čtvrtek 19. listopadu 2015

LIMITOVANÝ TÉMATICKÝ BOX ~ BRANDNOOZ BOX TRADIČNÍ

Ahoj, kočky :-)
Není to tak dávno, co jsem vám představovala novinku od Brandnooz - Glanc box - box s kosmetickými a drogistickými produkty. Nyní si pro nás Brandnooz připravil další tématický box, který nese název Brandnooz box tradiční. A o co se bude tedy jednat? 


Brandnooz box tradiční bude obsahovat produkty od tradičních českých značek jako je například Hamé, Božkov, a tak dále. A to v hodnotě více než 360,- Musím vás ale upozornit, že se jedná jen o limitovanou edici, takže pokud máte zájem, určitě neotálejte! :-)

Běžná cena tradičního Brandnooz boxu je 279,-, ale pro stávájící odběratele Brandnooz boxu činí cena tohoto limitovaného boxu 222,-

Nemáte předplatné Brandnooz boxu a rády byste získali Brandnooz box tradiční také za zvýhodněnou cenu 222,- ? Pak stačí, drazí čtenáři, kliknout SEM a do okénka "kód na slevu" napsat: DTW41X86U4


Už máte objednáno? Já tedy ano a už jsem moc zvědavá :-)

5 komentářů:

  1. No, pěkný boxik si pro své zákazníky Brandnooz přichystal. Na box jsem hodně zvědavá a těším se až u tebe uvidím jaké dobroty bude obsahovat. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Já už jsem ho objednala a těším se. To zas bude napínání, než box přijde domů :) Objednala jsem si ho tedy bez alkoholu, takže jsem moc zvědavá :)

    Monča / KOSMETICKÉ RECENZE /

    OdpovědětVymazat
  3. sama si ho neobjednám, ale teším sa na články, od teba aj od ostatných blogeriek :))

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to se tesim, jsem zvedava co v nem bude. Ja zase bez boxiku :((
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  5. Děkuji za slevový kod, už mám objednáno. :)

    OdpovědětVymazat