sobota 2. ledna 2016

DŮLEŽITÉ MOMENTY ROKU 2015 ~ IMPORTANT MOMENTS OF 2015

Krásnou sobotu všem,
stejně jako v loni, i tento rok jsem si pro vás připravila shrnutí celého roku se všemi důležitými okamžiky, které se v něm staly. Zároveň bych vám touto cestou chtěla popřát vše nejlepší do nového roku, ať se vám v něm daří lépe, než v roce předešlém :-)

(Zdroj obou www)

Leden 2015
V lednu jsem úspěšně dokončila třetí semestr na UHK, blog Call me Ketrin oslavil druhé narozeniny, a také jsem si otevřela svůj první (a nejspíš asi i poslední :D) DM box, který jsem dostala od kamarádky. Zároveň jsem v tomto měsíci byla bez telefonu, takže byl hodně chudý na články.

Únor 2015
V únoru mi začal čtvrtý semestr, podstoupila jsem svou první akupunkturní kúru a přišel mi čtvrtý Beauty Bag.

Březen 2015
Březen pro mě byl zlomovým ve stravování. Po akupunktuře jsem se začala lépe stravovat a cvičit (bohužel to už teď neplatí, protože díky stresu jsem se opět rozhodila, takže mohu začít na novo), a taky jsem si pořídila svůj smoothie maker.
Duben 2015
V dubnu se toho dělo opravdu dost :-) Zúčastnila jsem se Majálesu - už po třetí. V Rossmannovi zařadili do své nabídky kosmetiku od Makeup Revolution. Pořídila jsem si My bottle a vesele připravovala svoje smoothie na novém smoothie makeru :-)
Květen 2015
V květnu mi skončil čtvrtý semestr a začalo zkouškové období. Také jsem si pořídila vysněnou smoothie sklenici a konečně jsem začala běhat :-)
Červen 2015
V červnu jsem dokončila poslední zkoušky a prázdniny mi tak mohli začít. V Pardubicích jsem se zúčastnila několika akcí - mezi nimi tradiční Pernštýnské noci a také Závodu dračích lodí. Od přítele jsem také dostala knížku Girl online :-)
Červenec 2015
V červenci jsem si pořídila první přípravek Sunkiss Jelly od L´Oréal a také věnečky s růžičkami do vlasů. S přítelem jsme se byli kouknout v Zoo Dvůr Králové a také jsem si pořídila formičky na nanuky :-) Jednou z nešťastných událostí byla autonehoda, kdy do mě zezadu vrazilo jiné auto. Naštěstí se nic nestalo, jen já to odnesla s pohmožděnou krční páteří a musela jsem nosit límec.
Srpen 2015
V srpnu jsme vyrazili k mým prarodičům do Podkrkonoší, kde jsme podnikli nějaký ten výlet. Na konci měsíce jsem pak s přítelem jela do Tater na Slovensko. Byla to úžasná dovča :-)
Září 2015
Od tohoto měsíce to začalo jít hodně z kopce. Moje maminka se rozhodla, že podá žádost o rozvod. Od tohoto okamžiku jsme také začali plánovat s přítelem stěhování do vlastního. Tento měsíc sebou nesl hodně těžké chvíle, což se také odrazilo na mé aktivitě na blogu, která se víceméně rovnala nule. V tomto měsíci byly takovými výraznějšími momenty akorát nákupy v Ikee a koupě nového notebooku, jelikož můj starý v létě přestal fungovat.

Říjen 2015
Na začátku října se v Pardubicích konalo Retro městečko, kterého jsme se s přítelem zúčastnili. V létě se naší fence Sárince narodila štěňátka - dva pejsci a jedna fenka, kterou jsem si obzvlášť zamilovala a velice jsem si jí chtěla nechat. Bohužel probíhající situace mi to nedovolila a já jí chtě nechtě musela nabídnout někomu jinému. Teď žije v Pardubicích u jedné moc milé paní a pána a má se velmi dobře. Stejně je mi po ní ale moc smutno :(

Listopad 2015
Listopad byl pro mě zvlášť obtížný měsíc. Mamka se ke konci měsíce odstěhovala. Moje problémy se začaly stupňovat a začínala se mi projevovat nespavost, která mě velice trápila i přes prosinec. V tomto měsíci se jinak nestalo nic zajímavého, jen dorazil první Glanc box a já se snažila noci, které jsem nemohla spát, začíst.
Prosinec 2015
Začátek prosince byl hodně těžký - pořád jsem trpěla nespavostí, na začátku prosince také utrpěl můj taťka těžký úraz hlavy, kdy musel podstoupit operaci kvůli zlomeninám kostí v obličeji. Naštěstí se z toho rychle začal dostávat a dnes je to téměř k nepoznání. V půlce prosince se to začalo nějak zlepšovat. Už jsem mohla spát, začaly přípravy na Vánoce a všechno bylo najednou jiné. Doufejme tedy, že obtížné období se konečně chýlí ke konci.


A JAKÝ BYL VÁŠ ROK 2015?

7 komentářů:

  1. Ketrin, pěkné shrnutí, i když ke konci dosti smutné. Ale i tom život je, o uvědomění si hodnot a vytyčení nových cílů. Přeji ti, aby letošní rok začal i pokračovat co nejlépe, aby jsi byla spokojená a šťastná a vše šlo dle tvých představ. Jsem ráda, že je tátovi lépe, musel to být hrozný pocit. Jinak nespavostí jsem trpěla v listopadu a začátkem prosince také, možná špatná aura nebo něco... :)

    OdpovědětVymazat
  2. Musím se přiznat, že i pro mě nebyl rok 2015 vůbec lehký, ale i tak Ti přeji aby ten nastávající rok byl šťastnější a lepší :) Šárka♥

    OdpovědětVymazat
  3. Ke konci jsi to mela hodne tezke a ja ti preji uz jen to nejlepsi aby jsi to vsechno pekne zvladla. :-)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  4. Můj rok byl plný zážitků, každopádně vždy jsem se ráda na tvé zdravé dobrůtky na insta :)

    Haul | Beauty Wishlist 2015

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkné shrnutí až na ten konec. Snad se to zase všechno v dobré obrátí a začne se dařit. Český DM box je skvělý, ty slovenské tady mívají takové poloprázdné krabičky a věřím, že jste si dovču s přítelem užili. :)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  6. Skvělý článek :) Mrzí mě, že konec roku nebyl "pohlazení".. :( ale teď už bude jen a jen lépe! :) Já měla také krušný rok, první polovinu jsem se učila na CAE zkoušky, a druhou polovinu jsem pracovala každý den, takže velmi zaneprázdněný rok.. :)

    Nikola Mills

    OdpovědětVymazat
  7. pěkné ohlédnutí za uplynulým rokem :) přeji ti jen to nejlepší a hlavně žádné těžké chvíle, jako si měla v Prosinci.

    OdpovědětVymazat