pátek 2. října 2015

SPOTŘEBOVÁNO ~ ZÁŘÍ 2015

Ahoj, zdravím vás :-)
Konečně tu máme zase pátek a navíc docela slunečný :-) Asi jsem se nezmiňovala, ale tento týden jsem byla nemocná, necítila jsem se vůbec dobře, takže jsem se válela doma, spala, odpočívala a prostě nic nedělala. Dneska se ale cítím líp a myslím si, že je takový ten správný čas podělit se s vámi opět o nějaký článek, a taky je čas na nákupy! Zjistila jsem, že nějak nejsem na podzim připravená - nemám boty, svetry, ale ani bundičku, takže snad něco seženu :-) O tom ale snad u dalšího článku, teď tu máme kosmetické spotřebováno za měsíc září.
1. GARNIER ULTRA DOUX BALZÁM LEVANDULE A RŮŽE
Musím říct, že s tímto produktem od Garnier jsem byla opravdu spokojená, vlasy mi přišly takové hezčí a jemnější na dotek. Určitě si koupím zase znovu.
2. GARNIER ULTRA DOUX ŠAMPON LEVANDULE A RŮŽE
Stejně jako balzám, tak i šampon mi velice vyhovoval a určitě si jej zas zakoupím. Vůbec nedělal mým vlasům zle, naopak byly po používání velice pěkné.
3. DERMACOL AROMA RITUAL SPRCHOVÝ GEL BELGICKÁ ČOKOLÁDA
Pokud mě sledujete delší dobu, nebo aspoň kouknete tu a tam na spotřebováno, tak víte, že tyhle aroma ritual se u mě občas tu a tam objevují. Musím říct, že ale belgická čokoláda mi moc neseděla.. tuhle vůni úplně nemusím, ale jinak si nemohu stěžovat.  
4. BALEA TĚLOVÝ SPREJ BLACK SECRET
Musím se přiznat k jedné věci. Spreje Balea mi vždycky krásně voní, ale po delší době používání mi prostě ta vůně začne lézt na nervy. Byla jsem spokojená, ale ty vůně prostě jsou tak intenzivní, že po delším používání spíš člověku smrdí - nebo tak to mám aspoň já. Stejně ale vždycky neodolám, a nějaký sprej si od této značky koupím.
5. AVON TĚLOVÉ MLÉKO NA STRIE
Tento produkt jsem vyhrávala v giveaway a musím říct, že mléko bylo ke kůži opravdu velice příjemné. Krásně se vsakovalo a kůži hydratovalo. Byla jsem spokojená :)
6. SALOOS BIO ARGAN REVITAL
Olejíčky od Saloos jsou prostě super. Mě tento ohromně vyhovoval a určitě si jej do budoucna zas pořídím :) 
7. KOSMETIKA MOJE OČNÍ LINKY
Oční linky od kosmetiky Moje pro mě tedy nebyly zas až taková topka a asi bych si je už znovu nekoupila. Víčko je z hodně křehkého plastu, takže mi brzy prasklo a tím pádem z něho vypadával ten štěteček. Co se týče výdrže, tak ta nebyla zas úplně špatná, někdy mi linky vydržely celý den, někdy se trochu rozmazaly, ale nebylo to nic tragického. Štěteček byl dost dlouhý a tenoučký, takže jsem ze začátku měla trochu problémy, protože jsem byla zvyklá na ten Rimmelácký. Nicméně určitě se zase vrátím k linkám od Rimmelu.
8. MAYBELLINE COLORSENSATIONAL 255 MAUVE DIAMONDS
Tahle rtěnka byla naprosto úžasná a neskutečně ráda A ČASTO jsem jí používala. Určitě na ní v obchodě zas mrknu, ale nebude to hned, protože prvně potřebuju spotřebovat další její kolegyně. Ale chystám se na ní! Byla fakt super.
9. VZOREK PARFÉMU CHLOÉ
Tak ten byl! Nádherná vůně a velice ráda bych plné balení, ale v současné době to bohužel bude muset počkat, protože stěhování má přednost :-)

17 komentářů:

  1. Já zase naopak tu vůni Dermacol sprcháče milovala, ideál na zimu:)

    http://kate-trends.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Colorsensational rtěnky jsou super, za mě jedny z nejlepších z drogerie! :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  3. Levanduľový šampón je naozaj dobrý, pekne vonia a vlasy po ňom nie sú mastné.
    Janka Bianka

    OdpovědětVymazat
  4. Chloé si chci koupit. měla jsem vzoreček a zamilovala jsem se do ní :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/10/podzimni-hnede-liceni.html

    OdpovědětVymazat
  5. Taky mám ten sprchový gel od Dermacol a jsem s ním spokojená :)

    Nela z Beauty Charm
    GIVEAWAY - O krásné šperky

    OdpovědětVymazat
  6. Nad Dermacolom som rozmýšľala už dlhšie, pretože tá vôňa čokolády s pomarančom sa mi veľmi páči. Super článok ! :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  7. Ja ten dermacol mam akorat telove mleko a to mi b aprosto vyhovuje. Maybelline rtenku bych rada zkusila.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  8. To já zase belgickou čokoládu můžu... Jejich sprchové gely mám moc ráda.
    Hanďa

    OdpovědětVymazat
  9. Hezká spotřeba :) Konkrétně s těmito produkty zkušenost nemám :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  10. Já jsem byla nakupovat v úterý jelikož též nemám žádné svetry ani boty. Garnier Ultra Doux bych chtěla vyzkoušet ale olivovou řadu. Linky sháním a celkem se mi zamlouvají od Makeup Forever, mají dobrý aplikátor.

    OdpovědětVymazat
  11. ja tiež nemôžem tým sprejom od Balea odolať! :D

    OdpovědětVymazat
  12. Já už byla na nákupech. Koupila jsem si bundu a rifle, ještě bych chtěla boty. :-) Ze spotřebována mě zaujal obal tělového mléka na strie od Avonu a vůbec ho nepoznám. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  13. Mně Dermacol s vůní čokolády docela voněl, i když to bylo podobně, jako s Balea spreji - ke konci mě ta vůně už těžce nebavila :D Jinak pěkná spotřeba, je vidět, že ses činila:)

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  14. Sprcháče od Dermacolu mi moc nevyhovují, vždycky se jich hrozně rychle přečichám, ale tenhle mi zrovna svou vůní vyhovoval. Připomínal mi arabesky :)
    High Heels & the City

    OdpovědětVymazat
  15. Sprchový gel belgická čokoláda je super, za mě můj nejoblíbenější.

    Evolution of smooth

    OdpovědětVymazat
  16. Konečně bych měla vyzkoušet něco od Garnier. Arganový olej mám ráda a je v mojí koupelně :-) Stejně tak rtěnka Maybelline

    http://jsikrasna.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  17. Mám Dermacol Aroma ritual čoko s pomerančem jako tělové máslo a nemůžu se té vůně nabažit, naopak Garnier šampon mi nevyhovoval, viz můj blog :-)

    OdpovědětVymazat