čtvrtek 25. února 2016

BRANDNOOZ BOX ~ ÚNOR 2016

Zdravím všechny milé čtenáře,

měsíc únor se rychle chýlí ke konci, a tak tu opět máme zelený boxík, který ukrývá různé dobroty. Jaképak ukrývá tento měsíc? To se dozvíte v článku :-)

1. Bohemia Vrrruby! - cena: 39,90,- (130 g), na trhu od března 2016
Brambůrky moc často nejím, jen při nějakých zvláštních příležitostech.. tyhle si však nenechám ujít a určitě ochutnám :-) 

2. Racio Toast multigrain - cena: 32,90,- (125 g), na trhu od ???
Tohle si celkem pochvaluji, určitě využiju třeba na svačinku nebo tak. Jsem zvědavá, jak budou chutnat.

3. Havlík Tyčinky Kornspitz - cena: 16,90,- (90 g), na trhu od roku 2015
Tyčinky se snad v žádné domácnosti neztratí. Pokud už je nejí člověk sám, stačí je vytáhnout na stůl, když má přijít návštěva a je postaráno. U nás si myslím, že se o ně postará můj bratr :-)
4. Wasa Sandwich sýr s rajčaty a bazalkou - cena: 24,90,- (30 g), na trhu od ???
Tento produkt jsem dneska hned už ochutnávala na svačinku, musím říct, že to nebylo vůbec špatné. Sama bych si to ale asi nekoupila.

5. 7 DAYS Cake bar jahoda - cena: 7,90,- (30 g), na trhu od ???
Další produkt, který jsem dneska hned ochutnala a musím říct, že byl fakt dobrý. Tohle bych si klidně znovu koupila. Super chuťovka.

6. Jsem sladká
Tento produkt není na úvodním dopise avizovaný, nicméně já už ho jednou chutnala, protože se už v jednom z boxů objevil. Jedná se o suk s náplní a na mě je to tedy dost sladké. Nechám tedy ochutnat i další členy rodiny.

7. Lipton Lemon & Ginger - cena: 49,90,- (40 g), na trhu od ???
Čaje miluju, a proto jsem měla radost, když jsem v boxu čaj uviděla.... JENŽE! Pak jsem zjistila, že je v něm bohužel zázvor, který mi vůbec nechutná, takže čaj poputuje buď k mamce, a nebo si ho vypije bratr. No jo, co se dá dělat :-) 
8. Semtex GRANÁT - cena: 35,90,- (0,5 l), na trhu od března 2016
Už budu jak zaseknutá gramofonová deska, ale energy drinky prostě nejsou nic pro mě. Nevyžívám se v jejich pití a ani mi nějak zvlášť nechutnají, takže oceňuji, že se jedná o příchuť granátového jablka, nicméně stejně ho bude testovat někdo jiný :-)

9. White Bear Apple, Strawberry - cena: 2x24,90,- (0,33 l), na trhu od roku 2015
Tento produkt mě zaujal velice už jen podle zajímavého obalu. Jedná se o nápoje, jejichž základem je ječmenný slad, nicméně nápoj je nealkoholický. Jsem tedy neskutečně zvědavá, jak bude chutnat. Opravdu se těším na testování.

10. Boneco Majolka - cena: 24,90,- (200 g), na trhu od ???
Uch! Když na to tak koukám, díky zásobám majonéz, dresingů, tatarek a podobných z boxu už asi nikdy v životě nic podobného v obchodech kupovat nebudeme. Ale jo, jako spotřebuje se u nás.. časem :-)

Shrnutí: Co se týče obsahu, hodnotím box opět pozitivně. Zajímavá skladba produktů, od každého něco - sladké, slané, nápoje.. Bohužel ne všechno mi vyloženě sedí, ale to samozřejmě je jen moje vlastní vina (že jsem tak vybíravá, že). No, jsem zvědavá na další box :-)

7 komentářů:

  1. Ale fajné věci v něm, na bramburky jsem dostala chuť ale tu v UK moc dobré nemají a když ano tak klasiku solené :) Semtex také nemám ráda, ale za to třeba Monster mi chutná :)))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  2. Hlavní je, že se máš s kým podělit. Zázvor mi taky nechutná. Hodně nad tímto boxem vždycky uvažuji, ale vždy tam dají něco, co mě neláká. Ale jako překvapení je tento box skvělý. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Mě naopak teď sedí vše, kromě čaje teda. A nejvíce se těším na medvědy a produkt navíc jsem měla lízátka :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  4. To je zase dobrot ale tentokrát toho není tolik super co bylo jindy :-) Brambůrka vrruby jsou dobré, 7 Days Cace Bar si občas kupuji na svačinu do školy ještě je čokoládový a ten také stojí za to. Energeťáky také nejsou moje, občas si říkám co to je za trend jak teď všichni děti pijí tyhle nezdravé sr***y.

    OdpovědětVymazat
  5. Teda, zajímavé věci :) kolik ten box stojí?:)
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  6. Já ty boxy sleduju už strašně dlouho a pořád uvažuju o objednávce. :D Vždycky se přijdu podívat na recenzi a najdu v boxu min. 1 produkt, o kterém jsem třeba nevěděla, že je vůbec na trhu :O, nebo mě zaujal, atp... Asi to vyzkouším také!

    OdpovědětVymazat
  7. Ten box vidím poprvé :)
    Docela se mi to líbí :)

    Sleduj mne také na :

    www.lucieglam.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat