sobota 11. července 2015

VÝPRODEJ ESSENCE & CATRICE ~ ČERVENEC 2015

Přenádhernou slunečnou sobotu, mé nejdražší,
během tohoto týdne začal v drogériích výprodej Essence a Catrice - tedy především aspoň v Pardubicích, jelikož od jiných kosmetických blogerských kolegyněk vím, že Catrice ve výprodeji nakupovaly hned ten první červencový týden. Nicméně já to trochu zaspala, ale i tak jsem neodešla s prázdnou :-)
ESSENCE BLUSH UP! 20 PINKY FLOW
Na tuto tvářenku i její kolegyňku v oranžovo-růžovém odstínu jsem kdysi četla recenzi, která nebyla úplně pochvalná, nicméně jsem jí stejně chtěla zkusit. Šíleně se mi líbí ten odstín, který se stupňuje od nejsvětlejší po nejtmavší. A hlavně jsem do tvářenek prostě blázen, takže až ozkouším, určitě dám vědět, jak to s ní vypadá :-)

ESSENCE ALL ABOUT CHOCOLATES OČNÍ STÍNY
Stíny teď sice akutně nepotřebuji, nicméně paletka se mi zalíbila. Obsahuje 6 očních stínů v přírodně hnědých odstínech, se kterými se já, ale i moje mamča líčíme nejradši. Takže jí určitě vyzkouším, ale pak jí asi přenechám právě své mamince.

ESSENCE DLOUHOTRVAJÍCÍ RTĚNKA 01 CORAL CALLING
S Essence rtěnkami bývám zpravidla dost spokojená, mají pěkné odstíny a opravdu na rtech docela drží. A navíc nejsou ani příliš drahé. Takže teď, když jsem měla možnost zakoupit tenhle krásný odstín - který vidíte na fotce dole za 35,-, neváhala jsem. Rtěnka vypadá dost do růžova, ale na rtech je opravdu taková pěkně korálová. Já jsem z ní nadšená.

ESSENCE SOO GLOW! ROZJASŇOVAČ
Nějaký rozjasňovač jsem potřebovala, a než se vrhnu do nějaké dražší investice, ráda si prvně ozkouším, jak se pracuje s nějakým levnějším. No, jsem moc zvědavá, jak se osvědčí :-)
Catrice kosmetika je u nás v Pardubicích vždycky rychle pryč, protože na celé město je zde pouze jediný stojan! Což já osobně považuju za velmi smutné, protože dobré výprodejové věci jsou samozřejmě hned pryč. To samé i zajímavé produkty z limitovaných edic. Právě jsem si dělala zálusk na třpytivý rozjasňovač z limitky Nude Purism, ale samozřejmě byl velmi rychle vyprodán. No, teď už ale k produktům, které jsem zakoupila ve výprodeji. 
CATRICE MULTI COLOUR TVÁŘENKA 060 STRAWBERRY FRAPPUCINO
Tak tahle tvářenka mě zaujala hned na první pohled svými příjemnými barvičkami. Abych se přiznala tak jsem tedy ještě žádnou tvářenku od Catrice neměla, takže se nemohu dočkat, jak mi bude sedět.

CATRICE ALL MATT PLUS MAKE-UP 040 SUN BEIGE
Ve výprodeji se bohužel objevily jen ty nejtmavší odstíny make-upů, což jsem vzala s velkým smutkem, jelikož v minulém výprodeji jsem zakoupila pěnový make-up v kalíšku a byla jsem z něj více než nadšená. Ale asi po půl hodinovém zkoušení vzorků jsem dospěla k názoru, že i ten nejtmavší z nabízených odstínů, mi teď přes léto vlastně docela padne, jelikož jsem se během předešlých tropů opravdu dost opálila. Jediná nevýhoda je, že se s tímto make-upem mohu tedy líčit pouze v těchto letních měsících. Nicméně včera jsem ho zkoušela a byla jsem opět nadšená! 

PRODUKTY ESSENCE SEŽENETE VE VÝPRODEJI ZA 34,90,-
PRODUKTY CATRICE SEŽENETE VE VÝPRODEJI ZA 54,90,

Ukořistili jste také něco ve výprodeji?

11 komentářů:

  1. Já ten výprodej nějak zaspala, škoda :( Každopádně mrknu příští týden. Ta paletka očních stínů je přesně podle mého vkusu :)

    My Wishlist #1

    OdpovědětVymazat
  2. Ja som vypredaj vychytala uplne dokonale,mam 3paletky essence,3 linky a ine blbosticky. Za 34,90 by bol hriech to tam nechat :-D :-D catrice bohuzial vypredaj u nas nemal,ale nevadi.

    OdpovědětVymazat
  3. Stejny odstin rtenky mam take a je skvela. A tu paletku vidim snad vsude na blozich ze si ji kazdy koupil tuhle si chci take poridit.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. O výprodejích jsem nevěděla, paletku All about chocolates si musím pořídit, mám jejich All about nude moc ráda.

    OdpovědětVymazat
  5. Já se na nákup nedostala, dnes jsem koukala do DM a tam měli snad jen lesky a make-up, takže nic. Paletka i tvářenka jsou hezký.
    Giveaway / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  6. Myslím, že jsi pokoupila super produkty, já se tento týden taky chystám do Rossmana :). Byla jsem tam minulý týden, ale to jsem brala jen na rychlovku, tak teď si ty stojánky chci pořádně prodlínout a kdyžtak taky něco ulovit :)

    OdpovědětVymazat
  7. Jak teď nikam nechodím tak nemám šanci zbystřit nějaké slevy.. Každopádně ty jsi ulovila pěkné kousky, fakt za pár korun, což je fajn. Stejnou rtěnku i odstín mám momentálně na sobě..

    OdpovědětVymazat
  8. Závidím ti ty výprodeje. :D Já na žádných nikdy nebyla . :) Ale pěkné věci sis pořídila. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyhle probíhají normálně v drogériích, jak jsem psala v článku.

      Vymazat
  9. A já byla zrovna mimo republiku, fňuk -.- :D Krásné úlovky :)

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  10. makeup od Catrice má celkem luxusní obal :) já na tyhle výprodeje kosmetiky
    nikdy nemám štěstí, vždycky tam najdu jen "zbytky" :D

    OdpovědětVymazat