pondělí 4. května 2015

SPOTŘEBOVÁNO ~ DUBEN 2015

S novým měsícem tu samozřejmě nesmí chybět ani tradiční spotřebováno. Pojďte se tedy podívat, jak hodnotím spotřebované produkty. Které za to stojí? Se kterými jsem moc spokojená nebyla? To vše se dozvíte v tomto článku :-)
1. SCHWARZKOPF SCHAUMA ŠAMPON REGENERACE A PÉČE
S tímto šamponem bývám spokojená a pravidelně se k němu po nějaké době vracím. Takže se tu určitě neobjevil naposledy. Šampon příjemně voní, vlasy jsou po umytí pěkné, příjemné na dotek a vzhledově vypadají také dobře. Jsem s ním spokojená :-)

2. L´ORÉAL ELSEVE ARGININE RESIST X3
Tento sprejík příjemně voní, vlasům určitě nijak neublíží, ale naopak jsem ani nezaznamenala žádné zlepšení. Každopádně špatný není. Ale znovu bych si ho asi už nepořídila :-)

3. MICHAEL VAN CLARKE 3 MORE INCHES ŠAMPON & KONDICIONÉR
Tuto cestovní sadu od Michaela Van Clarke jsem našla v posledním objednaném Beauty Bagu, jedná se o první produkty této značky, které jsem mohla vyzkoušet. Musím říct, že mě tedy vyhovovaly oba dva. Oba produkty příjemně voněly, vlasy byly po umytí opravdu pěkné. Nemohu ale tvrdit, že by to pro mě byl až takový boom, abych si je kvůli tomu objednala. Ale špatné nebyly, to ne.
4. NIVEA DOUBLE EFFECT SPRCHOVÝ GEL
Tento sprchový gel od Nivei byl naprosto úžasný. Krásně voněl, měl opravdu takovou zvláštní konzistenci, takže se mohl využívat i na holení. Moc jsem s ním byla spokojená a určitě si jej někdy zase pořídím.

5. PLAYBOY PLAY IT PIN UP COLLECTION
Musím se přiznat, že ač mi vůně od Playboye krásně voní, po delší době užívání už mi ta vůně leze krkem, což se mi u většiny jiných deodorantů nestává. Po delším používání už je na mě vůně příliš těžká a prostě už jsem jí převoněná a mám jí po krk. Takže jsem opravdu ráda, že už jsem jí vypotřebovala a nějakou dobu ji tedy nechci ani vidět. Ale tím teda nechci říct, že by voněla špatně nebo tak, jen na mě to úplně není. Ale designově se mi líbí opravdu mooc.

6. BALEA SPRCHOVÝ PEELING
Sprchový peeling od značky Balea teda nebyl vůbec špatný. Celkem příjemně voněl, zrníčka byla hodně maličká, takže pokožka se s nimi dala pěkně vydrhnout, ale zase to určitě nebylo bolestivé. Určitě si nějaký peeling od této značky zase pořídím :-)
7. BALEA OSVĚŽUJÍCÍ ČISTÍCÍ UBROUSKY 
Tyto ubrousky jsem zakoupila proto, že se s nimi ráda odličuji, když nenocuji doma. Takže je využívám i u přítele. Ubrousky celkem zajímavě voněly (vůně grapefruitu), a i celkem dobře odličovaly - v rámci možností. Akorát pokaždé jsem měla teda citlivé okolí očí. Nemyslím teď přímo oči, ale jejich okolí,které mě po odlíčení pálilo, takže kvůli tomu bych si je asi znova nepořídila.

8. ELEMIS ŠAMPON A TĚLOVÝ KRÉM
Tyto produkty jsem našla ve výherním balíčku z jedné akce, jednalo se tedy o balíček s nějakou tou hotelovou kosmetikou, s tím, že většina věcí teda na normální používání vůbec není. Některé produkty neskutečně smrděly, ale tyto se naštěstí mezi ně nezařadily. Naopak, oba dva tyto produkty voněly celkem dobře, tělový krém navíc úplně skvěle hydratoval, takže jsem ho používala opravdu ráda. Šampon jsem se bála po předešlých zkušenostech dát vůbec na vlasy, takže jsem ho raději použila jako pěnu do koupele - ale i tuto funkci splnil celkem dobře, takže ok :)

9. VZOREK LIRENE CC KRÉM
Tento vzorek jste už mohli vidět i v minulém spotřebováno. Určitě je to zajímavý produkt, ale nad koupí už opět nepřemýšlím. 

9 komentářů:

  1. Hezká spotřeba :)) Nějaký peeling byc si také ráda pořídila :))

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/2015/04/giveaway-3.html

    OdpovědětVymazat
  2. Sprchový peeling od Balea jsem měla a byl úžasný. Zrovna používám ty odličovací ubrousky a citlivé oční okolí po nich naštěstí nemám - jen nevím, jestli příště raději nezvolím jinou variantu, protože grep mi moc nevoní. :)
    High Heels & the City

    OdpovědětVymazat
  3. Značku Michael van Clarke vůbec neznám, ale ty obaly se mi líbí :)) Ten citronový peeling jsem měla někdy loni a byl fajn, zajímalo by mě, jestli se pořád prodává, možná bych si ho pořídila :) A ten vzorek Lirene mám od tebe, tak jsem zvědavá, v tomhle týdnu už ho asi vyzkouším :)

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  4. Šampon od Shaumy krásně voní, špatný rozhodně není ale žádný extra zázrak také ne. Sprej od Elsévu také mám a to samé, nezaznamenala jsem žádné účinky

    OdpovědětVymazat
  5. Šampony Schauma mám taky moc ráda. :-) A vůně Playboye je naprosto úžasná. :-)
    giveaway

    OdpovědětVymazat
  6. tento sprej od Playboye jsem dostala, ze začátku se mi vůně také moc líbila,
    ale teď mi připadá docela nepříjemná a až moc silná, že už ji snad vůbec nepoužívám :(

    OdpovědětVymazat
  7. Ten peeling od Balea mě zaujal, určitě se po něm povídám a zkusím ho.

    Life by Peggie

    OdpovědětVymazat
  8. Tak já zase hrozně nutně potřebuju ten peeling :D

    OdpovědětVymazat