středa 13. ledna 2016

VÝHRA V GIVEAWAY U MISSY

Ahoj kočky,
dnes bych vám ráda ukázala úžasnou výhru, kterou jsem vyhrála u mé velmi oblíbené blogerky - Missy. Určitě se podívejte na její blog, protože je čtivý, zábavný a plný úžasných kosmetických (ale i jiných) rad a tipů. 

Výhra mi došla už před několika dny, ale jelikož jsem teď měla několik zkoušek hned po sobě, tak jsem neměla čas vám ji představit. Výhra došla v krabici, která byla zabalena v balícím papíru - bohužel foto nemám, protože jak jsem byla zvědavá, tak jsem měla potřebu se ihned podívat dovnitř. Teď už něco k obsahu. Mimo úžasných věciček jsem v krabičce našla i ručně psaný dopis od Missy, takže jí moc děkuji, je to milé.
Garnier Miracle Sleeping Cream
Tak tenhle noční krém jste u mě už také mohli vidět, jelikož byl součástí v Glanc Boxu. Já už ten svůj používám, a ač je tedy proti únavě a stárnutí, tak jsem s ním spokojená. Je nádherně heboučký a mé pleti vyhovuje. Takže já jsem ráda, určitě ho využiju.

Max Factor Lipfinity v odstínu 25 Ever Sumptuous
Musím říct, že na pohled se mi rtěnka neskutečně líbí, působí totiž opravdu luxusním dojmem. Odstín je takový trochu do korálova, lososova. Podobný odstín rtěnky už doma mám, a musím říct, že ho občas používám. Není to tedy pro mě na denní nošení, ale když mám oblečení, které k tomuto odstínu ladí, tak proč ne? Potěšila mě :-)

Make Up Factory Duo oční stíny v odstínu 80
I přesto, že kosmetiku zbožňuji, tak mám stále velké mezery, které je potřeba doplňovat. O této značce totiž slyším poprvé, takže je to i taková moje premiéra. Stíny jsou opravdu nádherné, jen mě mrzí, že můj šatník v současné době neobsahuje téměř žádné kousky do fialkova. No jo, nějak si s tím budu muset poradit.

Essence Ochranný balzám na ruce Vanilka & skořice
Já nevím teda jak vy, ale já krémy na ruce od Essence opravdu můžu. Můj současný mi pomalu dochází, takže jsem získala skvělou náhradu. Jen na tu vůni si musím trochu zvyknout, protože je spíš skořicová než vanilková podle mě. 
Trochu detailnější pohled na dekorativku. Ta rtěnka má přenádherný odstín. 
Součástí výhry byla i tato pinkie peněženka. Šíleně jsem nad ní juchala, protože za prvé miluju růžovou, a za druhé miluj věcičky, které jsou něčím zvláštní, speciální - a třeba u této peněženky je to způsob otvírání. Je prostě rozkošná. Neskutečně se mi líbí :-) 
V krabičce jsem také objevila sadu samolepek, Některé jsou naprosto úchvatné a jen přemýšlím, kam si je lípnout. A také jsem objevila kartičky na dárečky. Na ty už je v této chvíli pozdě, ale samozřejmě si je uschovám a využiji je na dárečky příští rok :-)

Moc Missy děkuji za nádhernou výhru :-)

9 komentářů:

  1. Moc, moc, moc gratuluji k nádherné výhře. Neboj, nejsi jediná, já o značce taky ještě neslyšela, nicméně ty stíny vypadají nádherně.
    Krém na obličej je taky fajn a určitě se bude hodit, stejně tak ten na ruce od essence. Mám úplně stejný doma, ale musím se přiznat, že mi nesedla jeho parfemace, takže ho používá spíš mamka než já :D...
    Se samolepkami mám také vždycky dylema kam je nalepit, většinou si je šetřím a lepím je jako vzácnost :D...

    OdpovědětVymazat
  2. Gratuluji, taky bych měla radost. Peněženka je přenádherná, to musím uznat ale i ostatní věci jsou pěkné a určitě se dají využít. Hlavně si užij tu radost :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Jé, ta peněženka je krásná :) I výhra celkově je moc pěkná

    OdpovědětVymazat
  4. Peněženka je moc hezká a ty stíny mají krásný odstín.

    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat
  5. No tak ta penezenka je nadherna! Rtenka ma naprosto dokonaly odstin ja bych se ji bala s ni jit na verejnost :D stiny jsou krasne vyuzila bych ten svetlejsi ten se hodi vzdy. :-)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  6. No tak ta penezenka je nadherna! Rtenka ma naprosto dokonaly odstin ja bych se ji bala s ni jit na verejnost :D stiny jsou krasne vyuzila bych ten svetlejsi ten se hodi vzdy. :-)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  7. gratulace obrovská, ten krém od Essence voní úžasně!! :) na zimu jako stvořený, fakt
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Gratuluji, fajn výhra ! Ta rtěnka má krásný obal :)

    OdpovědětVymazat