sobota 10. října 2015

NEW IN ~ H&M, C&A & NEW YORKER

Příjemnou sobotu, drazí! :-)
Venku je tak ošklivo!! Přesně tohle počasí mi tedy vůbec nevyhovuje. Prsty mám úplně zmrzlé a nepomáhá mi ani hrnek čaje, který tu s oblibou objímám, aby mi ty prstíky trochu prohřál. Poslední týden dost pobíhám po obchodech a snažím se sehnat si nějaké oblečení na podzim a zimu, ale musím teda říct, že je to dost složité, protože mi současná móda úplně 100% nevyhovuje. Všude samé úplety, které se mi sice líbí, ale na mou výšku jsou příliš dlouhé a vypadám v tom spíše jak kdybych čekala trojčata, takže mi to příliš nevyhovuje. Navíc na každém kroku jsou tak depresivní barvy.. Jsem zvědavá, jak při tomto výběru seženu zimní bundu, protože se mi zatím nikde žádná nezalíbila. No, každopádně, teď bych vám ráda ukázala to málo, co jsem si zatím stihla pořídit.
Vždycky jsem byla milovníkem obyčejných jednobarevných triček a tílek. Trička nebo tílka s potiskem by u mě člověk nenašel, až na pár výjimek. Nicméně v C&A mi padlo do oka tričko s potiskem koček a vínovým nápisem. A v H&M černé tričko s dlouhým rukávem s potiskem labutí, kterému já s oblibou říkám Labutí jezero.  
V New Yorkeru jsem si koupila černé plátěné kalhoty ve výprodeji s tím, že je budu nosit na doma. Jsou totiž extra pohodlné, ale budou se asi dost mačkat, což mi ale na doma nevadí. Druhé kalhoty jste už také určitě mohli při svých návštěvách New Yorkeru vidět, jelikož těchto kalhot tam měli plný stůl a mají je v nabídce už opravdu celkem dlouho. Mě osobně ale tento styl kalhot vyhovuje, mám ráda úzké, bez knoflíků a s vyšším pasem. 
V H&M jsem si mimo trička s labutěmi koupila ještě tento vínovo červený svetřík. Je trochu volnější, což mi vyhovuje. Jen není moc silný, takže bude vhodnější asi na podzim nebo pod nějakou super hřejivou bundičku (kterou zatím stále ještě nevlastním). 

A co nového jste si v poslední době pořídili vy?

9 komentářů:

  1. S trojčatama jsi mě pobavila :D Moc hezké kousky sis nakoupila

    OdpovědětVymazat
  2. Pekne kousky :) to triko s labutemi je super!

    OdpovědětVymazat
  3. Super kousky.. Moc se mi líbí
    www.terievans98.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Moc hezky sis nakoupila. Mě se taky většina věcí v obchodech nelíbí. Ale dá se tam vybrat. Trička jsou moc pěkná, já zase nemám jen jednobarevné trička. Každé musí něco na sobě mít. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Ty kalhoty vypadají dobře! Já jsem zatím s počasím spokojená, protože ještě není tak hrozná zima, ale za pár dní to myslím bude horší. Mně vadí, že je rychle tma a ráno když vstávám, tak se mi vůbec nechce. Jinak já jsem si koupila samé teplé svetříky a cardigany. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  6. krásné kousky :) nejvíc se mi líbí to tričko s labutěmi :)

    OdpovědětVymazat
  7. No poridila sis skvele kousky a mas uplnou pravdu, ze ted ta moda je teda nic moc.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  8. Hezké nákupy, to tričko s labutěma je super :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat