středa 2. března 2016

NEW IN ~ CELLUBLUE

Krásnou středu, milé čtenářky,

dnes bych vám ráda představila další produkt, který jsem dostala k testování. Tentokrát se nejedná o ryze kosmetický produkt, nicméně má k tomu hodně blízko. Ráda bych vám tedy představila CelluBlue, masážní přístroj na celulitidu.
Jedná se o modrou masážní baňku (viz. obrázek dole), se kterou lze napodobit pohyby vakuové masáže. Díky masáži by se celulitida měla redukovat do několika týdnů. Lze použít na jakoukoliv problematickou partii - hýždě, stehna, bříško, bederní část, a tak dále. 
Masážní baňka mi dorazila v látkovém obalu společně s letáčkem, který odkazuje na oficiální stránky CelluBlue, které jsou dostupné i v českém jazyce, tudíž zde získáte podrobnější informace, jak s baňkou pracovat. Já sama jsem na tuto masážní baňku dost zvědavá, protože díky problémům s lymfatickými žlázami se mi v těle zadržuje voda, a tak na hrbolky na kůži (celulitidu) trpím poměrně dost a nemohu se jí více méně moc zbavit. Tak snad uvidím nějaké efektivní výsledky. Samozřejmě se s vámi o to podělím.

Máte někdo zkušenosti s masážní baňkou CelluBlue?

9 komentářů:

  1. Tak na to se rozhodne tesim jake uvidis vysledky, nekde jsem cetla ze se ani zadne nedostavili, tak uvidis. :-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem testovala, ale bohužel mě masáž s touto pomůckou hrozně bolela, tak jsem musela s používáním přestat a recenzi jsem ani nepsala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, máš pravdu, že to celkem bolí. Ale testovat budu nadále.

      Vymazat
  3. Taky ji budu testovat, tak jsem zvědavá na výsledek před a po a jak píše Léňa o bolesti, tak snad to bolet nebude :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jsem to teď zkoušela, a ono záleží, jak hodně to tam přisaješ tu baňku.. trochu to bolí, ale dá se to přežít. Hlavně, aby byl výsledek, to je pro mě nejdůležitější. Trošku bolesti člověk přetrpí :-)

      Vymazat
    2. No nevím, někdo i psal, že mu po delší době používání začaly praskat žilky...

      Vymazat
    3. No nestraš, tak snad to nebude zrovna můj případ.. zatím jsem to zkoušela poprvé, tak uvidím, jak to půjde dneska. Kdyby nastal nějaký problém, tak to samozřejmě také testovat více nebudu.

      Vymazat
  4. Na to se těším, už jsem o tom viděla jak videa tak četla články. No já bych to asi nevydržela dělat každý den.

    OdpovědětVymazat