pátek 12. června 2015

INSTAGRAM ~ MAY 2015

Krásný den přeji! :-)
Musím říct, že jsem šťastná, že tu konečně máme zase pátek. Celý týden jsem zabila více méně v práci a musím říct, že nemám teda absolutní představu, jak tohle má člověk vydržet celý život s vyhlídkou 3 týdnů dovolené? Děs běs! No, a pro zlepšení nálady tu mám opět měsíční instagramovou rekapitulaci. Co se u mě dělo, či nedělo - opět jste něco už na blogu mohli vidět, něco ještě ne - takže si opět projedeme malé shrnutí. No, a co se dělo během května u vás? :-)
Květen je měsícem, kdy člověk vždycky dělá milion věcí, které by normálně moc nedělal, jen aby na chvíli oddálil učení. Výsledkem toho jsou i takovéhle selfie fotky. Ale ta linka se mi líbí!  
Nějaký den se mnou zůstal doma můj brácha, tak mě poprosil, zda-li bych mu také neudělala to slavné smoothie. A protože jsem hodná sestra, tak jsem mu samozřejmě vyhověla. Tadá, jahůdkovo-meduňkové smoothie bylo na světě. 
Abych malinko pozměnila svou snídani, rozhodla jsem se jablíčko opéct. Musím říct, že to byla taky mňamina! :-) 
Během května jsem také narazila KONEČNĚ!!!! na svou vysněnou retro smoothie sklenici, která se stala mojí velkou láskou a bez ní prostě už ani ránu! 
Smoothie sklenice v akci poprvé.. 
Smoothie sklenice v akci po druhé... Dělala mi věrnou kamarádku při učení, které mám naštěstí pro tento školní rok už z krku! :-) 
Květen také nadělil limitovaný Beauty Bag - o které jsem se zmiňovala v tomto článku.

10 komentářů:

  1. Tak me na soucasne praci depta jen to ranni vstavani. Kazdy rikal, jak si zvyknu a ani po trech letech nezvykla :D A nastesti dovcu takhle omezenou nemam :D Sklenice je skvela :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já naštěstí ještě do vyloženě pracovního koloběhu nezabředla, takže doufám, že snad chytnu nějaké dobré zaměstnání :D ale uvidíme. Chodím do práce "brigádně", ale teď, když nemám školu.. tak sem tam více méně pořááád! :D

      Vymazat
  2. Jo já teď byla jen 3 dny v práci, ale i tak je konečně víkend a těšila jsem se na něj! :)))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  3. Tento druh článku ma zaujal,možno aj ja sa raz do takéhoto typu pustím :) Tá linka a MyBottle vyzerajú super :3 budem rada ak si aj ty pozrieš môj blog www.moonlight-honeymoon.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělé fotečky :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/06/vybarvi-se-2-do-bronzova.html

    OdpovědětVymazat
  5. Smoothie sklenice je prostě dokonalá. Taky si ji musím koupit. :-) Věřím, že opečené jablka byly výborné. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  6. Ta sklenička je prostě skvělá! A i ta linka se ti povedla, takovou já nikdy nenakreslím :/

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  7. Krásna linka a ten retro pohár na smoothie je super :)
    theVandasdiary

    OdpovědětVymazat