jsem chtěla, stejně je na fotce fialový. No, snad to odpustíte. 
Tyhle šaty byly taktéž láska na první pohled. Jsou z Gatu a ihned mi padly do oka. Nicméně jsem si řekla, že je nepotřebuji, protože nemám zas tolik příležitostí, kam je vytáhnout. Jenže o pár dní později jsem do Gatu jela s přítelem, a ty šatičky tam pořád byly, tak jsem říkala příteli, že se mi fakt šíleně moc líbí, a on mě donutil, abych si je zkusila.. no a pak jsem si je už prostě musela koupit. Jsou nádherný, úplně z nich juchám ještě teď, ale pravda je taková, že jsem je zatím ještě nevyvětrala (na plesy moc často nechodím, takže v nich asi budu muset chodit doma :D). Jinak stály 698,- 
V F&F jsem narazila na zajímavé výprodeje a právě z něj jsou tyto botky. Normálně bych si jich asi ani nevšimla, ale když člověk vidí slevu, tak se přeci jen zastaví. A teď se, prosím, držte.. tyhle botky byly za 25,-!! Opravdu si nedělám srandu. Za 25,- jsem se teda rozhodla, že si je zkusím. Na noze vypadají fakt super, takže jsem opravdu ráda, že jsem na ně narazila. V létě je na 100% využiji. 
V F&F jsem si také pořídila tyhle růžové pantoflíčky do nového bydlení. Jsou úžasně heboučké a jemňoučké. Stály asi 62,- No, nejsou nádherné? 
A asi za 70,- jsem koupila v F&F tuhle sportovní podprsenku. Zaujala mě pěkná barevná kombinace a zajímavě nabraný předek. Celkový výsledek vypadá velice dobře. 

A co nového jste si pořídili vy? :-)

9 komentářů:

  1. Musím uznat že jsi si pořídila moc pěkné věci. Nejvíce se mi líbí ty první květované šatičky, ty budou dělat parádu až se bude dát chodit venku nalehko, ta cena je sice vyšší ale proč ne když se ti opravdu líbí a víš že je unosíš. Černé plesové šaty se mi líbí ale já bych je také neměla kam nosit, na plesy nechodím. Bílé sandály nejsou zrovna můj styl ale za těch 25 Kč i kdyby jen na doma, proč ne. Poslední růžové pantoflíčky bych potřebovala také, moc se mi líbí. Za poslední dobu jsem si spíše kupovala kosmetiku což byl makeup od Maybelline super stay a z oblečení bílí svetřík ideální na jaro z Lidlu.

    OdpovědětVymazat
  2. Juj hneď prvé šatičky sú krásne, svetríkoprehoz mám tiež a v rovnakej farbe! :) No a čierne šatičky budú aspoň dôvod, aby ste sa na nejaké plesy vybrali :). Naozaj skvelé nákupy :).

    OdpovědětVymazat
  3. Tiez prvé šatičky sú krásne:) a dlhé šaty určite využiješ na nejaké plesy alebo oslavy:)
    A ak budeš mať čas, tak sa nezabudni zapojiť do mojej giveaway:
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk/2016/02/velkonocna-giveaway.html?m=1

    OdpovědětVymazat
  4. Ach jo, já nikdy na takové super ceny nenarazím! :D Dnes jsem šla do CA, protože jsem slyšela, že tam mají také velké výprodeje (za 50 Kč).. Hm, u nás zase nic. Ale udělala jsem si radost teniskami od Bati - vloni jsem si je už jednou koupila a jsou báječné, takže když jsem na ně letos zase narazila, koupila jsem si je znovu, jen v jiné barvě :))

    Jinak super věci, ten svetřík a šaty se mi líbí nejvíc :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ty šaty z NewYorkeru jsou naprosto překrásný ♥ je dobře, že sis udělala koupí radost.
    Líbí se mi i přehoz a růžové pantoflíčky

    OdpovědětVymazat
  6. Aaaaaa ty první saty jsou nádherné :))) Na jaro a léto jak dělané :) A ty takové plesové šaty jsou také moc pěkné.. :) Jako za 25 kč botky no nekup to :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  7. Líbí se mi oboje šaty!
    http://taxido.cz/

    OdpovědětVymazat