úterý 10. listopadu 2015

PRVNÍ GLANC BOX ~ LISTOPAD 2015

Čauky mňauky všem :-)
Konečně přišel ten den, kdy opět dorazila velká zelená krabička. Tentokrát však neukrývala žádné mňamky, nýbrž drogérii a kosmetiku. Ano, ano.. to znamená, že tu máme první Glanc box. A vy se teď můžete podívat, jestli to za to stálo a nebo ne. :-)
Abych se přiznala, po přečtení lákajícího emailu, jsem měla od tohoto boxu velká očekávání. Přeci jen získat kosmetické a drogistické produkty v minimální hodnotě 900,- to už z ní hodně slibně. A asi jako většina lidí jsem čekala, že box bude produkty přímo narvaný - což se tedy nestalo a mě to trochu překvapilo. Ale čím déle si produkty prohlížím, a koukám se, co tedy všechno přišlo, tak musím říct, že to za ty peníze vůbec není špatné. No, pojďte se podívat sami :-) 
1. Cif Power & Shine - cena: 114,90,- (750 ml), na trhu od podzimu 2015
Jedná se o prostředek na vodní kámen, což já považuji za dost přínosné, protože zrovna vodní kámen je prevít. Nechám si tento prostředek už do vlastní domácnosti, kam se snad už brzy přestěhuji, tak mi snad dobře poslouží :) 

2. HERBADENT Homeo - cena: 149,- (100 g)
Super! Zde máme zubní pastu od české značky, měla by být bylinná.. tak jsem tedy zvědavá, jak bude chutnat. Pasta se vždy hodí :-)

3. Mixa Micelární pleťová voda - cena: 119,90,- (200 ml)
Jsem nadšená! Produkty od Mixy mi zatím vždy vyhovovaly, takže jsem moc ráda, že mohu vyzkoušet tuto micelárku. Fakt super :-)
4. Borotalco Original - cena: 109,- (150 ml), na trhu od jara 2015
Abych se přiznala, o této značce slyším prvně. Deodoranty používá nicméně snad každý, takže se určitě neztratí, nicméně není to zrovna vůně, ze které bych skákala do vzduchu.. ale tak určitě vyzkouším.

5. Garnier Miracle sleeping cream - cena: 279,90,-, na trhu od července 2015
Musím říct, že tenhle krém vypadá víc než dobře. Jedná se tedy o noční krém, který by měl pleť regenerovat a dopřát jí potřebnou výživu. Ještě tedy přemýšlím, jestli ho nemám dát mamce, protože by měl potlačovat i známky stárnutí a únavy pleti, ale ještě si to musím rozmyslet.

6. Coccolino Creations Honeysuckle & Sandalwood - cena: 109,90,- (1,5 l), na trhu od podzimu 2015. V boxu neprodejný spotřebitelský vzorek, orientační cena: 20,-
Aviváž je dalším produktem, která se v domácnosti určitě neztratí, takže stopro využiju :-)

7. Dove Goodness - cena: 129,90,- (75 ml), na trhu od podzimu 2015
Krémy od Dove jsou perfektní, takže jsem moc ráda, že se v boxu objevil krém zrovna od této značky. Super :-)

Shrnutí: Já jsem tedy s boxem moc spokojená. Obsahuje sice méně produktů, než kolik jsem očekávala, ale v součtu opravdu produkty přesahují za dané ceny hodnotu 900,- Jen mě trochu překvapilo, že jsem zde nenašla avizovaný produkt od L´Oréalu, ale tak třeba v nějakém dalším boxu. Za mě opravdu super :-) Využitelné produkty, které se neztratí v domácnosti ani v kosmetickém vybavení žádné ženy.

11 komentářů:

  1. Já mám dojem, že Garnier a L´Oréal je stejná firma.
    Na svůj boxík zatím teprve čekám, ale na základě toho, co jsem viděla na fotkách a v recenzích, musím říct, že jsem čekala taky něco víc. Víc produktů a nějaké zajímavější věci. Ale využiju asi všechno, nic nebudu posílat dál.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak jsem nevydržela a zkoukla článek, i když mám box ještě na poště :-) Za mě dobrý, těším se. Mrkni na blog www.siraelxy.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Když brandnooz přišel s tímto boxem, strašně jsem ho chtěla. Mrzelo mě, že se nedá poslat na Slovensko a teď když vidím obsah, tak jsem ráda. Sice bych věci využila, ale byla bych zklamaná, protože jsem očekávala něco více.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. No box by me asi potesil, ale hlavne by me potesili pripravky od dove. Ale musim rict, ze mi tam chybi i dekorativni kosmetika. :) jinak bych take vse vyuzila.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem ho zkoukla na jednom blogu, a nevím, ale nějak mě to nenatchlo. čekala jsem že box bude obsahovat nějako opravdu novinky.. :(

    OdpovědětVymazat
  6. Taky jsem hledala ten loreal, ale tak to je pro nás nejspíš ten garnier, který spadá pod loreal, no škoda. Ale mně se krém hodí. :) Tvé váhání chápu, ale klidně si ho nech, je lehoučký na pleti a hned se vsakuje, takže si myslím, že i pro mladší pleť bude fajn. Já už nahrávám na youtube video z rozbalování. A ty jsi tam neměla malé mléko DOVE? Mně se box líbil, pravda, taky jsem čekala "víc" produktů, klidně levnějších či v menším balení. Zklamala mě trochu pasta, chutná docela hnusně, snad si zvyknu :D
    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat
  7. Mně se složení boxu líbí, připomíná mi DM box :)

    OdpovědětVymazat
  8. Mě se líbí, i když jsem také čekala narvaný box. A pod L`Oreal spadá Garnier a Mixa :)

    OdpovědětVymazat
  9. Já bych ho využila, i když i nějaká dekorativka by byla fajn. Pokud budou tyhle boxíky pokračovat, asi taky jeden zkusím:))

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat