pátek 4. března 2016

DRUHÝ GLANC BOX ~ BŘEZEN 2016

Krásný pátek přeji,

sluníčko nám dnes příjemně svítí, vypadá to, jako by jaro bylo na spadnutí, nicméně raději nechci nic zakřiknout :) Ani jsem dnes nemohla dospat, protože jsem očekávala poštu, která mi měla dovést již druhý Glanc box a já se na něj opravdu velice těšila. Konečně ho mám doma, z obsahu jsem nadšená... no, pojďte se podívat, co se v něm ukrývalo.
Nevím jak vy, ale já kosmetické boxy miluji. Na Glanc boxu si ale hlavně vážím toho, že neobsahuje čistě jen dekorativní a pečující kosmetiku, ale také drogistické produkty, které každý (snad) ve své domácnosti upotřebí. Tentokrát musím říct, že jsem spokojenější více, než při prvním Glanc boxu. Tohle se podle mě prostě povedlo! Mrkněte, co box ukrýval. 
1. Savo Univerzální čistící ubrousky - cena: 54,90,-, na trhu od ledna 2016
S čistícími ubrousky od Sava nemám vůbec žádné zkušenosti, ba jsem je ještě ani nedržela v ruce, takže to pro mě bude premiéra. Tyto ubrousky slouží k rychlému a snadnému úklidu kdykoliv a kdekoliv - čistí, desinfikují všechny povrchy od bakterií a alergenů. To zní dost zajímavě a určitě je tedy využiji :-)

2. Domestos Power 5 Lime - cena: 54,90,-, na trhu od února 2016
Zde jste mohli objevit jednu ze dvou variant - buď limetku, jako mám já, nebo vůni oceánu. Tento produkt je dle mého dalším, který snad musí být využitelný v každé domácnosti. Já už si ho nechám do vlastní domácnosti, ačkoliv se nám to stěhování s přítelem neustále odsouvá, snad to nebude mít už dlouhého trvání.

3. Silan Soft&Oils Pink - cena: 69,90,- (750 ml), na trhu od února 2016
Podle mě opět super produkt, který nadchne většinu lidí. Kdo by taky neměl rád krásně čisté a voňavé oblečení? Já tedy ano, takže si tuto aviváž opravdu chválím a těším se, až vyzkouším. 
4. Yves Rocher Un Matin au jardin - cena: 175,- (200 ml), na trhu od února 2016
V boxu se také objevil tento sprchový gel od Yves Rocher s citrusovou vůní verbenových lístků. To určitě vyzkouším. Vůně se mi zdá jemná, nevtíravá. Příjemná na jaro :-)

5. Zendium Complete protection - cena: 109,-, na trhu od roku 2015
Pasta se určitě hodí, tato by navíc měla být velmi šetrná i k těm nejchoulostivějším ústům, takže věřím, že mnozí z vás jí určitě ocení :-)

6. Dermacol DETOX & DEFENCE FACE CREAM - cena: 329,- (50 ml)
Po otevření boxu jsem nesmírně juchala, že se zde objevil krém od Dermacolu. Zatím jsem s krémy od Dermacolu byla spokojená, takže jsem se opravdu těšila. Jenže tento je vhodnější spíš pro starší pleť, protože by měl zabraňovat předčasnému stárnutí pleti, ztrátě pružnosti a vzniku vrásek, tak se ještě musím rozmyslet, jestli ho budu testovat i tak, nebo ho dám mamce. No, ještě uvidím :-)

Shrnutí: Wow! Já jsem prostě nadšená! Úžasně vybrané produkty, vše využitelné, jak pro mě, tak pro domácnost. Musím říct, že jsem ještě více nadšená než z prvního Glanc boxu (můžete si přečíst ZDE). Jen v hloubi duše doufám, že brzy opět budeme moc přivítat třetí Glanc box.

4 komentáře:

  1. Chytrý, ale já jsem spíš přes to jídlo... :D
    Domestos mám v oblibě - kupuju pravidelně na záchod, líbí se mi, že to pojali fakt poctivě a nabízí produkt, který je na trhu ani necelý měsíc (viz únor 2016)... Hodně moc dávám palec nahoru.
    Ty čistící ubrousky mě uchvátily a poletím do obchodu je koupit - myslím, že pro mě budou naprosto ideální! :D :D
    Já bych dala jediné minus pastě zendium, nevyhovuje mi, zkusila jsem dvě a pro mě katastrofa. Potřebuji hodně pěnicí pasty, já vím, divné :D, většinou se usiluje o opak... a tohle mi prostě vadilo. Navíc i chuť byla divná... No já už jí nepoužívám, a přešla jsem k Sensodyne. Ty mi vyhovují víc - hlavně ta Sensodyne pronamel, tu jsem si oblíbila. Je sice gelová, ale to mi zas tak nevadí. Ale to je můj subjektivní názor, myslím, že většina populace bude naopak se zendiem spokojená.

    OdpovědětVymazat
  2. Teda slozeni boxu je hodne paradni :) uz zacinam premyslet ze bych si dalsi vydani objednala :)

    OdpovědětVymazat
  3. No ja bych teda byla take spokojena! Vse co bych vyuzila, ta avivaz musi nadherne vonet.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkný boxík. Taky bych všechno využila a byla bych spokojená. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat